Kjærlighet på Gulskogen gård

Det så i allefall sånn ut.. at det var en flørt på gang ! Gulskogen ligger på vei mot Drammen fra oss..og fra mai månde er det åpent på Gulskogen gård… Fint rolig sted å rusle rundt å ta litt bilder..

Koster ikke noe å komme inn, men må betale parkering for å stå der da..

Gøy å se di fine Påfuglene, og hannen er jo ekstra flott med fjærpryden sin..

Nå har di stengt av inne i “bakgården”, før kunne man gå inn der… men en del barn (og sikkert voksne også) flyr etter fuglene og stresser dem… så da kan di velge selv om di vil ut i parken eller holde seg bak inngjerdinga..

Nå har jeg linse på kamera som Zomer ganske greit, så fikk tatt noen bilder av flørten I bakgården også..

Tidliger innlegg fra Gulskogen gård finner  du her.. sommer-pa-gulskogen-gard og her..i-det-romantiske-hjornet-to-antrekk

 

#påfugler

 

Blikkontakt..

 

Den her var ute å sprada rundt i parken..

 

Litt “morsk”den her..

 

#gulskogen #gulskogengård #drammenmuseum #påfugler #blogg

 

Sandvika på søndag

Siden jeg ikke blogger så ofte, blir noen innlegg “hengende litt etter”… Så dette er fra da mannen og jeg var en tur i Sandvika sist søndag . En halvtimes tid å kjøre fra oss.. Vi er glad i turer i nærheten av sjø.. se litt båter og være ved vannet.. Liker land, skog og by også..men sjø er favoritten !

Favorittstedet vet jo dere som har fulgt meg en stund hvor er..om du ikke vet det finner du det i linken her..idyll

Men litt lenger å kjøre dit, bortimot en time.. så da kan det være kjekt at det er sjø litt nærmere oss også..

Dagens forrige innlegg finner du her..

Skriver kort under bildene..

 

Solbrilleselfie..

 

Blomstring i sentrum..

 

Ingen tur uten en kaffe..

 

Fint å rusle ved vannkanten..

 

Flott eldre bygg , rett ved sjøen..

 

#sjø #sandvika #bærum #kano #kaffebrenneriet

 

Mai har vært fin..og litt trist !

Det har vært/er vakkert med at det har blitt så grønt og fint..og alle di fine blomstene som har kommet er jo til å bli glad av.. ! Været har vært lett blanding her hos oss..mye sol og litt regn !

Det som er trist..veldig trist, er at jeg tidligere i mnd fikk vite at en god bloggvenn Evaswindow har gått bort.. Eva var en av di første jeg blei kjent med da jeg begynnte å blogge..og blandt di jeg har hatt mest kontakt med her på bloggen ! Var også så heldig å få møte henne på et bloggtreff for noen år siden..

Blir et savn at hun ikke er her mer..

#vår #livet #blogg #gripdagen #blomstring

HÈST GENSERE… (Step in )

Disse genserne har jo blitt veldig populære.. Det er  Màrtha Louise som har vært med å designe dem..tror jeg ! Jeg syntes di er veldig tøffe, men har ingen selv.. Har bare hatt dem på for disse bildene for Step In i Hokksund..

Di er i to str ..og to lengder.. jeg har på meg den største størrelsen i begge..og jeg syns di er finest når di er litt “baggy”og store.. Veldig behagelige å ha på..

Selv om jeg syns di er fine tror jeg ikke jeg kommer til å kjøpe..jeg er litt sånn at jeg ikke kjøper så mye av det som er veldig populært..men skal aldri si aldri..

Som med bunad f.eks..jeg syns det er flott..men jeg ønsker meg ikke selv.. Hadde på meg festdrakt i ei bundasbok..det kan du se i linken her.._ikke_bunad_p_meg_17_mai

Har du en slik genser..i såfall i hvilken farge..eller hvilken farge ville du eventuelt valgt om du skulle kjøpt..?..di finnes jo i flere farger enn di jeg har på her…

Kult med jeans og boots til ..

 

Bildene er tatt av Step in..

 

Her er det linbukse til..avslappa og fint..

 

#hèstgenser #stepin #blogg #antrekk #minmote

Bake til 17.Mai.. ? Tre tips med oppskrifter

Jeg skal ikke bake noe til 17.mai..men eldstesønn har bursdag i begynnelsen av juni så da lager jeg nok ei kake..som han vil ha ! Mannen og jeg skal bare ta med mat og kaffe å kjøre ut ved sjøen å sitte der å feire 17.mai ..slik vi stort sett har gjort etter at jeg blei syk.. Om gutta kommer innom på ettermiddagen har vi is i fryser`n..

Skriver kort under bildene og linker til oppskrift om noen skulle trenge det..

Marsipankake er jo noe di fleste liker, og denne jeg lager blir veeeeldig god, om jeg skal si det sjøl..hvordan-jeg-lagde-den-sykt-gode-marsipankaka.

 

Gjærbakst er jo kjekt å fryse ned også, og smøre på litt melis når di skal brukes.. kanelsnurreroppskrift_

 

Pavlova har jeg bare laget denne ene gangen..søtt og godt.. Det er vaniljekrem under bærene ..men så mye bær at det ikke syntes.. _pavlova__siste_kryss_p_feriens_todo_liste

 

#baking #kaker #pavlova #kanelsnurrer #marsipankake #matprat

 

 

Savna meg.. ?

Bare tuller.. Men vet jo fra da jeg blogga daglig selv, at jeg syntes det var litt “stusselig”når det ikke kom innlegg fra di som jeg var vant til at “var på bloggen”.. Det siste året har jeg jo stort sett bare lagd innlegg ca hver 14.dag..men nå oppdaga jeg at det var tre uker siden sist..og det håper jeg ikke blir en vane altså..

Her skjer det ikke så mye om dagen, tar litt natur og antrekksbilder ..også blir det en kaffe med mannen i helgene når vi er å handler !

På bildenen med den grønne hatten var jeg inspirert av Dronning Elizabeth..hehe.. Alltid hatt som matcher antrekket..

Skjørtet og genseren har jeg hatt i flere år.. Hatt fra HM og veske fra Monki nå i våres.. for en billig penge..mest for å ha når jeg tar bilder..

 

Bildene er tatt på Sorenskrivergården i Hokksund..kjekt med steder der man kan være i fred..nesten !

 

Har blott skikkelig vårlig og fint her nå..

Bildene under er fra Instagram der jeg heter annebe.blogg. Kjolene er fra Step In.. tre av dem er mine, di andr to (den i midten og den lyseblå med blomster på skuldrene )er “lånt”for anledningen..

Håper det blir en sommer med masse sol og varme..men først må det det komme litt mere regn..

#sommerfølelsen #sommerkjoler #stepin #blogg #mjøndalen