Hyggelig det da !

Så at KK stil hadde lagt ut bilde av oss lesermodellene i sommerutgaven, på Instagram i dag…og at de søkte etter flere som hadde lyst å prøve seg…noe for deg ?…Veldig gøy å være med. Har du ikke lest innlegget mitt fra jeg var med er det HER..

KK stil er et supert blad for oss som ikke er tenåringer lenger, og jeg har kjøpt det fra første nr, som kom ut for et par år siden…..


#kkstil #kk #blogg #mote #modell

Middagen er gjort klar !

Enkelt og greit ,porsjonspakker med poteter, purre, rucola og gulrøtter med litt olje over og en seifilet på toppen….litt salt og pepper…ovnen på 200 grader i ca 30min så er middagen ferdig .

Proffe kokker ville nok bare hatt det i 15 min i ovnen, men det funker ikke hos meg…da er grønnsakene harde og fisken rå..og det er jo ikke noe godt .

Sånn nå skal jeg straks sette på ovnen så det er klart i firetida .


#blogg #oppskrifter #middag #matblogg #mjøndalen #seifilet

En liten oppdatering, og løp i Tønsberg !

Jeg har ikke vært med på løp altså, men vi var med å så på yngste sønn som løp 5 km i Kristina-løpet i Tønsberg i går , de var en gjeng fra jobben hans som var med.  Han var fornøyd med å løpe på en tid som var raskere enn målet han hadde….24,37 løp han på .

For meg var det en prestasjon bare å bli med til Tønsberg, det var mitt mål ! Fint vær og fin stemning i byen gjorde det til en koselig opplevelse.

De som leste det forrige innlegget mitt vet at mamma kom på sykehuset på onsdag og hun er der fortsatt….men dette kan være langvarig, så vi tar en dag av gangen og nyter sommeren som best vi kan.

Jeg blir nok litt til og fra med blogging, men prøver å være litt “aktiv”igjen …..

Her er noen bilder fra turen til Tønsberg……

#tønsberg #blogg #kristinaløpet #norge #løp    Bildene der vi sitter på bryggekanten er forresten fra Åsgårdstrand ,der vi kjørte innom på turen nedover.

Blir nok litt fraværende noen dager !

Greit å bare nevne det, så slipper de som leser bloggen min å lure på hvor det blir av meg ! Men mamma kom på sykehuset i går…så da blir fokus mest på det til vi vet noe mer .

Ønsker ikke skrive noe særlig  om det her på bloggen ….men håper og tror det går greit.  Håper jeg er raskt tilbake her, og jeg ser nok litt innom da .

(“må” alltid ha med et bilde på innlegg..det er liksom min “signatur”..hehe…)

Shorts og frynser !

Håper jo virkelig det blir en fin sommer så en kan gå mye i shorts, kjole eller skjørt..jeg er nok mest et “buksemenneske”så da er det ok å pynte opp shortsen litt , med f.eks frynser.

Nå om dagen er det jo veldig aktuelt å bruke frynser, jeg liker ikke at det blir for mye..men synes det pynter opp med noen detaljer på veske og sko, skoa med frynser jeg har på her er 6-7 år gamle…noen ganger er det greit å ikke kvitte seg med ting også.

Veska har jeg kjøpt i år, og den tror jeg kan passe til mange ulike antrekk og stiler….greit med en slik anvendelig farge…


Shorts og bluse #kappahl Sko #chilli


Veske og smykke #kappahl Topp #byuong Sko #bellamoda

Årets første !

Dyrt men godt !  Henta yngste sønn i Mjøndalen nå i kveld..og der han kom med bussen sto det en å solgte norske jordbær …og det frista jo, så jeg sa til sønnen har du lyst på kan du gå bort å kjøpe..Jeg sendte med 60 kr, for mer enn det kunne det jo ikke koste…tenkte jeg…

Sønnen fikk de for 60 ..men de kosta egentlig 65……men det smakte så godt at jeg kunne ha betalt 100 kr også….


#jordbær #mjøndalen #norge #sommer #blogg

 

Sånn er det bare !!

 Jeg fant disse sitatene i bladet Kamille….og det er jo ofte slik at vi er jo i grunnen eksperter på oss selv , men alikevell gjør vi ofte stikk imot det vi råder andre til..

 Som jeg de siste årene jeg fremdeles var i jobb !…de rundt meg prøvde å overtale meg til å ta det mer med ro..og jeg sa det til meg selv også….men som sikker mange

 andre også, man vet hva man bør gjøre, men man hører liksom ikke på det øret.

Det er nå bare slik at i ettertid ser en jo hva en burde gjort…men jeg visste det jo egentlig hele tiden.

Men det med å snakke med seg selv sånn ellers , det gjør jeg stadig…..og jeg går ofte å nynner og synger,gjerne i butikken også …så det hender noen ser litt smilende bort på meg..hehe….


#blogg #mjøndalen #kamille #norge #sitater

Blomster , blomster og enda mere blomster….

Da vi kom fra byen i går så jeg at det var så mye blomster i grøftekanten i gata vår…som heter Blåveisbakken…så jeg tok med meg kameraet og gikk og plukka litt og tok noen bilder…utrolig mange slag om en ser nøye etter, jeg er dessverre ingen ekspert på blomsternavn…men pene er de uansett hva de heter …

 Dette er nederst i bakken vår, vi bor nesten på toppen…..

Fant noen hvite blomster i hagen og satte sammen med markblomstene, en litt rufsete bukett som passer fint på terrassen……

Og denne sto der så sart og fin…..

Disse små blomstene fant jeg mesteparten av rett utenfor gjerdet vårt..iallefall 7-8 ulike sorter…..

Pynta fint opp på bordet da vi grilla på kvelden…..

Klippet ned noen potteblomster ute, og da ble det ett hjerte på hellene foran huset….

Nikkesyrinen blomstrer fint nå om dagen…og de hvite blomstene vi har flere steder i hagen sprer seg fort utover….

Gjør seg med litt syriner i vasen også…her ser dere mannen har hengt ut fillerya mens han støvsuger inne…..fin arbeidsfordeling……
#blomster #hage #markblomster #blogg #mjøndalen #nikkesyrin

 

 

Bytur !

For de som pleier å lese bloggen min er det vel ingen stor overraskelse at mannen og jeg har vært i Drammen å handla og tatt en kaffe i dag..hehe..Det som var litt annerledes i dag var att guttene var i byen sammen og skulle kjøpe noe klær og solbriller, også kom de nedom der vi satt og tok en kaffe med oss..så da ble det jo ekstra hyggelig.

Har vært veldig deilig i dag, med en del sol , men også med deilig temperatur selv når sola ikke er fremme..så da blir det nok å grille litt i kveld….gjelds å nyte de fine dagene…


#drammen #laboulangerie #elvebyen #lørdag #blogg

 

På innsiden !

Noen av dere husker vel kanskje at jeg skulle en tur innom Gulskogen gård en tur å ta litt bilder i slutten av April…men siden det ikke åpnet der før i Mai ble det til at jeg tok noen bilder fra utsiden av gjerdet ….se her ..

Her om dagen fikk jeg endelig vært på innsiden også, stedet er veldig fint , med store plenområder , trær,blomster,vannpytter ,krakker ,broer osv…. du kan lese litt mer om stedet om du ønsker HER.

Jeg tok masse bilder, men har bare valgt ut noen, så dere får sett dere litt rundt…..( stedet ligger langs veien vi kjører når vi skal til Drammen ..)

 Det var en liten titt rundt bygningen..var en del skoleelever her denne dagen, noe som gjorde det litt vanskelig å få tatt bilder over alt…

Mange fine oaser med krakker og planter rundtomkring…

Det er også Påfugler der, men denne dagen var det bare denne ene som var på utsiden av buret….

Og noen ender er det også der…


Fontener og flere vakre broer…

Mange fine, gamle trær…mulig det kommer litt mer trær og blomster i et senere innlegg…#gulskogen #gulskogengård #påfugl #norge #blogg