Fugleliv i nabolaget !

Jeg kan jo stå utenfor her vi bor og se over elva til denne plassen hvor så mange svaner , måker,ender og gjess har tilholdssted.. Her om dagen tok jeg med kamera (noe jeg gjør ganske ofte)å tok litt bilder.. Blir ofte svanene som får mest fokus, di er jo så flotte..men jammen er di litt gøyale di andre også..

Her brukte jeg makrolinsa .. da kommer man litt tettere på motivet..

 

Regner med den under her er i ferd med å “bytte”nebb..har ikke sååå greie på fugler, så bare si i fra om du vet..

#svaner

Ute å spiser seg mette… #gjess

 

Fine ender også..

 

#måke

Litt brå landing på den her…hehe..

#fugler #krokstadelva #drammenselva #eikerbladet #blogg

Bloggen min og meg..og meg og meg,meg..meg..

Har jo skrevet om det noen ganger før også at bloggen min blir mye meg, meg ,meg.. Tidligere innlegg om dette finner du her..sjoldigger. ..eller her.._litt_mer_sjldigging

Jeg syns det er enklere å bruke meg selv..i stedet for å skrive om “viktige saker”..og selv liker jeg jo også best å lese “hverdagsblogger”..med en litt personlig vinkling..

Så er jeg jo veldig glad i å ta bilder ..og da er blogg et fint sted å dele dem… Trives foran kamera gjør jeg også.. og for meg er det å ta selfier og antrekksbilder en aktivitet som gjør at jeg har en liten “oppgave”jeg skal gjøre .. noe som er viktig når man er syk (ME) og ikke lenger føler seg helt med på livet..

Jeg er jo lite sosial, ikke har jeg barnebarn og ikke driver jeg med noe håndarbeide lenger ..Hvorfor ser du i innlegget her… jodajeg_kanstrikke_

Jeg har et “kreativt hode”…å da er dette en fin måte å få litt utløp for det på…

Bildene her er fra et par uker siden..ved Hvalstrand- bad..

 

#hvalstrandbad #blogging

Vakker blomstring i Drammen

På søndag kjørte jeg en tur ned til Drammen sentrum Jeg visste at di Japanske kirsebærtrærne ved stasjonen var (nesten)i full blomst nå.. Vi var jo der forrige søndag også, og da hadde det rosa så vidt begynnt å syntes..take-away-date

På vei til sentrum passerer vi “det blå huset “..tror det er et menighetssenter eller noe sånt..

Jeg måtte jo stoppe å ta noen bilder av alt det blå …

Skriver kort under bildene..

Siden jeg var blåkledd blei det en selfie først..(..eller, det hadde nok uansett blitt en selfie..hehe..jeg syns innlegg blir litt mer personlig da..)

 

Huset ligger så fint der på haugen…og snart er alle trærne grønne også..

 

Strømsø torg er fargerikt og fint..

 

Blir ikke særlig vakrere enn det her vel…

 

Siden dette er noen dager siden nå, tenker jeg at alle blomstene har sprunget ut nå..

 

Rooooosa…

 

Ved stasjonen står det også et lite Magnoliatre..

 

#drammen #drammenstasjon

Gamla tøffer seg..

Må jo kunne “tøffe”seg litt når man begynner å bli “gammal”også.. Eller i allefall gjøre som man vil.. Antrekket på di to øverste bildene her er ikke slik jeg går kledd lenger, ikke så mye på grunn av alder ,men fordi det blir litt for “oppkledd”for en tur på butikken, eller en kaffe med mannen..(men kan bruke klærne satt sammen på en litt annen måte )

Men på bilder er det gøy å tøffe seg litt !

I innlegget her skriver jeg om en IG konto som heier på voksne damer.. jeg-folger-killersixty-pa-instagram

Skriver kort under bildene..

Jakka er i “fake”skinn og den kjøpte jeg for et par år siden for 200 kr eller noe sånt.. (siden beina er i front og jeg bruker blits ser di litt bleike ut her )

 

Blir tørst når man tar bilder..

 

Fint å ta bilder på Fossesholm…

 

Med flate sko og ei mer sporty jakke er jeg klar for å stikke innom butikken..

 

#rompami #antrekk

 

 

 

 

 

Uteliv og allergi

Jeg fikk Bjørkepollenallergi etter at jeg fikk eldste sønn, før det reagerte jeg ikke på noen ting ! Det innebærer også en del kryssallergier til en del frukt og nøtter… I mange år var jeg så plaga på våren at det gikk veldig ut over livskvaliteten..

Nå reagerer jeg ikke fullt så mye (bank i bordet).. men har jeg vært ute i friluft, kjenner jeg det godt både i nese og øyne…Klør særlig i øya etter jeg har lagt meg.. men dette er jo en mindre plage for meg enn det ME (utmattelse) er…alt-er-ikke-som-det-ser-ut-til-a-leve-med-me

I dag kjørte jeg en liten tur opp til Fiskumvannet ca (15 min fra oss)..gikk ikke lange tida før øynene blei “blanke”…men til å leve med ..og da er jeg fornøyd jeg..

#selfiemedallergi

 

Har foreløpig ikke gnidd meg i øynene her.. (noe som er vanskelig å la være..men det er da det blir skikkelig ille.. ) Her er det jo nesten bare sjarmerende..hehe..

Lunsj i sola

Det er deilig når våren er her og man kan sitte litt ute igjen… Denne lunsjen spiste jeg på verandaen tidligere i uka, da var det sommertemperaturer..i dag er det sol men skarpere i lufta.. typisk vår med variasjoner i været…

Og lunsjen smakte bra den…Tar det man har av frukt, bær , yoghurt..og litt cottage cheese som inneholder proteiner..

#matprat #mjøndalen

Ei bukse..fire ulike topper

Kjøpte meg ei ny hvit bukse på Step In her om dage, den her var såå god å ha på at jeg bare “måtte”ha den..selv om hvite bukser egentlig ikke er noe for meg..hehe.. noe mannen også mener.. se her hva mannen sier..nederst i innlegget på linken..kult-med-gult-

Jeg har ingen avtale om å dele bilder for Step In.. Men er jo av og til “modell” der og da er det gøy å bruke noen av di bildene….og siden jeg kjøper det meste av klærne mine der.. blir det stadig antrekksinnlegg med klær derfra..Litt om hvorfor jeg er “modell”for dem kan du se i linken her..goy-a-vaere-modellpa-step-in...

Den rosa og den lyseblå blusen i innlegget her kjøpte jeg samtidig med buksa..

Skriver kort under bildene..

Fine detaljer på denne blusen her…

 

Blusen er av merket Part Two og buksa er fra Annemone..

 

Denne blusen er av merket Culture..

 

Bildene her er tatt i Drammen..

 

Disse bildene er med samme buksa.. tatt av Step In..så di toppene har ikke jeg, men fine er di..

 

#stepin #antrekk #hokksund #drammen #annemone

 

 

 

 

 

 

Litt mer vår..

Det blir jo stadig grønnere og nye blomster dukker opp i “ett sett”.. I dag var jeg en tur på Sølfastøya (ca15 min med bil fra oss ) ligger ved/i Drammenselva.. jeg så grønne soirer..svaner og hvitveis bl.a..

Som man reder ligger man…

 

Tre på rad..

 

#vår #sølfastøya

Vårdans hos Frodith..

I dag er det utstilling i Galleri Frodith, bare ta en titt inn her..galleri-frodiths-lille-vardans-utstilling Frodith er så flink til å stelle i stand..og stikker du innom får du(alkoholfrie) bobler i glasset også.. må jo være edru når man skal betrakte så flotte bilder..

Mange flotte “voksne”damer og en kul kar har stillt opp og dansa våren inn..

Jeg tok en dans på verandaen..

#blogg #mjøndalen

Med veska fra Fretex

Som dere så i forrige innlegg var mannen og jeg på en take-away date i helgen..take-away-date Siden jeg hadde med kamera,slang jeg på ei veske med litt farger..hehe.. Den veska kjøpte jeg på Fretex for noen år siden.. ikke så ofte jeg kjøper noe der..men litt gøy å se hva man kan finne..

Mannen hadde bytta til sommerdekk og vaska bilen “min” .. hans jobb.. (..det også )…

Litt blanda antrekk og alt er klær jeg har hatt en god stund.. Innlegget med ei annen veske jeg har kjøp på Fretex finner du her.. med_klrne_fra_fretex_

 

#drammen #fretex