“Digg” kjole ..og dress..

Denne kjolen kjøpte jeg på Step In på fredag, den dagen var det tilbud på alle kjoler..men jeg hadde tenkt å kjøpe den uansett jeg da ! At jeg trang en ny kjole er vel å ta hardt i..men når jeg først skulle kjøpe en måtte det bli en jeg kan bruke til hverdags her hjemme også.. Jeg har i grunnen ikke så mye annet enn”brukskjoler”.. som di i innlegget her f.eks..tre-fine-kjoler-til-hosten..

Denne jeg har på meg her har både lommer og hette.. så da er det bare å koooose seg..Merket er RAH, og dressen nederst i innlegget er også av det merket…elsker behagelige plagg..

Jeg valgte grå, men var et par farger til også tror jeg..

 

Ser jeg litt frysen ut..så var jeg det..hehe..

 

Bildene av kjolen har jeg tatt… Bildet av dressen tok “butikken”for et par uker siden..

#stepin #rahoslo #foto #hokksund #minmote

Baker Karlsen

Rett over gata for her vi bor ligger Baker Karlsen… eller egentlig heter det Mjøndalen  bakeri og konditori..men vi sier Baker Karlsen ! Koselig lite sted som oser av sjarm..også så masse godt da..nam !

Nå er det julestemning der ..og julebakst også ! Vurderer om det blir noe baking på meg i år , men om det blir så blir det Krumkaker..har jo ei oppskrift som jeg alltid blir fornøyd med..den finner du i linken her.da-blei-det-krumkaker

Om man har lyst kan man sette seg å ta en kopp kaffe også..men det er ikke plass til mange der inne, men ute om sommeren er det bedre plass..

 

Det er lov å la seg friste..

 

God gammaldags julepynt..

 

#mjøndalenbakeri #mjøndalen

Da vi oppsøkte snøen

Denne turen er fra søndag for to uker siden..bildet i innlegget her er fra den dagen.. 40-ars-bryllupsdag. Nå er det ikke slik at jeg pleier å oppsøke snøen lenger, men da gutta mine var barn og da jeg selv var barn var vi alltid glad for litt snø (når det var vintersesong ).. Jeg har jo vokst opp i en idretts/langrennsfamilie, skrev litt om det i ett av mine tidligste blogginnlegg , som du finner i linken her..ego4

Nå er det ca elve år siden jeg har prøvd skiene.. pga av formen min… og turen her var uten ski..

Snøen her fant vi i Kongsberg, så ikke mer enn 30 min å kjøre dit.. Mannen har sykla en del i området , og hadde så lyst til at jeg skulle bli med , for han syns det er så fint der..

 

Han vet jo at jeg ikke kan gå så langt (pga ME), men mente dette var innafor..og det var ikke lange turen opp til fin utsikt..Men ganske mye stigning opp..så litt i “tøffeste”laget for meg..jeg får vondt i hodet med en gang jeg “presser”meg litt mer enn vanlig..

Men det var jo superfint å sitte der oppe og se utover og kose seg med litt mat og kaffe…også tror jeg mannen syns det var hyggelig å få vist meg stedet..

Egentlig oppsøkte vi ikke snøen, vi var ikke klar over den før vi var der..men det gikk fint å gå med sko heldigvis !

Skriver kort under bildene..

Nede i bygda var det tåke.. #realturmat

 

#kongsberg

 

I høyden..

 

Nesten litt julestemning..

 

Pent med det hvite..(..var et lite dryss på verandaen her da vi sto opp i dag også..)

 

#vito

 

#utno #oakley #natur #snø #norge

 

 

 

Reenskaug hotell..#drøbak

Som jeg skrev i forrige innlegg.. lå vi over på hotell fra torsdag til fredag denne uka.. Vi har overnatta på Reenskaug hotell noen ganger før også, da om sommeren , et tidliger innlegg derfra polser-ol-og-romantikk

Ikke den største luksusen og ikke noe baseng eller spa ..men det ligger i sentrum og det er innbydende og fint der ! Og frokosten er veldig god, kaffen like så !

Skriver kort under bildene ..

Blåste litt ..derav bustesveis.. eller, hadde glemt børsten også..hehe..

 

Sjøutsikt..

 

Koselig med lys på kvelden..

 

Først egg og bacon..så ost på meg..mannen er ikke så glad i slike oster..så han spiste desto mere egg..40-ars-bryllupsdag

 

Elegant innredning..

 

#reenskaughotell #drøbak

 

Feiring på forhånd

Som du kunne lese i forige innlegg ,har mannen og jeg 40 år,s bryllupsdag i dag..40-ars-bryllupsdag For å ha en liten markering av dagen tok vi en tur til Drøbak og lå over på hotellet der !

Vi valgte å dra fra torsdag til i går, liker at det er minst mulig folk..og da er det jo greit å unngå helgedagene..

Tok en kaffe og kake da vi kom ned.. Gikk ei runde ved “kysten”og spiste så middag på Peppes i sentrum på ettermiddagen .. Veldig koselig i Drøbak, og koselig med all belysningen i gatene der nå..

Så var det deilig frokost på hotellet før vi dro hjem..Veldig kjekt at det bare er en snau time dit fra her vi bor !

I kveld blir det spagetti og kjøttsaus ..og julebrus ved siden av..

Lager et eget lite innlegg fra hotellet, liker ikke å ha for mange bilder pr. innlegg..

Ikke så mye “jåleri”men veldig koselig..

 

Koselige gater i Drøbak..

 

Var mildt , men blåste litt, så godt å ha på lue..

 

Ved havna..

 

#drøbak #julebyen

40 år`s bryllupsdag

I dag har mannen og jeg vært gift i 40 år ! Var jo bare 16 år da vi møttes og har holdt sammen siden.. Jeg liker ikke å skrive så mye “skryt”,føles litt “klissete”liksom..hehe….men som dere kanskje skjønner trives vi i hverandres selskap.. og det er jo det viktigste !

Noen flere bilder finner du i innlegget fra forrige bryllupsdag gift-i-39-ar-og-6-dager

Vi feira med ei overnatting på hotell i Drøbak fra torsdag til fredag (lager et lite innlegg om det senere ) . Noe selskap blir det ikke, men vi tok selvsagt en kaffe på cafè tidligere i dag..liker det best enkelt og rolig !

Glemte å ta bilde av oss sammen da vi var i Drøbak.. Så bruker et fra vi oppsøkte snøen forrige helg..

Hurra for vårs !

#vito

Helt supre jeans ..fire ulike typer… #Ylviajeans

Reklame |

Reklame ! Jeg kjøpte for noen uker siden to nye jeans på Ylvia, som jeg er veldig fornøyd med ! Hadde på den ene i innlegget her..fire-fine-hostantrekk , den mellomblå med litt” lysere partier “..kjøpte da også en helt lys med sleng.. Er helt seriøst di behageligste jeans jeg har hatt på meg..høye på livet og med en perfekt “passform”som gjør at man har lyst til å ha dem på..

Di har en nettbutikk , men jeg er av typen som liker å prøve før jeg kjøper, så jeg var innom å kjøpte ! Buksene finnes med mange ulike benlengder, så det er lett å finne en som passer..

En stund etter at jeg hadde kjøpt mine to bukser der, og lagt ut et par bilder på IG (butikken følger meg der ) ,fikk jeg en forespørsel av hun som driver butikken og har designet jeansene om jeg kunne tenke meg å ta noen bilder som hun kunne bruke i annonser o.l..(jeg trang ikke å dele bilder på mine sosiale medier , men det er jo denne typer bilder jeg pleier å dele her ..så da gjør jeg jo uansett det )

Siden jeg jo er veldig glad i å ta antrekksbilder og likte buksene så godt takka jeg ja ! Så da fikk jeg en sort og en mørk blå også..

Deler litt bilder av di ulike under her og skriver kort tekst under bildene.. (farger kan bli litt annerledes på bilder..men tror disse er ganske nær slik di er )

Og har du ikke fått med deg hvor mange bukser jeg har fra før kan du ta en titt her..hehe.. fasiten-pa-hvor-mange-bukser-jeg-har

Sorte jeans kan man jo bruke til “pent” også..

 

#ylviajeans

 

Litt røffere med boots..

Klassisk og fin med rette ben i en mørk blå farge.. Tida for luer og sjerf er det også , selv om kulda ikke er her er det skarp luft syns jeg..

 

Også di mørke blå..i litt andre omgivelser..

 

Jeg digger denne lyse her, jeg liker jo bukser med sleng veldig godt..ikke alle er like glad i det..men jeg syns det er litt “laidback”og tøft..

 

Nå har ikke jeg den fineste rumpa , men som dere ser enkle og fine lommer..

 

Foreløpig er det den over her jeg har brukt aller mest..passer til det meste..

 

Sorte i en litt mer “hverdagslig”stil…

 

#ylvia #jeans

 

 

 

 

Bærums Verk

På fredag tok mannen og jeg en tur til Bærums Verk , ligger bare en halvtime med bil fra oss, men ikke ofte vi er der, faktisk et drøyt år siden sist.. Innlegget fra den turen finner du i linken her.. baerums-verk

Det var meldt sol , men var skya og litt surt da vi var der, så skulle gjerne hatt på noen vanter.. Men veldig koselig og lunt inne på Kokeliko , som er en hyggelig kafè med mye sjarm !

Området er ikke så stort, men mye en kan kikke på av butikker o.l om en ønsker det.. det hopper vi som regel over.. Trenger i grunnen ingen ting, og ikke har vi mange å kjøpe julegaver til lenger heller..

Vi er som regel såpass tidlig ute at vi får ha steder for oss selv, passer meg perfekt.. (om du ikke har vært innom bloggen min før så kan du lese litt om hvordan det er for meg å ha ME her.._slitenhet_ved_me )

 

Myyye vann i fossen nå…

 

#bærumsverk #bærum

 

Hei igjen !

Nå har det jo blitt en “vane”at det går ei stund mellom hver gang jeg blogger, så har slutta å unnskylde meg ! Jeg tar jo masse bilder og deler en del av dem på Instagram (heter annebe.blogg der).. er litt enklere enn å blogge.Jeg liker konseptet blogg veldig godt, men det krever litt mer … Det er jo den vonde nakken og i den forbindelse vondt i hodet , som igjen gjør det vanskelig å fokusere blikket som stopper meg (der var jeg igang med en unnskyldning igjen gitt..hehe..)

Men jeg slutter ikke å blogge med det første og kanskje kommer det tider med litt jevnere blogging igjen også.. jeg har jo massevis av tid..

Siden sist har jeg kjøpt en ny vest ..Kjøpte den på salg hos Step In

Deilig med høy hals (som ikke klør)nå om dagen…

 

#stepin #minmote