Lekker i blått ! (Frodih`s catwalk )

Rart å skrive lekker om seg selv…men jeg tenkte mest på kjolen..hehe.. Siden jeg bare viser den for butikken Step In kan jeg liksom si det syns jeg ! Men passa i grunnen bra at Frodith la ut et innlegg om at hun inviterer til å bli med på catwalk på bloggen..da jeg hadde dette bildet “klart”.. (bilde tatt av butikken)

Første på lista er blått eller turkis..og da syns jeg denne kjolen passa bra..selv om den ikke bare er blå så er det mye blått i den ! Har du lyst til å bli med på Frodiths lekne utfordring kan du gå inn HER å ta en titt !

#stepin #kjole

 

Høvikodden en flott høstdag ..og et kamera som ikke fungerer opptimalt..

I går var mannen og jeg en tur å rusla litt langs stranda ved Høvikodden. Nydelig vær og deilig å være ute.. Det er jo her Hennie Onsdadsenteret ligger ..Det kan du lese om HER.. Vi så ikke på kunstutstillinga , det får jeg heller gjøre en dag for meg selv tror jeg..

Flott sted ved Oslofjorden..Men kameraet mitt har det siste året hatt en “blass flekk “midt på bilder..ser den ikke alltid , men på bildet nederst i innlegget er den veldig tydelig.. Vet ikke om det kan være dugg på linsa eller noe sånt.. Tar det med til fotobutikken i løpet av uka..for sånn kan det jo ikke være..

Fy søren..kunne nesten vært med på Norske talenter med det her..

 

Blanding av sommer og høst..

 

Vakkert nå om dagen..

 

#kunst

 

#hennieonstad

 

Se den dumme flekken da.. si i fra om du vet hva det kan være.. #kamera #foto

Vintage i Mjøndalen.. (Antrekk 50+)

Di siste ukene har det vært opphørssalg i en butikk i Mjøndalen (Alfhild Krogsrud).. Denne butikken har eksistert så lenge jeg kan huske, og farmor kjøpte ofte klær der.. Nå hadde di funnet frem klær fra “lageret” fra 60, 70 og 80 tallet.. Tok en titt innom og kjøpte noen få ting..prøvde noen fine kjoler, men man må jo ha brukt for det også..

Nå har di stengt, men tror di skal ha åpent fredag 11 oktober..og etter avtale med diverse “gjenger”..

Jeg kjøpte jakka, lua og skjerfet på bildene her..mest for å kunne ha det litt “gøy” på bloggen..

Husker jo skulderputene som var en periode.. ikke min favoritt men gøy med ting som er litt typisk for 80 talls-stilen..

Liker fargene og mønsteret på jakka, og lua er jo litt gøyal.. farmor hadde noen i den stilen kan jeg huske..

Lua kosta 25 kr, skjerfet 10 kr, og jakka 100 kr..

I tillegg kjøpte jeg et skjerf til og et skjørt..

Tror di som jobber nede på rådhuset (i bakgrunnen ) syns det er artig å ha litt å følge med på..hehe..jeg tar jo stadig litt bilder her på verandaen..

 

 

#vintage #retro

 

Men altså, prikk prikk prikk..og hehe..

Dette er ting som ofte gjentar seg i innlegga mine.. Jeg liker å ha en litt lett og uformell stil både på blogg og ellers.. så derfor… Men altså : Bruker jeg ofte etter en kort intro av innlegget..jeg liker jo å komme fort til saken..

Prikk prikk prikk : fordi jeg syns det gjør det litt mer uhøytidelig..og fordi jeg ikke er så god på tegnsetting..

Hehe : Kunne jeg fort brukt i foregående setning, men lot det være akkurat nå… Det er for at det jeg skriver ikke skal bli tatt FOR seriøst og at det er vennlig eller humoristisk ment.. betyr ikke at det er usant, men kanskje litt ironisk for eksempel…

Bildet under er fra i sommer , da prøvde jeg å flørte meg til en gratis lunsj av mannen.. (hehe..)

HER er det innlegget..

 

 

 

 

Damenes aften !

Innlegget her er jo mest aktuelt for di som bor i området her jeg bor ! I morgen torsdag er det altså noe som heter Damenes aften i Hokksund..da er det mange tilbud og ekstra kos i butikkene bl.a..

Jeg holder meg jo unna på dager med mye folk etter jeg ble syk.., men kjekt for folk som trenger litt nytt til høsten å ta turen slike dager..for da sparer man jo noen kroner..(vel å merke om en faktisk trenger noe..hehe..eller bare har lyst til å unne seg noe ekstra da..lov noen ganger det også)

Butikken Step In som jeg har vist klær for noen ganger..har jo så mye fint å velge i..også kan man kose seg med en kaffe der også..

Bildene under her av meg ble tatt i forrige uke..av butikken !

Tøff kjole ..og om man ikke har på belte kan man spise litt ekstra..uten at det strammer…

 

Digg den strikke “jakka” syns jeg.. #stepin #damenesaften

 

Dagens lunsj ..med besøk !

I dag var svigerinna mi (gift med broren til mannen) på besøk hos meg, alltid koselig ! Dere som har fulgt bloggen min en stund vet jo at vi prøver å få til en kaffe/lunsj sammen ca hver 14.dag.. Noen ganger på kafè , noen ganger hjemme hos hverandre..

Rundstykker og noe godt pålegg funker alltid..også en kaffe og litt sjokolade etterpå..

HER kan du se fra en av gangene jeg var på besøk hos henne !

Litt uskarpt bilde, knipsa i full fart før besøket kom..

#lunsj #matprat

 

Koselig omtale av meg hos en god bloggevenn !

I dag leste jeg mye hyggelig om meg selv og bloggen min hos en bloggevenn jeg har hatt fra jeg starta å blogge ! Veldig hyggelig med slik omtale.. det er jo så mye negativt om andre i sosiale medier, så folk som driver med framsnakk av andre er jo mye hyggeligere..

Denne bloggeren møtte jeg på bloggtreff forrige sommer og jeg liker både henne og bloggen hennes veldig godt… anbefaler deg å ta en titt innom henne også.. Skriver ikke hvem det er, for dere som ikke allerede følger bloggen hennes må ta en titt inn HER for å få vite hvem det er..og lese mye fint om meg..hehe..

Nevner samtidig at det er siste sjanse til å bli med i Frodiths “frogge-tog”.. Se HER..

Fine bloggegjengen.. #blogg #blogging

 

 

 

 

 

Son spa..premie med ekstra luksus !

Som jeg fortalte for en stund tilbake..vant jeg overnatting for to på Son spa ! Vi var der ei natt i sommer, og i den forbindelse tok jeg et bilde og la det ut på Instagram med #sonspasommer, og så vant jeg altså.. HER kan du se bildet mitt..

Premien kunne brukes innen et år.. Da vi så det var meldt flott vær i helga som var ..forhørte jeg meg om det passa nå fra fredag til lørdag..og det gjorde det !

Vi visste at det i premien var “billett” til Magic circle som er Vipp-avdelingen til bassengområdet… sååå behagelig med vann, badstuer , rolig musikk og produkter for kroppen..

Men vi ble ekstra overraska da vi trodde det var et vanlig hotellrom ..også var det den flotte suite`n..med god plass, veranda og flott utsikt..

Vi koste oss..

Tok ikke så mange bilder denne gangen..men her ser dere litt av suiten..og omgivelsene..

 

Ligger utrolig fint til ved sjøen..

 

#son #sonspa

 

 

 

 

Instagram og bloggefri !

Skal ikke ha så lang bloggefri altså , bare et par dager ! Jeg er jo litt av og på…så ikke sånn at jeg trenger å si i fra om det ! Men tenkte jeg skulle nevne Instagramkontoen min i samme slengen..

Det hender jeg legger ut litt der når jeg ikke blogger ..litt kjappere når man bare vil dele et bilde !

Så har du lyst å følge meg der, heter jeg.. annebe.blogg… følger selvsagt tilbake om det ikke er en konto med hat-ytringer eller noe sånt da..

Bildet her er fra i går, i en grøftekant ved motorveien i Mjøndalen… #blogg #mjøndalen