Strikking ..og TikTok !

Hver for seg da, eller vi får se ! Før jul kjøpte jeg garn for å strikke mine første votter noen gang. Var litt for “ivrig”da jeg valgte mønster (siden det er nok å klare å lage tommel og å felle til tupp sånn i utgangspunktet også ) Men på nyåret satte jeg i gang og her om dagen blei di ferdige..

Ganske fornøyd selv om det sikkert er noen småfeil på dem.. men da må man jo se helt nærme på dem, og det er det jo bare jeg som gjør.. tror jeg !

Dagens antrekksinnlegg finner du i linken her..tre-ulike-stiler

 

Klar for påske..hehe..

 

#strikking #solberggarn

Litt blanda på tiktok , prøver meg bare frem..og skal ikke være så ryddig konto som på Instagram..tror jeg.. heter annebe.blogg på disse stedene også..

 

Satte forresten ut ei bøtte med vann og tulipaner i dag fiiiine-islykter for å prøve å lage islykter igjen..tulipanene var uansett klare for å kastes..

#håndarbeide #tulipaner “islykter #mjøndalen #tiktok

Tre ulike stiler

 

Jeg liker jo best det enkle og klassiske og har stort sett bare tøy som passer å bruke`s til hverdags ! Så kan man jo pynte det opp litt om man føler for det..

Veldig kjekt med to-delte sett som det her. Buksa kjøpte jeg i høst og jakka på salg for noen uker siden..

 

Antrekket over her er slik jeg ofte kler meg.. og antrekket er nytt for i år.. liker godt bukser med litt vidde i bena..

 

Antekket under her er litt gammelt, litt nytt.. Skinnjakka har jeg hatt i ca 30 år..kanskje mer også..husker ikke helt. Tenker at den passer like godt nå..

#antrekk #vintage #blogg #fossesholmherregård #minstil

Sjøholmen

Her om dagen tok jeg meg en tur til Sjøholmen. Fint sted både inne og ute ! Har skrevet om det før også , så sjekk innlegget her om du vil se litt flere bilder…(da var jeg der med mannen og yngstesønn..) saaa-fint-pa-sjoholmen

Når jeg var der nå var det lukket selskap i det ene rommet, men det er tre store rom så hadde nok plass uansett..men kan være greit å sjekke det før du eventuelt tar en tur ..også er det stengt på mandager..

#sjøholmen #kunst #kultur #sandvika #blogg