Hyggelig med besøk ..

Som jeg skrev i forrige innlegg skulle yngste sønn komme innom å spise reker med oss i dag…han nevnte sist vi hadde reker her at det hadde ikke han spist enda i år..

Og siden det var en lettvint ting å gjøre i stand etter vi kom fra Åsgårdstrand ..fant vi ut at det passa bra å høre om det passa for ham å komme en tur i kveld..og det gjorde det ! Så nå har han akkurat dratt, etter først reker…så kaffe, is og jordbær ..

Mozell light funka bra som drikke til rekene… 

Kjøpte med en ny blomst da vi var i Åsgårdstrand som pynta opp på bordet… #reker #blomster

 

Munch` s Cafè ..og Annebe i bikini..

Prøver å dra opp lesertalla litt ..eller kanskje IKKE..hehe.. Som dere så i forrige innlegg var mannen og jeg en tur i Åsgårdstrand fra i går til i dag. Blir som vanlige en del bilder ..så derfor blir det oppdelt litt..sånn i ca rekkefølge fra vi kom til vi dro..

Og vi starter jo stort sett med kaffe på Munch`s cafè..og så litt bading dersom det er mulig..og det var det nå..

Nå kommer snart yngste sønn og skal spise reker her..så får sjekke litt blogger senere..Tok en titt innom di jeg pleier å følge fra hotellet i går kveld også..

Mannen syns jeg ligna litt på Ozzy Osbourne med di solbrillene..hehe….tror det var fordi han så en parodi av ham dagen før ( med Kristian Valen på allsang på grensen )..

Eplekake med softis var ikke vondt det..

Jadaså..prøvde å dekke det meste med beina..men fikk ikke dekka hele magen da… greit med små bilder..ikke zooooom da dere..

Selfietips …husk å tenke på skygger i finværet… #åsgårdstrand #sommer

En liten forsmak på ferien..

Her skal jo mannen jobbe i to uker til før han har ferie, og hvordan været og formen min er da vet vi jo ikke.. Så da han var ferdig på jobben i går (ved ettiden ) dro vi ned til Åsgårdstrand som ligger knapt en time å kjøre fra oss..

Pakket med litte ekstra tøy så vi kunne overnatte på hotellet om det var ledige rom..

Det var det, så da ble det en hyggelig ettermiddag og kveld i Åsgårdstrand i går..og deilig frokost og litt bading før vi dro hjem i dag..

Blir jo enda en avkryssing på to-do lista mi også nå..

Får komme med litt mer bilder etter hvert..

Men her noen fargerike ballonger som vaiet i vinden..(svak bris)..

Må jo bare ta bilder av sånt..

Et tankskip som passerer (eller om det er et tankskip eller bare et skip/båt vet jeg egentlig ikke..hehe.. )

Ikke ei privat hytte, men ligger nede ved badeplassen..(plenen , er ei sandstrand litt lenger bort også )..

#farger #åsgårdstrand

 

 

Folk er forskjellige..

Alle vet vel kanskje det..hehe.. men dessverre er det ikke alle som godtar det ! Nå er ikke jeg den som skriver så mye om slikt på bloggen min, men det betyr ikke at jeg ikke er opptatt av det..

Selv har jeg lite fordommer og mener at alle mennesker er like mye verdt uansett hudfarge, legning eller andre ting.. Men jeg kan være veldig uenig i..og ikke like hvordan enkelte oppfører seg..men sånne folk finnes i alle “grupper”..

Nå til helga er det “Pride dager” i oslo slik jeg har forståtte det..og selv om ikke jeg er med på å markere det er det flott at mange engasjerer seg og møter opp .

Leste også noe som jeg syns er viktig å tenke på.. om det med at det er greit å være som en er.. 

For eksempel.. Når barn er sjenerte blir di oppfordra til å  tørre mer /stikke seg frem.. Barn som er aktive og “selvsikre” blir oppfordra til å dempe seg så andre slipper  til..

Er de forsiktige/pysete bør di tørre mer.. Er de tøffe/vågale må di være mer forsiktige… 

Er ikke lett å værra menneske gitt..

Synes bildet jeg tok av disse båtene i helga var litt passende i forhold til ulikheter og veivalg…

#vollen #oslo #pride #blogg #menneskeverd

 

 

Blomstene og biene..

Skal ikke snakke om sånne “blomst og bieting” altså.. Her er bare noen blomsterbilder og noen med bier /humler på…Noen tatt på badetur i dag, noen på verandaen og noen i grøftekanten..

Har liksom ikke fått vært sånn skikkelig på leit etter sommerfugler enda..men det har hendt en og annen bare har dukka opp..

Det bildet her hadde jeg med fra da mannen og jeg spiste is på verandaen også..men syns det var så sommerlig og fint..

Noen gule varianter….så med et hjerte.. 

Blåser litt , men det var i grunnen deilig i dag..

Noen som koser seg på blomstene..

Den sommerfuglen oppdaga jeg ikke før jeg så bildet.. 

Et par rosa varianter..

#sommer #blomster #bier #humler #foto

 

Alene i sola..

I går var det så varmt her at jeg nesten ikke orka være ute på verandaen eller i sola..(men liker finvær altså ) Fikk vondt i hodet av varmen ,så for å prøve å unngå det i dag tenkte jeg det var lurt å være ved vannet..

Mannen er jo på jobb ,så da pakka jeg med meg kaffe og litt å spise og dro opp til Eiker`n og var der et par timer..koste meg i eget selskap og vakre omgivelser..også bada jeg fire ganger ..

Skriver litt under bildene..

Rekesalat og Wienerbrød, ikke sunt kanskje ..men godt var det i alle fall…

Rolig fin plass..

Vakre blomster…

Em båt som kjørte forbi..

Ei måke på vannet…

Litt mer blomster.. #eikern #øvreeiker

 

 

 

 

Noen detaljer fra i går…

Ikke så spennende for andre kanskje….men dere som var med på bloggtreff vet jo at jeg “må ta bilder….bare MÅ ta bilder “..hehe..

Noen “detaljer” fra bytur i går..

Bloggehue på rutete duk…

Blått og grønt…

Bakgårdsidyll…

Sol ,skygger, plast, mur og litt rust..

Skoa til blogger`n..meg altså..

Ryggen til mannen som betalte parkeringa ..og frokosten… #blogging #foto #drammen #picasso #detaljer

 

Frokost på Picasso !

Som jeg skrev i gårsdagens innlegg var mannen og jeg og spiste frokost/lunsj på Picasso i Drammen i går. Det var jo en av tinga på to-do lista mi for sommeren…så får ta en avkryssing der snart..

Siden vi var der da det åpnet kl elve..var det ingen andre der , så da fant vi et bord ute hvor sola kom til… 

Noe vi syns er litt dumt di siste gangene vi har vært der er at egg og bacon er borte fra menyen, for det var favoritten.. Omeletten er veldig god den også, men mannen må bare huske å be om at den skal være uten remulade på neste gang..

Delikat anrettet..

Koselige og rolige omgivelser.. (begynte å komme folk da vi dro..helt perfekt spør du meg..)

#picasso #drammen

 

 

Avslutta Sankthans-feiringa med is på verandaen…

Så store forskjellen på denne og andre lørdager har det ikke vært da..men mannen og jeg har kost oss vi.. Først handletur til Drammen med frokost/lunsj på Picasso (lager et eget innlegg om det når jeg får lagt over bilder )..hva jeg hadde på meg kan du se HER..

Ellers har vi spist Taco og sett på Fleksnes..

Og til sist ble det is, jordbær og kaffe på verandaen…eller  legger meg vel ikke riktig enda..skal vel se litt mer på tv først ..tror jeg..

Prøvde å lage ei “romantisk ramme” rundt bildet av mannen og meg (fra byen i dag)..med noen roseblader på plastduken..og ei humle som koser seg i blomsten ..mens vi koste oss med is… #sankthans #romantikk 

 

 

Litt blomster på dagens antrekk ! (antrekk 50+)

Siden det er sankthanshelg tenkte jeg det passa med litt blomster på klærne da vi skulle en tur til Drammen på formiddagen i dag… (..bare tuller..det var litt tilfeldig valg av klær )..trodde egentlig at det var litt kaldere enn det var, så måtte stort sett ha jakka av..

Men her kommer det litt urbane bilder av “dagens antrekk”… 

Alt jeg har på her er slikt jeg har hatt fra før , bortsett fra skoene som er av merket Nike ..di har jeg i både svarte og hvite.. passer til det meste og er gode å gå i..

Så mye ledig parkering…bra for meg..hehe…

Fant en tøff vegg ved torget..

#kappahl #cubus #nike #antrekk #drammen