Selfie med sløyfe og “stjålne”roser til helga

Tidligere i dag var jeg en tur på favorittbutikken min, Step In i Hokksund for å bli tatt noen bilder av med fine nye klær for våren ! Et tidligere innlegg fra Step In HER..

Bildet her er bare en selfie bak i kulissene da..

Ikke godt fotolys..men striper og sløyfer er jo fint da…

 

Mens jeg var der var en av di ansatte ute med noe i søpla (som di deler med en matbutikk), og kom tilbake med flere buketter med fult brukende roser som var kasta..

Skjønner at man lever i et velferdssamfunn…

#klær #roser

 

Sommerfugler og andre detaljer fra dagens tur

Som mange vet var jeg på tur i dag..mer om det HER. Det er jo alltid noen fine detaljer i naturen, og utover våren dukker det nok opp mye fint å ta bilder av. Litt var det å se i dag også..men ikke så mye som har litt farger enda…Jeg hadde ikke med makrolinsa så dette er bare noen detaljer tatt med “vanlig”linse..

Så faktisk mange sommerfugler, men kom ikke skikkelig innpå dem..men di minner om at det går mot sommer så da får di bli med her..

På vei nedover i sollyset..

 

Ser du godt etter er det en gul en i løvet her…

 

Og der var det litt farger gitt….

 

Før sola kom helt frem…

 

Noen som nyter utsikten..

 

Dekorativt i skogbunnen..

 

Disse hadde nok forvilla seg ut fra en hage..Litt usikker men det er vel en type Krokus ?

 

Dagens siste detalj…hvite bein..hehe… #natur #foto

 

 

 

Fint i Bragernesåsen i dag

Som jeg fortalte i det forrige innlegget tok jeg en tur til Drammen i dag HER, ser du det innlegget ! Og rusla litt oppe i Bragernesåsen og koste meg med den fine utsikten og en kaffe i vårsola !

Her kommer noen flere bilder fra turen. Skriver kort under bildene.. (Jeg er ikke så ekspert på Drammen og Bragernesåsen, så å skrive så mye om historien eller stedet skal jeg ikke begi meg ut på..da er det bedre å google om man vil vite mer )

Satte meg for å ta en slurk vann, da jeg var nesten oppe ved Åspaviljongen.. (bare et par hundre meter fra parkeringa..) Men bak meg ser dere en sprek gjeng som var ute å trimma skikkelig..

 

For å komme dit gikk jeg denne veien..hehe..

 

Så gikk jeg litt her, i retning der vi ser mot Mjøndalen (der jeg bor)..Her er det veldig bratt ned , så greit med det gjerdet..

 

Da ser man ned på Øvre sundt bru og “pølsesvingen” på andre siden der..(hvor mannen og jeg ofte parkerer når vi er i Drammen på lørdager)..

 

Borte ved Åspaviljongen igjen går jeg i motsatt retning….bort til en plass vi pleier å sitte når vi er her oppe.. Litt grått foreløpig, men sola kom den..

 

Fin plass der man kan se utover mot Havna og Drammensfjorden..

 

#elskerdrammen

 

 

Havna der nye biler blir frakta i land..

 

Så måtte jeg jo ha litt mat og kaffe…

 

Skål..

 

 

 

Ser ned på byen og Bragernes kirke…

 

Og buss- trafikken på bybrua…

 

Går nedover her på sånne nostalgiske stier/veier…

 

En høstlig detalj..i vårsola…

 

For det meste bart på stiene, men fortsatt snø i skyggepartiene. Straks ved bilen… #drammen #bragernesåsen #åspaviljongen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kaffekos i vårsola

I dag tok jeg med meg niste og kaffe og kjørte til Drammen ! Parkerte oppe i Bragernesåsen og gikk litt rundt på stiene der og tok noen(mange..hehe..) bilder. Så satte jeg meg på den plassen mannen og jeg har vært en del ganger..HER f.eks..

Først var det litt skya , men så kom sola og varma så jeg måtte av med jakka…blir ikke bedre enn det..

Skriver kort under bildene og siden det ble mange bilder kommer det nok et eller to innlegg til..tror jeg !

Godt jeg hadde med solbriller, for jeg har begynt å klø i øya av pollenet også..

 

I forkant av krakken der satt jeg å koste meg..

 

Litt enkel mat og god kaffe smakte bra..

 

Bare å nyte sånne dager..

 

Og legge inn et lite hopp eller to så det blir litt trim også..

 

Selv om vårsola varma , var mange av trærne preget av høsten som var.. #drammen “bragernesåsen

 

 

Litt om blogg, ME , bloggvenner og andre venner..

Jeg har jo fortalt en del ganger at jeg begynte å blogge for å ha noe som ga dagene litt mening etter jeg ble syk . Skrev litt om det HER bl.a . På blogg kan det nok virke som jeg er ganske frisk og aktiv..

Men det at mannen og jeg tar en kaffe på lørdager f.eks eller er på en liten tur i naturen.. er i stede for, ikke i tillegg til å ha gjester (gutta er jo innom her stadig vekk da ), være på besøk, reise, dra på hyttetur osv.. Ikke har vi barnebarn og ikke er vi med i noen foreninger.. Mannen trener mye i tillegg til jobben sin han da. Jeg er egentlig veldig fornøyd med å ha kommet dit at en kaffe på cafè på lørdag nesten er en selvfølge nå (når jeg nå en gang har blitt syk, største ønske er jo selvsagt å være frisk) De fem første åra jeg var syk var det ikke mulig å orke en tur til Drammen og når vi prøvde måtte vi snu og dra hjem di fleste gangene..

Og noen små ferieturer med kort reise har vi fått til også ..heller ingen selvfølge når man har ME..

Så jeg syns det går fremover med små skritt, og på dagtid fungerer jeg best..  Ett av måla mine er å dra litt oftere til Oslo igjen, før jeg ble syk var jeg der flere ganger i løpet av en mnd.

Innlegget er ikke ment for å sutre, men slik at folk som ikke har forståelse for at folk kan være syke selv om det ikke synes utenpå kanskje skjønner litt mer..

Litt om bloggvenner under bildet..

Utrolig mange hyggelige folk på bloggen, i dag skrev verdens søteste Vestfrøken en anbefaling av min og noen andres blogger ..det innlegget ser du HER.. Hyggelig med folk som gjør slike ting. Jeg lager ikke slike innlegg selv og ikke har jeg konkurranser eller sender gaver og slikt.. men linker gjerne til folk som bidrar med positivitet på bloggen..

Jeg syns den uforpliktende kontakten man har på blogg er deilig og passer bra etter jeg ble syk.. Har jo flere venninner i “virkeligheten” som jeg gjerne skulle orka å være mer sammen med også..

Jeg syns selv jeg er flink til å være positiv og ha mest fokus på det jeg får til.. Har bare lært meg etter en del prøving og feiling disse åra…at “lista” ikke må legges for høyt !

#blogg #me

 

 

Den gangen jeg sjekka inn på Hotel Cæsar

Nå er det jo en del år siden Hotel Cæsar gikk på tv . Jeg så litt på det i starten husker jeg , men var aldri noen stor fan. Men jeg likte jo veldig godt å være med på ting litt utenom det vanlige ..så når det var noe å melde seg på (film, bilder o.l) sendte jeg inn bilder og noen ord om meg selv.

Så selv om jeg hadde jobben min i barnehage, så brukte jeg fridagen jeg hadde på onsdager eller en feriedag for å bli med om jeg ble den utvalgte…

Og av  en eller annen grunn ble jeg ofte plukka ut…

Vi fikk omvisning og hadde en liten statistrolle den dagen..jeg leverte noen papirer på et kontor og var liksom kontordame. Jeg fikk også forespørsel etterpå om jeg ville komme å prøvefilme til en fast rolle som resepsjonist. Men da måtte jeg kunne komme en dag hver uke, og hvilken dag kunne variere. Så det takka jeg nei til, for å styre med å bytte fridag på jobben min det hadde blitt for masete.. Og egentlig er ikke skuespiller noe for meg…

Minnes at han mannen her var en større fan enn meg…men det var en artig dag syns jeg…

 

#film #tv

Vollen i går !

Lørdag var vi bare å handla og tok en kaffe med gutta på formiddagen. Så i går ville vi være litt ute og dro til Vollen i Asker . Det var der vi bada i desember , HER ser du det..

Vi har bada i mars så i går var det ikke bading bare gikk litt ved sjøen og tok en kaffe på bakeriet der. Veldig koselig sted, litt surt og grått i går..men deilig å få vært litt ute uansett…

Med vind i håret..

 

Mannen spiste kake, rundstykke på meg denne gangen…

 

Maritimt sted…

 

Sånn er det å være på tur med en blogger, bare å ta arma i været enten du har lyst eller ikke..hehe.. #vollen #blogg

Lunsj i sola og Hestehov i sagmuggen

Nå har jeg akkurat sittet på verandaen og spist lunsj . Tok ut et lite stuebord og en spisestuestol..får funke til mannen har fått vaska og gjort i stand der ute. Så forresten en sommerfugl mens jeg satt der..men rakk ikke ta bilde før den svinsa videre..

Lunsjen smakte bra, og med en ferdigkjøpt grønn smoothie ble det vel noen ekstra vitaminer også..

Som alltid litt ekstra pynt når det skal tas bilde av..hehe..

 

Tidligere i dag gikk jeg å kikka litt etter Hestehoven i grøftekanten i nabolaget.. de eneste jeg fant var i veggen ved et skur, der di dukka opp fra sagmugget..

 

 

Passerte Kamille blomster ..der det også var vårlig og vakkert… #lunsj #hestehov #kamilleblomster

Super frokost på Thon hotell i Ski

Fortalte jo HER at jeg var på hotell fra mandag til tirsdag denne uka . Og jeg var så fornøyd med frokosten at den skulle få sitt eget innlegg…så her kommer det..

Tok ikke så mange bilder, så det meste av maten er ikke med på bildene. Også var det utrolig hyggelige ansatte som ønska god morgen og kom rundt med mer kaffe og serverte energidrikk..

Skriver litt under bildene..

Innbydende frukt…

 

Jeg fant selvsagt den mest folketomme plassen…ganske stille over det hele , men satt noen ved borda oppe på “platået” der…

 

Deilige varmretter…

 

Blei omelett på meg…

 

Så litt ost og frukt…

 

#Thon #hotell

 

 

 

Tatt på fersken med pølse i handa..

Dette var ikke forsøk på “spekulativ” overskrift altså… Satt å kikka litt på bildene i arkivet nå , og da dukka disse opp. Det var fra da vi flytte ned hit til sentrum for et par år siden.. Og jeg og mannen skulle gå langs elva og ned til bensinstasjonen å kjøpe is..

Jeg hadde akkurta kjøpte linse med ekstra zoom ..og mannen satt ute å passa på den mens jeg gikk inn  for å kjøpe is..

Men så var jeg litt sånn “svimmelsulten” og kjøpte meg ei pølse.. (tror jeg har spist pølser en gang siden det, er egentlig ikke noe “pølsemenneske”)..

Har tatt en bit..kikker meg rundt å håper ingen ser meg..

 

Men så skjønner jeg at jeg er oppdaget..hehe.. #pølser #papparazzi