Et lite utvalg bilder fra gårsdagens tur til Portåsen !

Jeg har jo hatt noen innlegg fra Portåsen siden jeg begynte å blogge ! Det er jo så fint der og i området rundt HER kan du lese litt om Portåsen..

I går var jeg egentlig i dårlig form , men fant ut at jeg måtte komme meg ut litt .. og denne runda er på i underkant av en halvtime, men oppslukt av fine motiver går det fort en time eller to..så da får men vært ute litt..også er det fin trim å ligge på bakken å ta bilder..kjenner det i magemuskla…hehe..

Tok mange bilder , men begynner med et lite utvalg av varierte motiver her… Og om du ikke så gårsdagens innlegg kan du se hvem jeg møtte på HER..

 


Turselfie, mye sol og vind derfor litt lyst bilde..men litt fint lys også syns jeg….


Denne broa er ganske ny, den som lå der da jeg var barn var laget av tømmerstokker… Trollbrua kalte vi den..


Syns denne kvisten var litt fin, selv om det er “høstfarger”…


Idyllisk sted…


Fine blomster…


Vaier litt i vinden….


Rødmalt stue….

Vakre blomster og grønne enger …. #portåsen #sommer #mjøndalen

Får prøve å nyte sommeren når den er her..

I dag ble det årets andre bad på meg, mannens første.. tok med kaffe og skolebrød og dro opp til Eikeren da han var ferdig på jobben… Vips så er sommeren (eller finværet ) over som det synges i sangen nederst i innlegget her.

Trenger ikke dra langt eller være lenge av gåre men et par timer i sola gjør godt for kropp og sjel…


Ingen andre enn oss på badetur her i dag…merkelig nok…


Kos med litt å lese på også… #sommer

Hørte denne svenske sangen på radio i dag.. merkelig man blir så oppløfta og godt humør av den…for teksten er jo ganske dyster.. Sommeren er kort , det meste regner bort..hehe…

 

 

 

Møtte han her i dag…

Vet jo ikke om det er en han da.. men i ettermiddag tok jeg en tur opp ved Portåsen for å ta litt bilder ! Da jeg var på vei ned til bilen igjen spratt han her over veien rett foran meg… rakk ikke å ta tydelig bilde, for han hadde så fart på seg..hehe..


#foto #grevling
 

God natt !

Fikk lyst til å ønske alle en god natt og en fin morgendag med bilde av gårsdagens rosa himmel ! Selv har jeg vært ekstra sliten i dag så satser på en god dag i morgen ..


#natur #Mjøndalen

 

 

Årets første bad..

I går tok jeg årets første bad i friluft , det var på Eikeren som er det stedet vi bader mest i løpet av sommeren for det er ikke så langt fra oss…

Det er seint å ta årets første bad syns jeg, men det har ikke frista før. I går var det jo skikkelig sommer her så da var det deilig med en dukkert.. friskt og godt , men ikke så aller værst temperatur i vannet (vet ikke hva den lå på )..


Fint sted, men det er mye alger/grønt som ligger på berga i vannet så det er litt sleipt å komme uti…

Og så kom solstolene til nytte også…

#sommer #bading #eikeren #øvreeiker #natur
 

 

Den usminka sannhet…

Siden jeg har hatt en del antrekksinnlegg o.l er det kanskje mange som tenker at jeg er jålete og forfengelig…

Men det er vel omtrent så langt fra sannheten som det går an å komme…..  Sminke bruker jeg kanskje litt av en gang annenhver uke eller noe sånt, hudpleie har jeg vært til to ganger i mitt liv..og negla har jeg aldri fiksa…renser dem jo selv da.. Også hender det av og til at jeg vasker meg ..hehe… ( det var fleip om du ikke skjønte det )

Jeg syns det er flott når folk pynter og sminker seg jeg, men det er liksom ikke meg sånn til vanlig…men jeg kan “trå til” å pynte meg en sjelden gang… men sminken liker jeg så diskre som mulig..

Og håret …ja det er bare å se på bildene her…


En selfie på morgenen i dag før jeg skal til fysioterapi…


Og en selfie i butikken etter fysioterapien… sveisen har falt litt sammen, men er det så nøye a…. #usminka #selfie
 

 

 

 

Heldige meg da…

I dag bakte mannen grovbrød, som mange vet bytter vi på den “oppgaven” (vi gjør det mest for at det er moro å bake ,også er hjembakt best ). Når mannen baker gjør han det alltid fra bunnen av.. jeg veksler litt på, noen ganger etter egen oppskrift andre ganger jukser jeg litt med en pose som bare skal tilsettes gjær og vann..

Smakte veldig bra det mannen bakte i dag…


Legg merke til at han går i bakgrunnen der og vasker ovnen etter seg også… #mannenimitthjerte


Kos med kveldsmat… #baking #matprat
 

 

Så var det rosene sin tur…

Har jo blitt en del bilder på bloggen fra da jeg var å tok bilder på Gulskogen gård i forrige uke ! Men ikke hatt det “store fokuset” på blomstene der… så her kommer et eget innlegg med noen av de vakre rosene jeg så.

Roser i slike omgivelser blir jo både romantisk og nostalgisk syns jeg !


#roser #foto #Gulskogen #gulskogengård #blogg
 

 

Dagens enkle lunsj !

Havregryn med Biola, bær og noen korn er en enkel og grei lunsj, og en liten variant til melk som jeg vanligvis har over… Husk å la det stå en stund å “trekke”så havregryna blir myke…


Dagens lunsj ble spist ved stuebordet… så vet dere det..hehe… ( Jeg har litt selvironi på det der å blogge om “alt” man spiser..hehe..)


#biola #matprat
 

Gårsdagens grilling med gutta !

Ble skikkelig familiedag i går, først kaffe med yngste sønn i Drammen på formiddagen som jeg skrev om HER . Han trodde ikke han rakk å bli med på grilling her på kvelden som eldste sønn skulle…men jammen ringte det ikke på døra da vi skulle spise… Alltid koselig når vi er samla alle sammen !

Tok ikke mye bilder , må begrense meg så det ikke bare blir masete å ha en mamma som er “rosablogger” ..hehe…


Glad det er god plass på verandaen i leiligheten… og gutta koste seg i sola..


Jordbær, is og snop hører med på en lørdagskveld (eller eldste sønn hadde kjøpt med en kilo smågodt..vi pleier ikke ha det når vi er bare meg og mannen…men godt er det da )..

Vi spiste pepperbiff, men siden eldste ikke spiser kjøtt ble det maiskolber, sjampinjong, løk og grønsakspakker ved siden av…også poteter stekt i ovnen og bearnaisesaus …nam !

#grilling #matprat