Frem med sommerklærne (Bilder Step In)

Fra i morgen er det meldt sol og varmere vær her jeg bor..bare å håpe det slår til denne gangen ! Nå har det blitt mye joggebukse og varme gensere i det siste..så nå føler jeg for å gå mer i lette og lyse klær..

Bildene her er tatt for og av butikken Step In i Hokksund..der di har et veldig bra utvalg om man skal ha noe nytt.

Jeg har kjøpt meg tre kjoler denne våren og den ene har jeg allerede brukt en del (for noen fineværsdager har vi jo hatt )..bilde lenger ned i innlegget.. De andre kjolene blir det nok et bilde eller to av etterhvert ..

Men her kommer et lite utvalg av fine sommerklær , noe for enhver smak..kunne gjerne hatt alt jeg..men har jo begrensa med skapplass..hehe..

 

Skriver kort under bildene..

Klær som oser av sommer og sol..

 

Variert i rosa og rødtoner..

 

Blått er jo også en fin farge om sommeren… ( Kjolen med blå striper har jeg kjøpt..men i en beige farge )

 

Lett blanding..Jeg kjøpte meg en stråhatt i fjor og den skal jeg nok bruke om finværet slår til.

 

Under her er kjolen jeg kjøpte og har blitt så glad i..bildet er fra vi var i Åsgårdstrand nå på torsdag..https://annebe.blogg.no/stedetvielsker.html

#mote #stepin

 

Interessant tema hos Vestfrøken

Hun pleier å ha mange ineressante innlegg hun altså.. men i dag har hun skrevet om noe jeg har tenkt litt på selv.. Ville man fortsatt å følge blogger man følger fast ..om man slutta å blogge selv..

I perioder jeg har “bloggefri”sjekker jeg innom di jeg følger så si hver dag…men om jeg hadde vært borte fra bloggen i flere mnd er det vanskelig å si hvor lenge jeg hadde fulgt med..men foreløpig tar jeg vel ikke såååå lange pauser fra bloggen.

Vestfrøken skriver mer utfyllende om det HER

Er flere blogger/bloggere som jeg fulgte før som jeg av og til fortsatt tenker på..selv om jeg ikke går å savner dem sånn til daglig ..

 

Måtte bare ha med et bilde… det her er fra vi var på Huk for et par uker siden https://annebe.blogg.no/jeg-satt-pa-huk.html… #blogging #blogg

Tror jeg har mista selvtilliten i dag

Som jeg har skrevet om før har jeg bestandig hatt et ganske godt selvbilde. Av og til kan jeg snakke meg selv litt ned, som i dette innlegget her https://annebe.blogg.no/1396966188_om__snakke_seg_ned_.html… men det er ikke fordi jeg ikke har trua på meg selv, mer for at jeg har god selvinnsikt..hehe..

Selvtillit er jo noe som kommer og går , kommer jo mye ann på hva det gjelder , dagsform …osv..men som regel er den.. om ikke alltid helt på topp.. så bra nok til mitt bruk.

Jeg har jo lagt ut drøssevis av innlegg av alt mulig rart, ..men i dag føles alt jeg tenker å blogge om så “uviktig”.. som om jeg pleier å bry meg om det.

Det går nok fort over..

Ha en fin lørdag videre !

#selvtillit #selvbilde

Lørdags-date med joggebukse

Blir jo en kopp kaffe i byen når vi handler på lørdager..og stort sett blir det i Drammen ! I dag var vi på Baker Hansen på CC. Der er det mye søtt og godt å velge i, men jeg valgte et rundstykke i dag..mannen tok kake..

Yngste sønn som bor like ved stakk også bortom da han var på vei til trening..

Litt kjedelig bilde..men noen ganger er det greit å ikke mase for mye med fotografering..men da er dagens date i allefall dokumentert !

Jeg gikk for joggebuksestilen i dag..hehe.. #bakerhansen #drammen

En blomst til deg fra meg… og en oppklaring til forrige innlegg

Ikke di flotteste blomstene kanskje.. Men en liten takk til dere som titter innom bloggen min ! Som jeg har skrevet før  https://annebe.blogg.no/jeg-blogger-bare-for-min-egen-del.html  er det ikke så viktig (men veldig hyggelig) for meg med så veldig mange lesere .. Tjener jo ikke noe på å blogge,og det ønsker jeg ikke heller, da det da hadde blitt mer en forpliktelse enn en hobby..

Men uten at noen hadde vært innom hadde det jo vært lite motiverende å lage innlegg..så hjertelig takk til alle som leser, ser på bilder  og dere som legger igjen en liten kommentar eller et “likes” på bloggen eller fb..

Så var det den musefangeren i forrige innlegg.. det har ikke noe med kjolen å gjøre..det er en boks som står under trappa..hehe..

Dagen forrige innlegg finner du HER..

Kjole og musefanger..

Da vi var i Åsgårdstrand i går, hadde jeg på den nye kjolen jeg kjøpte nå i våres på Step In . Har forresten kjøpt flere kjoler etter det.. på tide med noen kjoler siden jeg har såååå mange bukser. Hvor mange kan du ser HER..sikkert blitt et par til også siden det..

Kjolen har ikke egen musefanger (vet ikke om det heter musefanger heller..men det er jo ikke ei vanlig musefelle..hehe..)..men da vi var bortom Munchs hus og mannen skulle ta et par bilder av meg på trappa der..sier han at jeg kanskje skulle ta benet ned så jeg skulte den musefangeren..

Kjolen har forresten blitt en favoritt..løs og ledig og i et stoff som ikke skrukker..

Holder på sveisen..

 

Lite ante jeg om at det var rotter og mus i nærheten.. (så ingen da )

 

#stepin #åsgårdstrand

 

 

#stedetvielsker

Jeg syns ofte elsker blir et litt “pompøst”ord…så da ble det en #.. for da ble det ikke sååå seriøst…liksom ! Men altså.. vi har blitt veeeeldig glad i Åsgårdstrand. Hadde vel så vidt kjørt forbi der før jeg ble syk..

Så her passer jo utrykket .. Aldri så galt at det ikke er godt for noe..

For nå har dette blitt favoritt “feriestedet”..( er i underkant av en time å kjøre dit fra her vi bor) Om sommeren blir det gjerne ei overnatting på hotellet om vi er der.. Men i går ble det bare en liten formiddagstur.. Koste oss med kaffe ute på Munchs cafè , før vi gikk en tur nedom stranda og bortom Munchs hus..

Blåste litt, men sola var fremme hele tida mens vi var der..

Har jo hatt mange bilder fra stedet før også.. i linken her bl.a https://annebe.blogg.no/idyll-i-asgardstrand.html

Blir såååå glad av å være i Åsgårdstrand…

 

Lite sted med mye idyll..

 

Blomstra fint med både syriner og andre vekster nå..

 

#åsgårdstrand #visitvestfold

Baksten blei ikke helt som tenkt..

Det her var i forrige uke.. Skulle ha grønnsaksuppe til middag..og siden jeg hadde god tid tenkte jeg det kunne være hyggelig å ha litt bakst ved siden av.. Tynne Grissini så jeg for meg da jeg kjøpte med meg en ferdig pizzadeig og pesto..også kunne jeg lage noen pizzasnurrer av resten av deigen..

Skriver kort under bildene..

En sånn ferdig deig var mye mindere enn jeg trodde.. så da jeg hadde laget et brett med pizzasnurrer måtte jeg lage en egen deig til Grissini, for det var jo det vi skulle ha til suppa..

 

Tidliger pizzasnurrer jeg har laget finner du i linken her.. https://annebe.blogg.no/pizzasnurrer.h

 

Planen var små tynne Grissini til å sette i et glass..men sånn blei det ikke..hehe.. Også var det så vanskelig å snurre rundt med fyllet inni.. Tips mottas med takk !

Jeg kan jo skryte av det jeg lager også jeg , som denne kaka her f.eks.. https://annebe.blogg.no/hvordan-jeg-lagde-den-sykt-gode-marsipankaka.html

Litt sånn rotet og ikke så “Instagramvennlig” liksom..men det kunne vært værre, for det smakte jo godt ! #baking #blogg

 

 

 

En ganske vanlig 17. mai feiring..

For mange ble den jo helt annerledes..men for meg/oss ble den slik den pleier etter at jeg ble syk.. Stille og rolig, mannen og jeg på tur ut ved sjøen med mat og kaffe ! Jeg trodde det var skikkelig kaldt og kledde meg med “vinterfrakken”..men heldigvis var det ikke sååååå ille.. litt friskt men deilig når sola var fremme..

Ikke mange på stranda..men mye båttrafikk ute på vannet..og det gir en fin stemning..

Senere på dagen kom eldstesønn en tur innom oss.. Da blei det pizza fra “naboen” Pizzabakeren.. og vafler fra Toro til kaffen..enkelt og greit !

Kaffe i koppen og vind i håret..

 

Så godt hadde jeg kledd meg..men kunne heldigvis ta av både lua og jakka.. Hadde med et pannebånd det funka bra nok mot litt skarp luft.

 

Hadde to muffins i fryseren fra sist jeg bakte https://annebe.blogg.no/sjokolademuffins-og-jordbaersorbet.html..smakte godt med litt søtt etter brødskivene..

 

Stranda ligger å venter på badegjestene.. #hvalstrand #asker

 

Har du ikke lest hvorfor mannen har “skinne”på beinet kan du lese om det i linken her…(obs noen ekle bilder).. https://annebe.blogg.no/1527005736_for_20_r_siden__obs_noen_litt_ekle_bilder_.html

Årets planting på verandaen

Planta noen Stemorsblomster i ei krukke på verandaen for et par uker siden.. Det er foreløpig det eneste også..er jo kaldt om nettene.. Planter ikke så mye heller etter vi flytte i leilighet.. uten overbygg ..(har markise)..står blomstene utsatt til for både sterk sol og regn..

Men litt mer skal jeg ha..bl.a en Ynde som jeg hadde i fjor..  den blomstra så fint til langt ut på høsten.. men den koster en del så får vente til slutten av mai tenker jeg..

I innlegget her kan du se hvordan regnet ødela en fin blomst jeg kjøpte forrige sommer.. https://annebe.blogg.no/1531427032_jadas.html

Greit nok med en pakning til 39 kr fra matbutikken også.. Den grønne busken har overvintra ute på verandaen..

 

#blomster #planting