Søndagens tur til Årbogen

Årbogen ligger på andre siden av elva her..Man kan kjøre opp å parkere rett ved vannet..noe mannen og jeg gjorde på søndag.. Så gikk vi ei lita runde (ca 4500skritt) i fint terreng før vi satte oss ned med kaffe og litt mat og så utover bygda..

Deilig å komme en tur ut til tross for ekstra dårlig form om dagen ..Dagens forrige innlegg om det i linken https://annebe.blogg.no/darlig-form-og-hjertesjekk.html Litt bedre i dag..håper det varer..

Ikke den vakreste plassen akkurat der vi satt..men der var det finest utsikt..

 

Litt sånn åpen og lett skog der vi gikk..det liker jeg godt..

 

#bygdami #eikerbygda

 

 

Dårlig form og hjertesjekk..

Ikke dårlig form som sår hals, forkjølelse og feber..Men som jeg har skrevet før også…https://annebe.blogg.no/saaa-vondt-i-hue-igjen.html ..har jeg slitt ekstra mye med vondt i hodet denne vinteren..

Nå er jo det en ting som kan komme av Me`n eller spenninger p.ga vond nakke… Men man kan jo ikke “legge”alt på det heller..så for noen uker siden nå tok jeg en sjekk hos fastlegen min (som er ny for meg etter at den forrige slutta) Han tok en del blodprøver da jeg har lett for å ha lavt jernninnhold i blodet..Men det var innafor..litt lavt, så jeg tar jern nå om dagen..

Jeg har en svak bilyd på hjertet som ble oppdaget for ca ni år siden..Da ble jeg sjekka hos en hjertespesialist..og det var visst en liten forkalkning på en hjerteklaff.. Siden det var så lenge siden det ble sjekka ble jeg henvist til en sjekk igjen.. Og i går var jeg å tok en ultralyd av hjertet..Ikke vondt men litt ekkelt syns jeg..

Forkalkningen var IKKE blitt vesentlig større..så da så igrunnen det greit ut også..

Nå håper jeg formen er stigende ellers får jeg sjekke ut litt flere ting over påske.. Heldigvis er noen dager litt bedre enn andre..og noen ting gjør jeg på tross av dårlig form..på søndag var mannen og jeg en liten tur med niste og kaffe i skogen på andre siden av elva her..det kommer litt bilder i neste innlegg tenker jeg..

Man blir heldigvis ikke dårligere av et smil..men ikke alltid like lett å smile når man har vondt..men hvem har sagt at alt man gjør må være lett..ikke jeg !

Dagens lunsj med bygg fra Skjåk

Nå vet ikke jeg om bygg fra Skjåk er bedre enn bygg fra andre steder… men av og til kan det smake godt med en slik liten lunsj/mellommåltid..Ikke såååå sunt tror jeg, for det er ganske søtt så mer som litt kos..

Men innlegget her er i grunnen mest for at jeg skal komme litt på “plass” i blogginga igjen.. Etter ei drøy uke siden siste innlegg føler jeg meg litt som en fremmed..hehe..https://annebe.blogg.no/litt-som-en-fremmed.html

Formen har vært ekstra dårlig om dagen , men det får jeg skrive mer om litt senere..

Er forresten fint vårvær her hos oss nå, og det er jo alltid deilig !

#fjordland #blogg

Rynker og sånt..

Ei stund siden jeg har hatt et “rynkeinnlegg”nå..så jeg har vel fått enda noen siden sist jeg skrev om det..hehe.. Siste innlegg i denne kategorien kan du se her…. https://annebe.blogg.no/det-er-ikke-bare-rynker-nei.html

Jeg er jo ganske ujålete av meg..så selv om jeg gjerne skulle vært naturlig rynkefri, så lever jeg godt med både rynker og andre alderstegn.. For det dukker jo opp både pigmentflekker og tunge øyelokk med alderen også..

Sminke bruker jeg lite av, men skal jeg pynte meg litt tar jeg på mascara,  solpudder på kinnbena og demper di to mest fremtredende pigmentflekkene over høyre øye.. foundation og slikt syns jeg ikke jeg klarer å legge pent..så da er det bedre å la det være..

Jeg bruker aldri filter på bilder..men velger (nesten) alltid bilder der jeg syns lyset er litt snilt mot meg…såpass jålete er jeg da..hehe..

#rynker #blogg

Jeg har ikke en “nyhetsblogg”..

Dere som har fulgt meg en stund, vet jo at det ikke er så mange viktige saker jeg skriver om her på bloggen min ! Folk kan skrive om det di føler for..men jeg personlig liker å blogge om små lystbetonte hverdagsting..og innimellom noe litt mer alvorlig ! Mitt liv har såpass mange utfordringer at det er fint å ha et sted som er litt bekymringsløst..

Selv følger jeg nyheter på tv eller i nettaviser… Er så mye opplysninger der..

Gode tips og råd fra folk i sosiale medier (særlig i disse koronatider) blir for min del overflødig..men mye mulig at det er fine opplysninger å få for andre enn meg !

Så får vi bare håpe at det vi står oppe i nå om dagen får mindre konsekvenser enn fryktet..selv om det allerede har fått alvorlige konsekvenser for mange..

Håpet er lysegrønt heter det jo..og håpe det er det jo lov til !

Kjøpte en Perleblomst i dag..forløpig ingen blomster..men om det ikke blir for kaldt for den ute kommer det vel noen blomster på den snart .. #blogg #mjøndalen

Rosa ! ..og i går fant jeg hvitveis !

Siste farge i Frodiths utfordring er rosa.. Takk for positiv og fin utfordring i disse ellers ganske “dystre”tider Frodith ! Rosa har jeg blitt litt mer glad i di siste åra..alltid likt det i blomster..men på klær syns jeg det kunne bli litt for søtt for min stil.. men så har jeg har vel blitt litt søtere med åra da..hehe..

Fikk du ikke med deg at jeg bada i sjøen i dag kan du se HER..

Bildene her tok jeg på verandaen i forrige uke ! Har jakke til denne buksa også..den kan du se i linken her..https://annebe.blogg.no/en-rosa-dress-antrekk-50.html

 

Fin liten hvitveis jeg fant i går…fant noen flere blomster også..men di får komme i et senere innlegg.. #klær #blomster

 

I dag blei det bading..

I dag tok jeg en dukkert ved Holmen i Asker ! Mannen sto over pg.a at han er redd for å begynne å hoste eller nyse i disse koronatider.. For da må han jo holde seg hjemme fra jobb.. Men han ble jo gjerne med meg da..også hadde vi med litt kaffe og satt å kosa oss etterpå..

Dere som følger meg vet jo at jeg og mannen har bada en gang i mnd året igjennom di siste åra..her fra en tur da yngstesønn også var med….https://annebe.blogg.no/januarbad-med-yngstesonn.html

Fornøyd med å ha gjennomført i mars også..

 

Vannet er selvsagt ikke varmt, men har jeg bestemt meg for å dukke under..ja så gjør jeg det !

 

Litt spruting til ære for fotografen tok jeg meg tid til..

 

Så litt varm kaffe før vi dro hjem.. #bading #holmen

 

Oransje i Frodiths farge-utfordring

Nest siste farge i Frodiths lille farge-utfordring er oransje.. Bildet av denne sommerfuglen tok jeg ved elva rett ved her jeg bor i går.. Men jeg så jo en da jeg var på Portåsen her om dagen også..den kan du se HER..

Av klær har jeg en oransj hettegenser bl.a men ikke en farge jeg har mye av i “garderoben”..selv om jeg syns det er en frisk og fin farge..

#sommerfugl

 

Da er det bare rosa som står igjen av farger før jeg har gjennomført utfordringen..

Lilla og Burgunder (Frodiths farge-utfordring)

Bildene her er fra arkivet ! Har ikke mye i disse fargene men noe har det jo blitt i åras løp.. Lilla kan være fint det , kommer litt ann på “nyansen”syns jeg… Burgunder klær får jeg lyst til å kjøpe på høsten..men er egentlig en farge jeg ikke syns kler meg noe særlig..

Frodiths utfordring finner du HER

Bildet under her er fra en skogtur for 3-4 år siden… så deilig ut å sitte sånn..

Solfylt uteliv..med lys lilla jakke..

 

Så det ikke skal bli ALT for mange bilder av meg får dere nøye dere med en burgunder blomst…Ikke helt burgunder kanskje..men innafor syns jeg..og på min blogg er det meg som bestemmer..hehe..

#blogg #farger

Frodiths farge-utfordring.. Rød og Turkis !

Siden jeg ligger litt etter med blogginga og utfordringa til Frodith ..kommer det to farger her i dette innlegget.. siste fargeinnlegg var den gule kjolen jeg kjøpte denne våren..https://annebe.blogg.no/ny-kjole-til-varen-og-fargen-er-gul.html

Bloggen til Frodith finner du HER

Nå er det altså rød og turkis som er på lista for min del..

Jeg har ikke mange røde klær, men jakka her lyser jo litt opp.. Et veeeeldig naturlig bilde fra tidligere i vinter..hehe..#not

 

Og den turkise lua på bildet under her liker jeg veldig godt..og faktisk har jeg vunnet den hos… Frodith !

#blogg #farger