På badetur med gutta !

Det er ikke så ofte vi får det til å passe samtidig for alle fire..men i dag fikk vi til en badtur på Eike`n etter at gutta hadde vært på jobb.. Koser meg alltid når vi er “hele gjengen”.. Tok med kaffe og litt å spise på.. Og bada og koste oss et par timer..

Første turen til Eiker`n i år..

Tok ikke mye bilder ..bare en liten “stemningsraport”…

Gutta var aktive og fikk litt trim mens vi var der..

#eikern #øvreeiker

Kaffekos på Step In

I dag var jeg en tur oppe på Step In mens mannen var på sykkeltur ! Hadde blitt spurt om jeg hadde lyst til å komme opp å være “modell”på noen bilder …men går jo ikke ann å være der opp uten å ta en kaffe …så det ble både kaffe og deilig rundstykke..

Bilder av klærne får komme senere..di må jo først legge dem ut før jeg eventuelt kan bruke bildene..

Har jo hatt mange innlegg fra Step In HER bl.a av noen klær jeg viste i våres ! Det er jo både klær, interiør og kafè der ..og sånne butikker er det jo gøy å “være i”..

Jeg tok faktisk kaffen inne..koselig ute der, men nesten for varmt å sitte der i dag..

 

Det var greit for denne fine jenta som jobber der at jeg la ut bildet.. Og det bildet på veggen der syns jeg er “råtøfft” ..

 

Og der var jeg blandt “glass og porselen” gitt..

 

#stepin #hokksund

 

 

 

Hadde “falt ut” av topplista i dag..

Tok en titt på forsiden av Blogg.no på morgenen i dag… Så at jeg ikke var kommet med på topplista selv om jeg hadde flere sidevisninger en mange som sto der. Nå har det ingen betydning for meg som ikke tjener penger på bloggen.. Men rett skal være rett..

Veldig greit å sende meldinger til suport.. Fikk til svar at de takka for at jeg sa i fra..og at det hadde vært noe plunder med Googel Analitick hos dem..så di skulle se på det..

Og da jeg sjekka nå “var jeg på plass”..

Bilde fra tidligere..illustrerer liksom at jeg “kaver”meg opp på lista igjen..hehe.. #blogg #toppliste

 

 

 

 

 

 

 

 

Sommerklærne ! (Antrekk 50+)

Dere som har fulgt meg vet jo hvor mange langbukser jeg har..hehe.. HER kan du se det om du lurer , og et par til har det vel blitt også ! Men i sommer har det blitt å gå i skjørt eller shorts..eller ei joggebukse på kvelden da !

Sånn til vanlig slenger jeg bare på meg noe som ligger lett tilgjengelig..og sånne dager er det jo absolutt flest av ! Men på ferie eller bytur kan det være koselig å “pynte”seg litt..

Her har jeg bare “fjonga”meg litt for bloggen sin skyld..minst like viktig det som det “vanlige”livet..eller ? (klærne er kjøpt på Step In i Hokksund )

 

I Drøbak ble det topp fra HM og en shorts jeg har hatt et par år..

 

Skjørt og topp fra Gerry Weber ..som jeg kjøpte i fjor sommer ..

 

Ola skjørt…litt varmt midt på sommeren , men fint utover høsten også det da.. Litt “kælvete”benstilling..og hår rett fra stranda..men skoa fra #birkenstock er veldig gode.. #over50stil

 

Åsgårdstrand ..og sommerkroppen 2019 !

Ja nå kan jeg tenke meg det var mange som klikka seg inn her..hehe.. trukke det ! Men jeg lar meg ikke stoppe fra å bade eller være på stranda selv om kroppen ikke er som i ungdommen.. At vi helst finner en litt rolig plass har andre grunner..

Da vi var i Åsgårdstrand i går var vi stort sett bare på stranda etter en kaffe på Munch`s kafè..med sol og varme er i allefall jeg (og mannen )stadig uti for en dukkert !

Sommerfjes med rynker..og sand på nesa..

 

Sommerkroppen dekka med noen vanndråper ..(Sommer+kropp =Sommerkropp..uansett tykk eller tynn )

 

Fine badeområder i Åsgårdstrand..mange på plenen her i går..men vi gikk bort til sandstranda..

 

Her liker vi oss best..

#sommer #åsgårdstrand

Siden sist..

Ikke sååå lenge siden jeg hadde innlegg , men noen dager har det blitt.. Mannen har ferie og vi tar dagene som di kommer. Snart to uker siden overnattinga i Drøbak..HER.. Hadde tenkt å få til ei overnatting denne uka ..men siden formen min “gjerne kunne vært bedre” for å si det sånn..ble det med en dagstur til Åsgårdstrand i går.. Men ser det ann ..kanskje det blir overnatting et sted til helgen eller neste uke…Ellers blir det badeturer eller et kafèbesøk her i området.. Sommeren har i allefall kommet på besøk..håper den blir et par uker til..minst !

Skriver litt mer fra dagen i Åsgårdstrand etterpå tenker jeg !

Starter jo alltid med en kaffe på Munch`s kafè ..Der bak med alle flagga .. #åsgårdstrand #blogg

 

Spandere..jeg nei !

Nesten alltid når mannen og jeg er sammen er det han som “ordner opp” og bruker sitt kort… (vi har felles økonomi altså) Så også når vi var i Oslo tidligere i uka.. Vi “henger “jo mye sammen vi to..så vi har i grunnen fått vår egen “sjargong”..men ellers er vi normale altså..hehe..

Akkurat slik jeg pleier ..sier jeg når vi kjører hjemover..Takk for at du spanderte..og mannen svarer akkurat slik han pleier.. Spanderte jeg nei..du får vipse over halvparten når vi kommer hjem..

Først litt søtt..

Så litt mat og til slutt en is.. #oslo #vito

 

Et antrekk..tusen bilder !

Leste et innlegg hos Karidansen , det kan du se HER.. Hun skriver om det at man som blogger av og til kan tenke at man legger ut noe “dumt”som en kan angre på..og få lyst til å slette. Jeg skrev som kommentar at jeg aldri kunne tenke meg å slette bloggen eller innlegg..men at jeg av og til tenker på at jeg (av noen)kan bli oppfatta som en sjøldigger.. Siden jeg legger ut veldig mange bilder av meg selv.. Hun svarte at hun i allefall IKKE oppfatta meg som det..men det var nok bare før hun så dette innlegget her..hehe..

Men altså..For meg handler det å legge ut bilder av meg selv..være litt mer eller mindre vellykket “modell” om at dette er noe jeg liker å holde på med.. Jeg trives godt foran kameraet (men bare på “poseringsbilder”..) Som noen kanskje ser etter garn og strikkeoppskrifter..ser jeg etter steder å ta bilder når vi er på bytur..

Antrekket er egentlig litt “feil”med mønstrete skjørt og rysjer på blusen…litt for mye av det gode, men jeg syns “litt mye” passa fint en sommerdag i Oslo..

Fargen blir litt ulik på klærne ettersom hvordan lyset treffer..men “drit” i det..hehe..

Skriver kort under bildene..som en liten historie..

“Kullissene”her er jo bare sånt man måååå ta bilder foran..

 

Må ta en ny variant med beinplassering innimellom..

 

Bildet her er tatt med portrettlinse som gir ekstra fint lys..

 

I Oslo kunne man lett funnet 1000 ulike bakrunner..

 

Godt jeg ikke røyker..for det kler meg ikke..

 

Ikke skriking heller..

 

Prøve en avansert posering kanskje..

 

Eller gå for det enkle..

 

Sånne bilder syns jeg er litt “morsomme”..

 

Glemte jeg å neven at vi kjøpte båt..

 

#oslo #foto

 

 

Reenskaug hotell !

Om du ikke har fått det med deg var mannen og jeg på en miniferie i Drøbak for ei uke siden HER b.la kan du se et innlegg fra det . Da lå vi over på Reenskaug hotell..veldig fornøyde .Ligger sentralt og var delikat og koselig. Vi betalte i underkant av 1200 kr for ei natt med frokost..

Skriver kort under bildene..

Mer sentralt blir det ikke..HER kan du lese mer om hotellet ..

 

Her kunne man sitte ute å spise frokost eller spise på kvelden..di har en Italiensk restaurant der. Denne gangen valgte vi å bare grille pølser ved sjøen..men kanskje neste gang..

 

God frokost var det også..

 

Stille og rolig slik jeg liker det best..

 

Utsikten fra vårt hotellrom… #reenskaug #drøbak

 

I går ble det en Oslo-tur

Siden det er ferie er det hyggelig å finne på litt.. Så på formiddagen i går var mannen og jeg en liten tur i Oslo.. Gikk bare ved Tjuvholmen, Aker brygge¨og bort til en flott luksusbåt lenger bort på kaia.. Tok en kaffe og spiste litt og titta på folkelivet..kommer nok flere innlegg.. siden jeg elsker å ta ..og å stille opp.. på bilder blir det mange..hehe..

Var nydelig vær og en svak bris så ikke for varmt heller.. (hadde med badetøy i en sekk sånn i tilfelle, men ble ikke bading )

Jeg hadde pynta meg med skjørt siden det var “bytur”..

 

Fint her mot vannet syns jeg..

 

#oslo

 

Syns alltid det ser ut som jeg har gule tenner på selfier i sola..hehe.. Men kos med kaffe da..

 

Vi leide ikke, men sto sparkesykler “over alt”…

 

Vakkert med glitter i vannet..

 

#oslo #blogg