Snart desember …..

Siste kveld i november for denne gang..og i morgen starter julemåneden …..og litt min mnd siden jeg har bursdag i desember. Her oppsummerer jeg november med et lite utvalg bilder fra de fire siste innlegga på bloggen min…..kos dere videre i kveld…..


#chailatte #blogg #førjulstid #islykt #mjøndalen

Rolig helg …og en koselig cd…

Bortsett fra en handletur med kafèbesøk på lørdag har helga foregått inne, i pysjen….henta opp et par esker julepynt fra kjelleren og pynta litt mer til jul…..

Skriver litt under bildene….


Da har jeg smakt Chai latte for første gang, hørt folk si det er så godt…og det var den så absolutt…….#soho


Som dere ser er det hjemmelaget og rød julepynt det er mest av her i huset….har et par slike esker til…og er dessverre ikke flink til å pakke det systematisk ned..men tenker hvert år jeg tar det frem at det skal jeg gjøre i år…hehe….


Så var det denne koselige cd`n som jeg fikk i førjulsgave av en annen blogger, Karidansen…HER ….hun forteller selv små historier fra barndommen, nå har jeg hørt nesten alle historiene, og den er bare såååå fin å høre på og jammen blir jeg minnet på mye fra min barndom mens jeg hører på den….

Hun har forresten en veldig hyggelig blogg ….og en artig måte å skrive om det meste her i livet på…

Hun ønsket ikke noen publisitet om gaven på bloggen…men jeg måtte bare fortelle hvor godt jeg likte den her også,så håper jeg er tilgitt…..og jeg vet hun selger dem for 150 kr (med frakt)…så om du vil gi bort en koselig gave eller kose deg med nostalgiske, fine historier kan du sikkert skrive en melding til henne inne på bloggen hennes…

#julepynt #chailatte #cd #mjøndalen

Islykt !

Her om dagen fikk jeg så lyst til å lage en islykt, så noen fine kvister ved muren til naboen og tenkte de ville gjøre seg…så “stjal” et par kvister…..

Jeg kan ikke huske å ha laget selv før, men vi hadde ei i barnehagen som var god til det og tok seg av den jobben når det skulle lages der….og det er jo så dekorativt…

Nå satte jeg i gang uten å sjekke skikkelig hvordan det skulle gjøres..så ble ikke av de fineste..men med lys gjør den nytta si..og da jeg fikk besøk i dag sto den ved trappa og “ønsket velkommen ” Var greit å lage den i ei lita “form” for dagen etter jeg lagde ble det mildere så da satte jeg den i fryseren og da jeg tok den ut i dag var det blitt kuldegrader igjen …..HER er en link til fremgangsmåte …


Ble jo litt koselig…….


Lot det først fryse et lag som jeg kunne sette skål nr to på……

Fyll på mere vann og pynt og la det fryse…….

Og slik lyste det etter det var blitt mørkt….. #islykt #vinter #lys #mjøndalen #advent

Vakker vinter !

Høsten har jo vært flott og vart lenge i år..og nå er det gråvær og is her. Men da mannen å jeg gikk en liten skogtur på søndag syns jeg det var vinterlig og vakkert.

Blir jo veldig mørkt ute nå…så litt snø hadde vært fint, men bare bittelitt…Så kan det lave ned store snøfiller lille julaften og julaften….


#krokstadelva #skog #vinter #blogg #nedreeiker

Bare bittelitt….

I dag ble det litt rødt på stuebordet, har hoppa over det lilla de siste åra og gått rett på julefargen. Etterhvert blir det mer nisser og juleduker , men starter litt i det små….måtte jo se å få vekk det oransje fra høsten nå.

Hos meg er det de tinga jeg har fått /kjøpt gjennom mange år som kommer frem, selv om det er mye lekkert å få kjøpt av “moderne”julepynt….er det ting vi har hatt fremme hver jul i årevis som er jul her i huset…..


Ser pleddet er litt skrukkete…slik burde jo ikke en blogger ha det…(iallefall ikke på bilder )..hehe… #førjulstid #advent #blogg #hjem #mjøndalen

Challenge…et outfitbilde….

Jeg har fulgt med på inneuteferdig sin challenge som går over 30 dager..se HER..mange gøyale ting, men hadde blitt litt mye skriving for meg å være med på, så jeg slenger meg på de dagene det passer, og i dag var det jo veldig enkelt …for antrekksbilder har jeg jo mange av.

Valgte ett som jeg la ut i November for et år siden…syns det passa med en kjole nå som det nærmer seg julebord sesongen…denne sydde mormor til meg da jeg var rundt 30..bruker den ikke nå ,men var en av mine favoritter før…innlegget fra et år tilbake kan du se HER…(kan 50+ bruke lårkort het innlegget )


#antrekk #outfit #challenge #mjøndalen #kjole

 

Siden sist….

Nå har det jo vært lite aktivitet fra meg ei snau uke, men har fått med meg mye av det som har skjedd på bloggen da…men det var godt å holde seg unna skrivinga noen dager.

Og jammen kommer man fort ut av det ..for de kommentarene jeg har lagt igjen tidligere i dag har vært uten bilde og link..men tror jeg har fått fiksa det nå.

Her kommer bare en liten oppdatering på de siste dagene fra meg…med noen bilder og litt tekst under…..


Tok dette bildet som jeg synes er litt god blanding av høst og vinter, da jeg var en tur i Mjøndalen sentrum i forrige uke…

På fredag hadde mannen og jeg 34års bryllupsdag…så da måtte jo havregrøten pyntes litt ekstra …

På lørdag var guttene her og spiste, først Mossaka..så is og bær…eldste sønn og jeg gikk ei 15min lang runde i nabolaget før maten…..

Søndag gikk mannen og jeg en liten skogtur på andre siden av elva for der vi bor….og JA ..bildet er oppstilt..hehe..

I dag har jeg vært en tur på biblioteket i Hokksund, titta litt i blader bl.a #henne

Og slik så det ut over bygda da jeg kjørte hjem…. #hokksund

Litt stille !

Har vært litt stille fra meg et par dager …og det blir nok det til over helga…må hente meg litt inn igjen ..og da er det greit å skrive minst mulig på pc. Jeg kommer nok innom å leser blogger i løpet av dagene…så er jeg forhåpentligvis tilbake med både innlegg og kommentarer over helga igjen .

Ønsker alle ei fin uke videre !


#drammen #blogg

 

Fint på fjellet !

Som jeg fortalte var vi innom søsteren min og mannen på hytta deres da vi dro fra Klækken hotell på lørdag…innlegg her… Det er noen år siden sist jeg var på fjelltur, og det var fint å komme seg opp i høyden, og nyte den friske lufta og se den mektige naturen og den fine utsikten….

Turen innom ble ikke så lang..men koste oss inne på hytta med mat, vafler og kaffe. Fikk en liten gåtur i området like ved hytta deres også…og det var helt nydelig..og med litt snø og sol ble det jo ekstra pent…


Fint utsyn på vei opp fra Eggedal til Tempelseter…….

Og på vei opp så vi at det var kommet et lite snølag også…..

Noen bilder fra hytta og området i nærheten…..

Det var flotte snødekte fjelltopper å se i alle retninger…..

Fint å se på…

Og her er vi straks hjemme igjen …og ser lysa fra Mjøndalen …. #tempelseter #hytte #eggedal #fjellet #snø

 

 

Noen bilder fra Klækken !

Fortalte jo i det forrige innlegget ,HER .. at mannen og jeg hadde vært ei natt på Klækken hotell i Hønefoss , her var jeg første gang med jobben for noen år siden og nå har jeg og mannen vært en tur der på høsten de siste 4-5 åra.

Maten her er vi så fornøyde med og hotellet er pent og har hyggelig personale…også liker vi så godt bassenget..hvor vi kan svømme ut og kjenne den kalde lufta i fjeset..ikke noe spa hotell men det er ikke nødvendig for vår del.

Det er både bar og dansegulv her også..men vi tar bare med oss det vi har igjen på vinflaska fra maten og setter oss i resepsjonen å ser litt på folka. Så går vi på rommet å ser tv …denne gangen holdt vi ut nede til kl var litt over ni..hehe…så vi slår ikke akkurat ut håret…bare koser oss..


Her er det en slik trivelig plass en kan sitte å se litt på folk som haster forbi ….

Bare et lite utvalg bilder..mange blir for mørke på kvelden og som dere ser de med blitz blir litt for lyse. ..nederst i høyre hjørnet ser dere hvor hjemme vi føler oss i resepsjonen…..


Mange pene detaljer rundt om…bl.a dette fine lyset i taket…. #klækken #hønefoss #hotell #blogg #norge