Litt nytt (Antrekk 60+)

Jeg handler jo stort sett på Step In  i Hokksund, orker egentlig ikke å være på kjøpesenter om jeg ikke “må”..I tillegg til stort utvalg av klær har di jo også mye fint interiør og en hyggelig Cafè..

Personlig har jeg etter jeg ble syk mest brukt for hverdagstøy.. så nå i høst har jeg kjøpt to par jeans og noen skjorter og gensere ..i tillegg til kjolene jeg kjøpte tidlig i høst…to-nye-kjoler

Skriver kort under bildene..

Jeg er egentlig litt “kløete” av meg, men trenger noe med ull til kulda setter inn for fullt..så har kjøpt denne fine cardiganen og genseren med hette lenger ned i innlegget..hatten kjøpte jeg forrige høst..merke på jakka er Mosscopenhagen..og jeansene av merket Culture..

 

Bildene over er tatt på Drammen museum..

 

Digg genser .. #rah

 

Denne toppen tenker jeg at jeg kan bruke til et svart skjørt og en blondetopp jeg har fra før.. men jeg syns egentlig den er like fin til jeans med ei t-skjorte under også..

 

#minmote #ull #jeans #fossesholm #blogg

Frokost i Drammen

I dag skulle jeg et æren til Drammen (Mjøndalen ligger jo i Drammen da etter sammenslåing for noen år tilbake ).. Dro tidlig og tok en frokost på Condelica, veldig lenge siden jeg var der sist… i-dag-var-mannen-litt-vel-spandabel-syns-jeg

Jeg liker best enkle ting som ei brødskive med syltetøy f.eks.. men det er mye godt å velge i av både mat og kaker !

Før jeg dro hjem stakk jeg en tur innom Monki, prøvde noen få plagg og kjøpte med et par gensere..

Dagens forrige innlegg finner du HER..

Skriver kort under bildene

#frokost

 

Hyggelig å ha med et blad… #taramagasinet

 

Fikk litt klovnefølelsen..selv om striper er fint…

 

#drammen #drammeniregn #condelica

Siden sist

Ikke skjedd så mye her, vært mye i ekstra dårlig form..men har vært litt med “gjengen min” (gutta)..Tatt noen naturbilder, noen antrekksbilder og vært med på motevisning for Step In i Hokksund..

Høsten har bydd på både finvær og regnvær, akkurat nå er det veldig grått ute her..

Om du ikke har vært innom bloggen min før ..ser du en liten forklaring på den dårlige formen i innlegget her.. _slitenhet_ved_me

Venter fortsatt på speilreflekskameraet mitt, ( alt-pa-en-gang ) skal selvsagt “purre på det”, men det er slikt man/jeg ikke orker å ta tak i når formen ikke er så god..men blir ok bilder med kompaktkameraet også..

Fint med høst-fargene syns jeg..

 

Selv på di dagene jeg smiler som på bildene over , kan dagen for det meste være slik som på bildet under..Det positive er at det er mange bra podkaster..hehe.. (elsker Berrum og Beyer bl.a )

#berrumogbeyer #blogg

Gratulerer til yngstesønn

Hipp hurra for yngstesønn som har bursdag i dag ! Tradisjonen tro blir det blogginnlegg når gutta mine har bursdag… Om di liker det så godt ..tja..men di lar meg få lov i alle fall..

Jeg skriver ikke med så “store ord”..jeg er jo ei sånn midt på treet jente /dame som jeg har skrevet om før midt_p_treet_meg

Men såpass kan jeg “dra på”å si… en fin gutt med mange interesser..bl.a trening av styrke og “slåsstrening”..litt om det kan du se i innlegget her..det-blei-medalje-gitt

Nå skal vi snart ned til ham å drikke kaffe…jeg har bakt med den “gule”kaka som er hans favorittkake !

Bilde fra han var med oss en tur ved sjøen tidligere i høst …

#bursdag #trening #utno #holmen #familie

 

Fin høst-stil.. ( Foto Step In )

Disse bildene er tatt nå i høst, klærne er fra Step In Hokksund og bildene er tatt av dem ! Dette er klær jeg liker veldig godt, men har dem ikke selv.. Kunne godt tenkt meg den lyse dressen, men slik jeg lever etter at jeg blei syk( litt-om-det-a-ha-me) er det ikke så ofte jeg har behov for å være såpass stilig.. også har jeg ganske mye klær allerede..men litt nytt hver sesong blir det jo..men jeg bruker også veldig mange av klærne mine i mange år..

La deg inspirere..

Corddressene er av merket RAH og skjorta er fra Culture..

 

Bildene er tatt ved rådhuset i Hokksund..

 

Velig god passform på dressen og buksene passa “perfekt”til meg..lange nok på beina til og med..

 

 

Jakkene under her er også av merket RAH.. kjempefine og deilge og varme når kulda kommer..

Antrekk blir mer gøyale med en hatt/lue syns jeg.. (Har “hudfarga”topp under..så ikke bar mage altså..hehe.. )

 

#stepinhokksund #stepin #rah #rahoslog #antrekk

 

Et lite utvalg modelljobber

Ikke så ofte jeg har slike innlegg lenger..så nå var det på tide med litt “selvskryt”igjen syns jeg ! Neida, men moro å bruke noen av bildene jeg har liggende..

Har jo blitt noen hundre slike jobber med mote og reklame i åras løp… Nå orker jeg ikke så ofte sånt lenger, reise inn til Oslo å være der hele dagen osv..men som en hobby er jeg litt modell her i nærheten når det passer seg sånn..

Skriver kort under bildene..

Veldig gøy å være med på kampanjen “Hei supermodell” for Lindex.. Og det var intervjuer både på tv, radio, aviser og ukeblader..besøk i barnehagen jeg jobba i var det også..Dette var i 2004 _hei_supermodell_

Norsk Ukeblad er blandt di jeg har hatt flest motejobber for.. bildene over her er fra ca 2005..

 

Bilde til en reklame for et cruiseskip..en del år siden det her..

 

Reklame for Wonderland madrasser, med en fremmed mann og barn..hehe.. Og som lege for et måleapparat til diabetes eller noe slikt..

 

Bilder fra N.U tatt ute på operaen i Oslo.. 2011..

 

Reklame for Cubus.. dette var i 2016.. det_her_var_jeg_med på

 

Festkledd i KK 2016..både det over og under her..

 

Bildet under er fra N.U i 2018..

 

 

 

 

Alt på en gang

Nå har bilen vært på verksted i snart fire uker ! Er noe med girkassa og di venter på delen di trenger for å fikse den ! Har en  leiebil så lenge, så det går greit…men liker best å ha min egne bil !

Begge kameraene mine har vært til/ er på reparasjon også..som jeg skrev om i innlegget her…blogger-uten-kamera.html

Kompaktkameraet har jeg fått tilbake og det gikk på garantien. ” Speilrefleksen” har jeg fått beskjed om at det vil koste ca 3 500 å fikse og at det ikke går på garantien.. det er jeg ikke enig i da det er under to år siden jeg kjøpte det, så har bedt om dokumentasjon på hvorfor det ikke går på garantien.. da jeg vet at jeg ikke har ødelagt det… Er en lukker som har slutta å virke…

Mens jeg var i “siget” fikk jeg et skal i tanna da jeg spiste karamell også.. og det er jo selvforskyldt..hehe.. (Er fiksa nå )

 

Fin farge på leiebilen da..

#leiebil #hertz #fossesholmherregård #høst #norge