Blir aldri feil med et skolebrød..

Om man skal gå ned i vekt og det blir ALT for mange av dem..blir det jo litt feil da..hehe.. Men ellers smaker det både hjemme og på tur… Jeg bakte noen før pinsehelga ! Gutta har spist/fått noen..ellers er det en del igjen i fryseren, blir fint å ta med på tur nå som det er deilig vær og man kan kose seg ute..

Oppskrifta jeg bruker finner du i linken her… Er opprinnelig til boller, men bruker samme oppskrift til, skolebrød og kanelsnurrer også..ferske_rosinboller_

#skolebrød

 

#baking

En tur til Åsgårdstrand for en kaffe i dag

I dag blei yngstesønn med oss en tur til Åsgårdstarnd på formiddagen ! Så deilig å sitte ute å ta en kaffe på Munch`s kafè..og napoleonskaka smakte perfekt ! Rusla ei runde ned ved sjøen og bortom Munch`hus… idyll hele veien.

Gutta tok en dukkert og vannet var deilig sa di.. jeg “gadd”rett og slett ikke… Denne vinteren har vi heller ikke bada noe, ikke pga at det er kaldt ..bare ikke følt “behovet”… Nå er det jo så mange som har begynt med isbading og da er det ikke sååå gøy lenger..hehe..

Fra en virkelig kald badetur til Åsgårdstrand ser du i linken her.. bading-i-snofoyka

Hadde bare med kompaktkamera så ikke de aller beste bildene… men uansett en liten “dokumentasjon” fra turen..

Nå er det sommer altså..

Ego med sol i øya..

 

#åsgårdstrand

Så flott på Portåsen i dag..

Som jeg skrev i dagens første innlegg var jeg en tur oppom Portåsen på formiddagen i dag (tar 5 min å kjøre opp fra her jeg bor).. Nå var plenene grønne og nyklippet..og flere av trærne var i blomstring i området nå..

Dagens antekksinnlegg finner du i linken her.. i-lante-fjaer-kjoler-fra-step-in

Noen bilder fra Portåsen ser du under her..

#Portåsen

 

Kunne vært fint å bodd her..ikke lang til sentrum heller.. (litt mye jobb for meg da…så leilighet passer bedre )

 

#idyll

 

Blanding av skog, landliv og kunst..

 

#portåsen #mjøndalen

 

 

 

 

 

I lånte “fjær”.. Kjoler fra Step In

Som dere vet har jeg jo vært med på en del bilder for /hos Step In i Hokksund.. (ingen avtale om deling av bilder).. JEG ønsker ikke å ha det som en jobb/forpliktelse..men ta og være med på bilder  som en lystbetont hobby når det passer meg…også kan både jeg og butikken bruke bildene.

Mine sosiale medier handler jo mye om antrekk og da er det fint å ha litt variasjon på antrekka.. Selv om jeg har mye selv så er det gøy at jeg kan “låne “litt fra Step In også , i såfall skriver jeg det..så dere ikke tror jeg har gått helt amokk med kleskjøp..hehe..

Nå har jeg av og til tatt med meg litt klær og tatt noen bilder selv..f.eks denne fine kjolen som kan brukes både med og uten belte..

Skriver kort under bildene..

Alltid ekstra gøy å prøve hatt..

 

I landlige omgivelser på Fossesholm..

 

Skikkelig fin sommerfarge..

 

Lin har jeg blitt veldig glad i ,trenger ikke være helt “strøkent”..

 

#antrekk #stepin

 

 

 

 

Glad og trist.. (Utfordring hos Frodith)

Frodith har en utfordring “gående”på bloggen nå.. Den finner du i linken her.. feel-me  Den går ut på å dele bilder av ulike ansiktsuttrykk..syv ulike ! Siden jeg ikke blogger så “jevnt og trutt” som før blir jeg ikke med på alt.. men her er i alle fall et av GLAD..

 

Og et av TRIST… (Er ikke nødvendigvis gladere på det der jeg smiler…men SER jo gladere ut i allefall )

#blogg #blogging

Sommerfølelsen

Har ikke vært mye av det denne våren… Men i dag har det vært sol og varme som på en fin sommerdag ! Kjørte en liten tur oppom Portåsen først i dag..ellers har jeg vært på verandaen.. mest under markisa med beina ut i sola..

Måtte jo ha et bilde med litt sommerlig antrekk, blei denne kjolen som har hengt i skapet med lappen på i et par år.. (kjøpt på salg i Oslo )..

Også blei det en hatt siden jeg er så bustete i dag..hehe..

Mer av blomstene finner du i linken her.. da-blei-det-litt-blomster-pa-verandaen

Da blei det litt blomster på verandaen..

Det har jo ikke vært noe varme i det siste, så drøya til etter 17.mai med å plante i kassene på verandaen.. Liker ikke å ha for mye å passe på i sterk sol og pøs regnvær..men Ynde har jeg erfart at tåler det meste så det måtte jeg (vi ) ha i år også..

Blomstene på bordet blir som regel bytta ut en del ganger i løpet av sommeren .. da di enten tørker eller drukner..hehe..

Dagens forrige innlegg finner du om du trykker på linken her..kule-solbriller

 

jeg liker aller best denne rosafargen her..men mange fine farger Ynden finnes i..

 

Tett på den andre blomsterkrukka.. er vel en type Margerit tror jeg..

 

 

Betlehemsstjerne har jeg alltid likt så godt..den får stå på bordet.. har to bord på verandaen, men blomst på det andre får vente til et har blitt skikkelig sommer..

Kule solbriller !

Reklame I Disse tøffe solbrillene her fikk jeg tilsendt fra ei jeg følger (og hun følger meg)på Instagram og hun er en bekjent av yngstesønn.. Hun skulle starte(har starta nå) et solbrillemerke som heter NO BASIC SHADES.. trykk på linken så kommer du inn på IG kontoen..

Hun lurte på om jeg ville være med å lansere merket ved å legge ut et bilde på IG.. og siden det er hobbyen min å ta/dele bilder av meg selv så sa jeg selvsagt ja til det..

Det dukka opp to par i posten, og jeg likte dem skikkelig godt begge to.. hun plukka jo ut noen hun tenkte passa til meg ! Det er vedig mange fargerike og kule briller der..samt  både sportye og klassiske.. Prisen er heller ikke noe å si på.. tror di fleste ligger mellom 300-500 kr..

Skriver reklame på innlegget siden jeg fikk brillene (.. hadde ingen avtale om å skrive om det på bloggen..men når jeg først har tatt bildene så deler jeg det her også )

Nå er det meldt finvær her i slutten av uka.. så da satser jeg på å sprade rundt i Mjøndalen å se skikkelig kul ut..hehe..

 

#nobasicshades #solbriller

 

#solbriller

Dagens lille luftetur..

Har vært mye dårlig vær her i pinsen, og formen har vært “så der”. Men i dag tok vi en tur til Drøbak på formiddagen (underkant av en time fra oss med bil).. er så innmari koselig der..også var det sol mens vi var der…

Satt ute og tok en kaffe..(og skolebrød da..hehe.. veeeeeldig-mye-skolebrod.. ) og så gikk vi ei runde nedom “havna” før vi dro hjem igjen..

Hadde bare med mobilen, så ikke så masse bilder..men et lite utvalg fargerike mobilbilder funker jo greit det også..

Vi har jo overnatta i Drøbak et par sommere..håper på en slik tur denne sommeren også.. Her et innlegg fra tidligere..polser-ol-og-romantikk

Har sagt det før , men sier det igjen..Vi er heldige som bor sentralt til så mange fine steder !

 

Fin blomstring i mai..(litt uskarpe bilder av meg..men det får gå )

 

Dette er vel det mest fotograferte motivet i Drøbak..tror jeg .. #blogg #drøbak

To fine kjoler ! (antrekk 50+ )

Jeg har jo egentlig vært mest glad i bukser..eller skjørt..men di siste åra har jeg blitt litt mer glad i å bruke kjoler også ! Kan like både korte og lange, men har flest korte.. Liker ulike typer, men ikke alt for jålete og “penslig”, er stort sett min stil..

Disse to jeg har bilde av her er litt like i fasongen, men veldig ulik i stoff og mønster..begge er kjøpt på Step In

Har kjøpt det meste av klær der di siste åra..litt fordi jeg er “modell”der av og til..(se tidligere innlegg om det her…goy-a-vaere-modellpa-step-in) , men mest fordi di har så mye å velge i og fordi det er mye triveligere med en slik butikk enn å gå på et kjøpesenter..

Skriver kort under bildene..

Denne kjøpte jeg tidligere i våres..nå håper jeg bare på sol og varme så jeg kan bruke den i andre sammenhenger enn på bilder..

 

Hvitveisen begynte å henge med hodet etter en liten stund..men fikk foreviget dem på bilder da..

 

Denne falt jeg helt for og dro opp å kjøpte den noen dager etter bildet ble tatt..dette bildet er tatt av Step In… Skal ta noen egne antrekksbilder med den etter hvert tenker jeg…

#mote #antrekk