Tut-tut….

Nå er det et tog fylt med “froggere” inne på bloggen til Frodith….helt herlig..se HER….

Og under her kan du se hvordan uka ble for meg med froggetrening…hehe….(skriver litt under bildene )

Fikk forresten litt slik… Lotto-millionærer er ikke som andre millionærer følelse da jeg holdt på..hehe…


Starta med selvutløser i hagen..så var det yngstesønn som måtte knipse da jeg var med ham en tur i butikken….


Mannen lapp ikke unna da vi var på lørdagshandel….men han tok det med et smil…..


Og dette ble mitt bidrag i frogge-toget……….#frogging #blogging #drammen #gulskogen #mjøndalen

 

Dagens lille skogtur !

I dag var mannen og jeg en tur i skogen …(samme sted vi har plukka bær før også..)…er så lettvint å kjøre helt frem og rusle rundt å plukke bær på det fine området der.

Mannen plukka 5 l blåbær med bærplukkeren..og han renser dem i skogen så ikke noe jobb når vi kommer hjem. Jeg plukka ca 1 l tyttebær…men jeg tok jo bilder også jeg da…..og egentlig er det ikke plass til noe særlig mer bær i fryseren nå…men å være ute å kose seg er det viktigste..

Nå har jeg nettopp tatt en blåbærpai ut av ovnen..men den og flere bilder fra skogturen får jeg vise dere senere…


#skogtur #blåbær #skog #blogg #solbergelva

Må man alltid mene så mye om alt ….?

Har sett en del diskusjoner ang denne forsiden , men har i grunnen ikke tenkt spesielt over hva jeg mener om det. Og da jeg fikk bladet av svigerinna mi å leste bladet…ble jeg hverken sjokka eller spesielt imponert…

Skulle man ta stilling til alt som kan være negativt for noen ..ville det jo bli fryktelig mye en skulle mene noe om…personlig bruker jeg sunn fornuft og er litt av typen alt med måte….(men selvfølgelig er det ting jeg mener MYE om også ..og jeg reflekterer over det meste..men syns ting ofte kan ha både fordeler og ulemper )

Husker forresten at en kjent barnevernspedagog jeg var på kurs med en gang.. fortalte om et intervju hun hadde vært i ..og ble spurt hva hun mente om at små jenter fikk undertøysett med “bh”..og da hadde hun svart… Skulle jeg mene noe om det …

Noe jeg mener noe om… er at da jeg så bladet da jeg var innom biblioteket, synes jeg det var litt “tåpelig” å ha teipa over den rompa…hva var hensikten med det liksom…..


#detnye #biblioteket #blogg #mjøndalen #hokksund

 

 

Stress…

Kjenner litt på stresset om dagen..selv om jeg ikke har mye å gjøre merker jeg at det er mye høye skuldre her nå…syns jeg var inne i en god flyt en periode, men med ting som skjer rundt en blir det litt mye å tenke på..og tankestress er like ille som  å ha mye å gjøre…for meg iallefall….

Men da vi var og handlet i dag og hadde vært innom mamma på sykehuset ( som også sees på bildet ) gikk vi langs elvebredden i Drammen og slike små øyeblikk i nydelig vær får en ta med seg og nyte….og bruke det som terapi for å senke skuldrene igjen….


#drammen #papirbredden #union #ypsilon #høst

Pakke på en torsdag…og har du hørt om Frogging? …..

Vet det er fredag i dag ..men det var i går vi var så heldige å få pakke av yngste sønn fordi vi hadde hjulpet ham litt med flytting i sommer…..

Glemte å ta bilde av pakka..så skulle egentlig tegne en i paint..men så fikk jeg ikke til å lagre bildet i normal str..så derfor er det bildet av en tidligere gave vi har fått øverst her…så får dere se hva som var inni litt lenger ned..må jo være litt spenning..hehe….

Og det med Frogging vil jeg ikke si mer om enn at det er en ny farsott..og jeg er med..ønsker du å vite mer om det kan du se HER

Jeg kommer innom å leser litt blogger etterpå……


Vi var så heldige å få en ny ipad….Og for et par år siden fikk vi ipad mini til jul fra guttene sammen..det er de som holder oss oppdatert med “duppedingser”…..så nå kan gubben og gamla sitte med hver sin også..hehe..


#ipad #appel #mjøndalen #blogg #pc

Kinamat !

Først beklager jeg at jeg var så sen med å svare på de siste kommentarene..men har vært så svimmel et par dager..så sånn er det..bedre igjen i dag heldigvis.

Når jeg skrev overskrifta her nå..tenkte jeg litt ..hm… kan man skrive kinamat eller høres det rasistisk ut..man vet jo aldri nå for tiden hva som oppfattes rasistisk..men jeg tok sjansen..og jeg elsker kinamat så det er positivt ment altså…

Veldig lenge siden jeg har spist på restaurant nå..bortsett fra på en hotellovernatting i sommer (også blir det jo kafèbesøk på lørdagene da )..men før var vi en del ute å spiste og da falt ofte valget på en kinesisk restaurant..både god mat og var vi hele familien ble det ikke så veldig dyrt heller.

Og her om dagen da eldste sønn skulle være med meg å besøke mamma på sykehuset og han kom rett fra jobb..tok vi turen innom Mirawa restaurant i Drammen..nydelig mat.

Har du en favoritt restaurant her i Norge..eller hvilket lands “kjøkken”er din favoritt ?


#mirawa #drammen #kina #restaurant #mat

 

Annebe viser høstmoten gjennom 20 år..

Litt rar overskrift …men her kommer et lite utvalg av bilder jeg har vært med på med høstklær fra jeg for første gang prøvde meg som “modell” i 1995…

Fint å ha en blogg en kan få lagt ut litt bilder på..for ellers ligger bare bladene/bildene i ei kasse på loftet og noen i ei hylle i et skap på “kontoret”..

Noe er jo veldig umoderne…men andre ting kunne man jo brukt i dag også…..( noen av dere har nok sett noen av bildene tidligere også )

Sånn ca i rekkefølge fra 1995-20015….


Mote journalen 1995…

Norsk Ukeblad 1998…..

N.u 2004…

Nu 2007….

Lindex “supermodell ” 2005……                                                   OFW 2010…..

N.u 2012….                                                                                N.u 2008……..

N.u 2011…….


N.u 2013….

KKstil 2015….. #blogg #mote #norskukeblad #kkstil #oslo

 

God natt og fin søndag !

Bare se ferdig Skal vi danse nå så legger jeg meg tenker jeg . Også håper jeg det blir like fin blå himmel i morgen som det har vært i dag……det er så deilig…

Har du noen gode rødvins tips gå gjerne inn på mitt forrige innlegg og “noter” det der …se her ..


#blå #kongsberg #blogg #sove #skalvidanse

Noen forslag ?

Nå går det som regel både uker og måneder mellom hver gang det blir et glass vin her i huset (eller annen alkohol for den saks skyld )..men når vi skal kose oss med det er det rødvin som er favoritten.

Da liker vi at den er fyldig og “rund” i smaken..ikke noen slike utprega smaker….Da jeg var på polet nå sist foreslo han som jobba der denne på bildet her ,for jeg sa jeg synes en Valpolicella /ripasso var ok..og ville ha noe som minnet om det..men hadde lyst til å prøve et nytt slag..

Hadde egentlig tenkt å ta et glass i kveld..men plutselig har jeg ikke lyst på allikevel..så den blir nok stående en stund til.

Men ønsker noen tips til gode rødviner ,for når man først skal ha er det jo viktig at den er god…synes en pris rundt 150 kr er greit…

#vin #rødvin #mjøndalen #blogg #vinmonopolet