Superfine høstantrekk #Stepinhokksund

Her om dagen var jeg en tur oppe på Step In og var modell på bilder av nye høstantrekk ! Sååå mye fint altså..fra enkelt og klassisk til gøyalt og fargerikt..(modellpa-step-in ) Her er noen av bildene som blei tatt… skriver kort under bildene..

Foto : StepIn 

Klær til å bli i godt humør av det her syns jeg..

 

Denne kjolen er av merket Ane Mone og med boots til blir den litt tøff..

 

Dette antrekket er også fra Ane Mone..og er veldig behagelig å ha på, digger skoene med mønster også..

 

Denne genseren er enkel og kul på en gang..Merket er Culture..

 

Om man har en klassisk blazer fra før kan det være gøy med en som har farger og mønster for å friske opp høsten litt..merket er Culture..

#stepinhokksund #culturefashion

 

Antrekket over her er helt i min stil..enkelt , men også en liten vri med mønsteret i skjorta.. Buksa er fra Lois , skjorta fra Culture..

 

Behagelig kjole fra merket Rah i to lekre farger..

Skal du kjøpe deg noe nytt til høsten.. ?

 

#autumn #minmote

 

 

Blogger uten kamera..

Akkurat nå er begge kameraene mine på “service”.. Først begynte det å komme en skygge/svart felt på bildene på speilreflekskameraet mitt.. og det er jo det jeg liker best å ta bilder med..

Så prøvde jeg å ta noen antrekksbilder med kompaktkameraet mitt, blei bedre enn jeg trodde..så da tenkte jeg at det var greit  nok å bruke, til speilrefleksen var i orden igjen.. men nei da.. nå vil ikke linsa åpne seg lenger.. så da er det også levert til “service”..

Mobilen har jeg jo..men å ta bilder med mobil syns jeg ikke er så gøy som å bruke et kamera.. Så da får jeg håpe det blir fiksa fort..eller at jeg får nytt/nye på garanti..

Hva slags kameraer jeg har ser du i innlegget her..nytt-kamera og her…nytt_kompaktkamera_

Bildene her som jeg tok med kompaktkameraet er litt lyse /duse.. det er nok forde di er tatt i fullt sollys.. Som regel finner jeg meg en skygge..men jeg syns den “sarte”stemningen passa fint med disse pastellfargene..

 

#kamera #fotolys #mjøndalen #sonykamera #canonkamera

Bake litt i gråværet.. ?

Ikke sikkert det er gråvær der du bor da.. Men her i Mjøndalen er det en regn i dag ! Men i går var det deilig, så da bada vi på Eiker`n og vannet var helt nydelig..

Blir ikke noe baking på meg i dag…har litt i fryseren akkurat nå..

Disse horna blir kjempegode og jeg bruker ei oppskrift som jeg har etter mamma…den finner du her.._nydelige_horn.html

 

Noen ganger velger jeg å lage en grovere variant..da bytter man jo bare ut noe av hvetemelet med “grøvre” mel.. Da må man som regel ha litt mindre mel eller litt mer veske..

#baking #gjærbakst

 

“Sommerkake”

Har ikke blitt mye baking eller matlaging her i sommer..men ei bløtkake har det da blitt ! Hvordan jeg lager bløtkake/marsipankake finner du i innlegget her hvordan-jeg-lagde-den-sykt-gode-marsipankaka

Jeg knuser bringebær å har inne i kaka.. på toppen bare fyller jeg på med ulike bær..

#baking #bløtkake #matprat #hjem #blogg

Antrekk 60 +

Nå tenker ikke jeg at man må kle seg etter alder, men jeg har tatt bilder av noen antrekk.. og jeg er 60 +… Jeg mener man skal kle seg etter egen smak.. og om det samtidig er noe andre syns passer for alderen er jo det fint..men ikke “påkrevet”..

Hadde et innlegg ang. klær og alder for noen år siden kan_50_bruke_lårkort_(da var jeg bare 50+)..fikk utrolig mye respons og kommentarer på det innlegget..sånn var det på “gamlebloggen”..

Skriver kort under bildene…

 

Sommerlige farger på Gulskogen gård.. Solbrillene er fra Nobascishades..

 

Kjolen her kjøpte jeg på salg på Mango for ca et år siden .. rundt 200kr tror jeg..

 

Litt rocka stil er jo gøy.. i allefall på bilder..hehe..

 

Rosa og grønt sammen skal visst være en fargekombo for denne høsten har jeg lest (..men jeg tok bildet her før jeg leste det altså..) følger i grunnen ikke moten..men kan la meg inspirere..

 

#antrekksblogg #solbriller #minmote #rynker #agelesstyle

 

 

Nesten som “syden”..

Som jeg skrev i forrige innlegg har vi vært en tur i Åsgårdstrand Grand hotell miniferie-nr-2-asgardstrand (jeg skriver hotell med to “eller”..det klinger best i mitt hode..hehe.._skrivemåter_og_skrivefeil)

Grand hotell i Åsgårdstrand ligger utrolig flott til, med utsikt over havna..og på en fin sommerdag kan det minne litt om “syden”syns jeg..ikke at “syden”er bedre enn Norge altså..Sist vi var på “sydentur”var for 12 år siden, hvor vi var ser du i innlegget her..min-siste-tur-utenlands

Skriver kort under bildene..

Frokost i sola…

 

Litt “grått”bilde..men for å vise beliggenheten..

 

Utsikten fra rommet..

 

Innbydende interiør..

 

#detaljer

 

Middagen, som var indrefilet..var sånn “passe god”..

 

#soloppgang #åsgårdstrand #grandhotel #unikehoteller

 

Miniferie nr. 2 #Åsgårdstrand

Da blei det en liten ferietur til på oss, denne gang til Åsgårdstrand.. I første ferieuka til mannen var vi en tur i Drøbak,som jeg skrev om her ferietid

Etter jeg blei syk kan jeg ikke reise langt og ikke være lenge av gårde.. så det blir små “miniferier”til vakre steder i nærheten..Selvsagt kan man slappe av på hotellrommet, men nye inntrykk tapper meg fortere for krefter… men uten noen nye inntrykk blir det jo et stusselig liv… så da gjelds det å finne den rette “balansen”.. Skrev et innlegg om litt slike ting for noen år siden..leve_et_liv_ikke_vinne en krig

Men altså i slutten av forrige uke blei det en tur til Åsgårdstrand som har blitt en favoritt om sommeren..ei natt på hotell gir følelsen av ferie..

Skriver kort under bildene..

Sol, sjø og kaffe ..da er det bare å kose seg..

 

Starter alltid med en kaffe og litt søtt på Munchs cafè når vi er i Åsgårdstrand..

 

Så blir det en tur ned på stranda for å bade litt.. (ikke meg på seilbrett altså..)

Ligger på Grand hotell som ligger fint til med utsikt til havna..Lager et eget innlegg om hotellet etterpå..

#åsgårdstrand #grandhotels