Utfordring dag 8…

Siden utfordringe i dag er to..blir det to bilder fra meg, det øverste bildet levner vel ingen tvil, det er rett og slett TO grønne epler, ikke et eller en kilo men TO epler..

Det andre bildet er mannen og meg på “date” og er vi på “date”er det bare oss TO…..

#epler #date #jordbærpikene #mjøndalen #norway

Frodiths Foto-challenge Dag 7…Kjærlighet !

Jeg tenker at et hjerte er symbol på kjærlighet ! Derfor bruker jeg dette bildet av en kvist jeg fant ved elvebredde i Drammen som var formet som et hjerte.

Og siden vi di siste åra har blitt så glad i Drammen …Ble det et bilde av” Drammen i mitt hjerte “…


#drammen #buskerud #ypsilon #blogg #norge

Skrivemåter og skrivefeil på bloggen !!!

Som vanlig er jeg mest opptatt av mine egne “måter”og feil, ikke forde jeg ikke bryr meg om andre…men forde jeg ikke er så glad i å bry meg med andres måter å gjøre ting på.

Så litt om min skrivemåte, som sikkert noen har lagt merke til uten at jeg hadde trengt å fortelle det..hehe..

Mange skriver så gøyale, poetiske, velformulerte osv innlegg..jeg skriver på en måte der jeg kommer fortest mulig til “saken” og slik er jeg nok når jeg prater også….men håper innlegga mine har litt “snert” alikevell da…

Så var det det med skrivefeil da, synes jeg må opplyse om det siden det sikkert ikke er noen som har lagt merke til det..haha..(det regner jeg nemlig også med mange har lagt merke til 🙂

Men jeg liker bedre å opplyse om mine dårlige sider selv i stedet for at andre skal påpeke dem..hehe..(blir litt hehe her bare for å vise at det ikke er alvorlig for meg)..

Jeg er elendig på dobble konsonanter og komma og punktum og den slags, i begynnelsen jeg blogga prøvde jeg å sjekke opp hvert ord for at det skulle bli riktig, men da er det jo ikke noe gøy å lage innlegg..

Som dere ser var jeg slik på skolen også, men jeg var jo ikke helt elendig , for g+ er da ikke så ille…

Yngste sønn sa en gang at jeg ikke måtte snakke meg så ned på bloggen…se HER , men jeg er så fornøyd med meg selv at ei lita “ripe i lakken”tåler jeg..hehe..

 Helt til slutt ett spørsmål..heter det forde eller fordi ?


#rettskriving #blogg #mjøndalen #aftenposten #norge

Blått !

Da ble det et utfordringsinnlegg til fra meg i dag..for å hente inn gårsdagens “fravær”..hehe..Har jo mange flotte bilder av ,himmel og sjø i arkivet..men nå synes jeg det var på tide å få brukt noen av antrekksbildene mine…Så her er ett lite utvalg av antrekk som inneholder blått !


#blått #mjøndalen #minmote #fashion #norge

Utfordring….vinter !….med “dyreansikt” i flammene…

Siden jeg ikke var på bloggen i går, kommer 5.dags utfordring VINTER..fra meg nå…og siden jeg liker å ha det varmt inne på vinteren valgte jeg et bilde av flammene på peisen…jeg liker det såpass varmt, at mannen ofte sier :… blir det varmere nå må jeg bare gå å legge meg…og da legger jeg på en vedkubbe til..hehe…

Skvatt litt når jeg så på bildet nå for det så ut som det var et hundeansikt eller noe i flammene…noen andre som ser det(ca midt på, litt mot høyre)…Jeg finnes ikke overtroisk eller noe..så for meg er det bare slik at tilfeldigvis var vedkubbene og flammene slik at det ligna på et ansikt..

Da kommer det et utfordrings innlegg til fra meg senere i dag..vil jo ta igjen det tapte…


#peis #mjøndalen #vinter #vg #fyring

Dag 4…

Fjerde dag i utfordringen og dagens ord er himmel, hadde mange bilder å velge i ,men dette fra nyttårsaften var det første jeg tenkte på…så da ble det det..selv om det ikke synes så mye av himmelen her…eller det gjør det jo , men den er svart…

I morgen blir det nok en” bloggfri” dag på meg, så tar jeg heller to utfordringer på onsdag…tenker jeg…

Ha en fin kveld alle sammen !

For de som ikke har fått det med seg er det Frodith som har startet denne utfordringen..hennes blogg kan du se HER..


#nyttår #mjøndalen #nrk #himmel #blogg

Utfordring …Alder !

Her er noen bilder av meg fra jeg er 9mnd til jeg gifter meg som 20 åring . Kunne jo tatt med bilder frem til i dag , men synes dette var nok til å få tolket ordet alder.

Jeg er innom å ser på andres tolkninger også, selv om jeg ikke legger igjen kommentar hver gang….mange flotte bilder og tolkninger rundt omkring …


#alder #foto #mjøndalen #album #utfordring

Besøk av gutta !

Koselig helg med besøk av gutta , som noen sikkert fikk med seg i det det forrige innlegget mitt skulle guttene spise her i går (for de som ikke vet…vi har to gutter en på 31år og en på 27 år )

Yngste sønn som bor i Oslo skulle være her for å kjøpe skiutstyr i en spessialforretning her i området og skulle også bli over og spise her..og da ville eldste mann ta en tur også .

Så de har begg liggi over og vi har kost oss med film og god mat . ..og gutta er her fortsatt , bra de trives ..og vi koser oss når de er her..

På bildene ser dere yngstemann som har vært på en liten skitur på Mif-hytta (som er rett opp i bakken for oss), så fikk han testa skiutstyret, og han var fornøyd, eldstemann har vært litt syk om dagen så han holdt seg under teppet og så på tv så lenge, selv om det egentlig er han som har vært skiløpern i familien..

Legger ut bilde av dagens utfordring i kveld …Fin søndag videre !


#swix #mjøndalen #mifhytta #tv #skiutstyr #innekos

Et lite glimt av sola !

Her jeg bor er sola borte en periode midt på vinteren, men til gjengjeld har vi sola kjempelenge på sommerkveldene. Det er sol i Mjøndalen om vinteren altså..men vi bor litt oppi åsen..så i dag er det første dagen jeg har lagt merke til at sola har titta frem her i nabolaget .Det gir en deilig følelse av lysere tider.

Som dere ser har vi fin utsikt over elva og bygda…selv med noen tak i veien.

Ellers har vi vært å handla og tatt lørdagskaffen, litt senere ute i dag enn vanlig ,for mannen var med yngste sønn å kjøpte skiutstyr først..og så ble sønn med oss på kafe også…ekstra hyggelig…og i kveld spiser begge gutta her..perfekt lørdag for meg !


#blogg #sol #blåveisbakken #mjøndalen #bolig

Utfordring dag 2…

Speiling var dagens ord i challengsen til Frodith . Mange ganger har jeg tatt bilder ved vann uten å egentlig se så nøye etter på speilingene, men i det siste har jeg blitt mer bevisst på det…og da finner jeg jo masse bilder med fine speilinger på.

Her et fra biblioteket på Pappirbredden i Drammen og et fra Himsjø i Hokksund…så da er det et urbant og ett fra naturen .

Fin lørdag videre alle sammen…


#ypsilon #union #papirbredden #drammen #bibliotek

#himsjø #hokksund #natur #buskerud #tur