Fine farger til vår og sommer (antrekk60+)

Som jeg skrev om i forrige uke feira Step In 40 års jubileum ! I den forbindelse var det 20%på varene.. Jeg hadde uansett handla litt til våren jeg da, men syns det var fint å være med på feiringa ved å kjøpe litt nytt den helgen.. Skrev litt om feiringa her..step-in-40-ar

Den rød/orange kjolen her kjøpte jeg tidligere i våres , men siden det er en fasong jeg trives i kjøpte jeg en i grønt også !

Chinosen har jeg også fra før i en lys farge og liker den godt..

Så blei det to hvite bluser.. den ene har jeg ikke tatt noe “antrekksbilde” av enda..men det kommer nok i løpet av våren..

Dagens forrige innlegg i linken her..bad-boys-spiser-ogsa-gulrotkake

Jeg er mest glad i helt enkle kjoler..

 

Kjolen er jo egentlig av den avslappa sorten, men kan jo pynte den opp litt med pen veske og pumps også.. Jeg går gjerne i kjoler til over knærne..et av mine mest leste og mest kommenterte innlegg finner du her.._kan_50_bruke_lårkort

 

Men blir nok mest slik jeg bruker den..eller med sandaler eller flippflopps til…

 

Tre av plagga er fra Part Two..Blusen jeg ikke har hatt på enda er fra Anemone..

 

Dette blir nok et favoritt- antrekk for våren..

 

Klær å bevege seg i… #fossesholm

 

#stepin #parttwo #minmote #hokksund #blogg

Bad Boys spiser også Gulrotkake

Gulrotkake er jo godt da…selv for “tøffe”gutter.. I går var yngstesønn med meg og mannen en tur til Bærums verk, og på Kokeliko som ligger der har di kjempegod Gulrotkake..nam !

Nå er jo gutta mine veldig snille da..men så litt “bade”ut på øverste bildet her syns jeg..i allefall kroppsspråket..(som blei gjort til ære for fotografen)..hehe..

Dagens forrige innlegg finner du i linken her..mine-5-favoritt-metoderfor-avslapping

Mannen holder seg til “motorsykkelstilen”selv om vi solgte Harly`en ..blei så lite brukt.. men du kan se hvor fin den var i linken her _street_bob_

 

Smakte bra..

 

Koselig stil..bilder tatt i full fart med mobil…

 

Den kofta likte jeg godt..dekorativ var den jo også..

 

#bærumsverk #harlydavidson #kokeliko #blogg #gulrotkake

Mine 5 favoritt “metoder”for avslapping

Etter at jeg blei syk med ME (mer om det her litt-om-det-a-ha-me )består jo dagene mest av avslapping.. Men når man er syk over så mange år må man etter hvert prøve å fylle på med noe som gir dagene litt mening ..uten å tære for mye på kreftene..

Så under her deler jeg fem av mine favorittsysler i hverdagen, dager jeg i det heletatt orker å ta en tur ut av “huset”..

Skriver kort under bildene..

Kjøpe meg et nytt blad, sette meg på et koselig sted og ta en kaffe..her er jeg på Step In

 

Høre på podkast er det jeg gjør aller mest.. Favoritten er Berrum og Beyer..jeg er ikke glad i for seriøse og “alvorlige”temaer.. det er det nok av ellers i livet..

 

Baking kan være avslappende, men bare når man har god tid og ikke baker fordi man må..men fordi man har lyst.. Horna finner du oppskrift på i linken her.._nydelige_horn.

 

Ellers koser jeg jo med å ta bilder.. enten av antrekk eller av blomster og andre ting.. Under her er årets Blåveis..

 

#blogg #mindfullness #avslapping #mjøndalen #stepin

Step In 40 år..

Step In i Hokksund feirer i disse dager 40 års jubileum ! Det fortjener et blogginnlegg syns jeg.. Jeg har jo vært litt “modell”for dem innimellom.. som her f.eks goy-a-vaere-modellpa-step-in

Det er den koseligste butikken jeg vet om , med masse utvalg i klær og interiør og i tillegg kjempekoselig cafè..

Liker slike typer butikker med sjarm myyye bedre enn kjøpesenter..

Sist jeg kjøpte kjole der ser du i innlegget her ny-kjole

Godt jobba å drive en butikk på et lite sted på en så bra måte i så mange år…. Hurra for Step In !

Bildene her har “butikken” tatt og klærne er nyheter for våren…

Dagens forrige innlegg finner du her lunsj-med-yngstesonn

 

Skriver kort under bildene..

Får vårfølelsen av slike farger..

 

Koselig på trappa til Step In..

 

Fine detaljer , med små rysjer..

 

Denne helgen feirer di med gode tilbud..

 

#stepin #hokksund #mote #minmote #blogg

Lunsj med yngstesønn #sjokoladesalongen

I går var jeg en tur på Sjokoladesalongen i Vestfossen sammen med yngstesønn og spiste lunsj… Han hadde leilighet i Vestfossen for noen å siden og hadde ikke vært der på veldig lenge… så det var jo hyggelig..

Her er et innlegg fra mannen og jeg var innom der en lørdag i januar..da blei det kake på oss..date-pa-sjokoladesalongen ..men sønnen og jeg spiste “mat”..kjempegodt var det !

Så stakk vi bortom Fossesholm før vi dro hjem..og jeg tok et par bilder av sønnen i min genser, syns han kledde den godt.. Her ser dere meg med samme genser vakker-blomstring-i-drammen...kledde den jeg også da..hehe..

Tøft bilde syns jeg..og fin gutt da..

 

Nam… #sjokoladesalongen #monki #vestfossen #frontline #matprat

Nytt syn på livet siden sist..

Bokstavelig talt ! Hadde en time hos optiker på tirsdag for å teste ut linser (har aldri prøvd det før )…men sliter veldig med å fokusere blikket i det daglige ..lesebriller bruker jeg jo alltid når jeg skal se noe på nært hold.. men syns det er litt “pes”å gå rundt med briller sånn ellers..

Nå har jeg testa å ta av og på linser et par dager..ikke bare enkelt , men har da klart det etter litt plundring.. Mye behageligere om jeg sitter å prater med noen og skal se på dem( ute å bli såååå sliten av å fokusere), kjøre bil, se tv (har tv-briller også da) osv.. Så tror jeg skal fortsette å bruke det en del..

Så venter jeg også på nye brilleglass i lesebrillene mine… utrolig at ei voksen dame kan klare å få såååå mye riper på brilleglassa som meg..

 

Ellers har det jo blitt krig i europa siden sist..utrolig grusomt.. Det gjør jo at man/jeg får et nytt syn på livet det også.. er vist ingen selvfølge at vi i Norge lever i et fredelig land heller..

Bildet tok jeg på Drammen museum på søndag… det kosta meg 660 kr i parkeringsbot ..hehe.. Men på 40 år med førerkort har jeg max måttet punge ut med 1 500 eller noe slik til sammen på bøter…så det får være “innafor”syns jeg..

#zara #briller #synsam #linser #drammenmuseum