Litt fredagsfin….50+

Det meste jeg har av skjørt og bukser er ensfarget, men med ensfarget overdel kvikker det jo litt opp med et mønstrete skjørt, dette er i en myk kvalitet som ikke krøller, så da kan man jo gjerne bruke det med en røff genser til hverdags også.

Her har jeg brukt den klassiske hvite blusen og ei rød veske for å gjøre det litt “muntert”..bytt gjerne til en sort veske, som de fleste har ..

Med en myk jakke blir det litt mer uformelt..men med et smykke i halsen er det straks litt mer pyntet.

Bildene er litt på skakke..men det får dere tåle..hehe.. God helg …

Skjørt #vivikes Skjorte #match Veske #artno Sko #eurosko Ørepynt #cubus Belte ?Jakke #lindex Smykke #kappahl Topp #noanoa Ring #hennes Sko #økonomisko

Ingefærte

Møtte ei dame her om dagen som anbefalte ingefær mot betennelser o.l..så nå tenkte jeg at jeg daglig skal drikke minst en kopp om dagen en periode,har jo kronisk betennelse i nakke og skuldre…og skulle det ikke ha noen virkning, er den i allefall veldig god.

Tilsett gjerne litt sitron og honning, gir god smak og skal ha en helseeffekt det også ….damen i helsekosten ,hvor jeg kjøpte teen, sa at honningen skulle tas i når teen var drikkeklar, tok du kokende vann over den ødela det noen stoffer i honningen…det var nytt for meg.

Jeg tilsetter gjerne litt ekstra ingefærrot oppi…du kan også kun bruke det, legg noen biter i et krus og la det stå noen minutter å trekke i kokende vann.

(ikke sponset)


 #ingefær #helsekost  #helse #vitaminer #mjøndalen #norge #norway

EGO 9

Trodde du jeg var et “hengehode”?….Bare sånn for å balansere inntrykket dere kanskje har fått av meg, siden helgene nå stort sett går med til ett kafè besøk på formiddagen eller at guttene kommer å spiser hos oss på lørdagskvelden…Jeg har vært på fest før , og da satt jeg knapt nok ett minutt stille av gangen…og jeg gikk IKKE først hjem..hehe..

Det er bare det att formen ikke er sånn akkurat nå,men jeg kan være litt “gøyal” også altså…..om noen skulle ha fått intrykk av at jeg er et “gudsord”fra landet.

(innlegget er humoristisk ment )

Har du ikke lest noen av Ego (litt om meg)innlegga mine før..er det 8 til under kattegorien Ego.


#fest #mjøndalen #blogg #party #norge #norway

 

Et lite dryss !

Et lite dryss av bilder, hvor bladene har “drysset “av trærne….Hadde heldigvis med meg kameraet da jeg var å handlet i dag, for da gråværet forsvant og det ble blå himmel, var det koselig å gå og titte opp på alle de flotte trærne som hadde mista mange av bladene sine, noen hadde ingen eller bare ett blad igjen..

Ser du at det blåser på det øverste bildet her ?


#høst #autumn #blogg #hokksund #trær

Ny bil og gåtur.

Ja i forrige uke fikk vi den nye bilen (vi har to, så denne er liksom min ), noe så enkelt som en Golf (den tredje  vi har,og jeg vil ikke ha noe annet), men denne gangen med automat, å fy søren det var mye bedre enn all denne giringa.

Nå er ikke jeg så veeeeldig opptatt av biler altså,men liker å ha en bil jeg stoler på starter..og da er det ok å bytte litt ofte..og den forrige nærma seg fem år nå.

Ellers har vi nettopp gått en liten tur nå (som jeg nevnte i mitt forrige innlegg), mannen ville bli med også..vi gikk den “vanlige”runda her i nærområdet..en drøy halvtimes tur.

Og det var jo bare så mildt og deilig ute.

Bildet av bilen er litt avkuttet, vil jo nødig legge ut regnr….og naturbildene er fra gårunda, men er tatt i sommer..ikke fullt så grønt nå nei…


#golf #bil #mjøndalen #blogg #norge

 

Ha en fin dag !

Har inntatt frokosten i stua i dag, deilig havregrøt med blåbær på, og et glass skummet melk, sjelden jeg drikker melk for tida,men spiser jo mye ost og youghurt.

Nå skal jeg bare ut å handle litt mat og så håper jeg å få til en liten gåtur i ettermiddag.

Så ønsker jeg alle en dag med noen positive opplevelser, og husk det trenger ikke være mer enn en kopp te eller en liten gåtur.

 

 

 

(Litt uskarpt bilde pg.a lite lys )


#havregrøt #frokost #blogg #blåbær #melk #tine #norge #mjøndalen

Tenker du noen gang over dine alkoholvaner ?

Nå har ikke jeg tenkt å lage en stor alkoholdebatt altså, men ofte ser jeg denne typen overskrifter i blader og aviser, og det syns jeg er litt trist, mener det ikke moraliserende…for jeg er ikke avholds og har vært full mer enn en gang, hendte jo man bomma litt på mengden i ungdommen.

Nå kan vi ta et par glass vin eller et glass øl når vi skal kose oss, men vi har mye oftere helger vi koser oss uten alkohol enn med….

Gleder meg egentlig mer til brødskive og te enn til ett glass vin…men begge deler kan være kos…har bare lyst til å si til folk som drikker for mye …prøv  av og til å nyte noe som er alkoholfritt…det er mye å velge i..og helga blir nok minst like bra …om ikke bedere.

 


Øl og vin kan være godt det…men det kan cola, te, kaffe, vann..osv..være også..og så finnes det jo alkoholfrie varrianter av det meste…

#vin #vann #øl #cola #blogg #alkohol #alkoholfritt

Klassisk i grått

Veldig greit å ha ei grå penbukse i garderoben, med en klassisk modell kan den brukes i mange år . De fleste av denne typen bukser er laget i et stoff som ikke blir fort slitt, så de holder fargen og fasongen bra .

Her har jeg en litt pen Cardigan til, syns det er mer behagelig en bluse..som en jo også kan bruke om en skal pynte seg litt mer.

På nederste bildet har jeg på ei hvit T-skjorte og strikkejakke, slik kan jo penbuksa brukes til hverdags også.


Cardigan #hennes Bukse #lindex Sko #eurosko


Veske #mango Ørepynt #veramoda

T-skjorte #lindex Strikkejakke #cubus Skolett #dna Skjerf #match

Endelig fikk mannen vært med..

Har tidligere hatt et innlegg om Anchas Bodega i Drammen se HER, hvor jeg spiste en kjempegod lunsj alene. I innlegget skrev jeg at hit måtte jeg ta med mannen på lørdagens handletur med kafè besøk…og nå er det gjort, bare med kaffe og kake denne gangen, men skal vi ut å spise en dag drar vi gjerne hit.

Jeg koste meg med en frisk sitronterte og mannen valgte sjokoladefondant og is…begge var VELDIG fornøyde.

#sjokoladefondant #sitronpai #anchasbodega #drammen #norge #kaker #kaffe #blogg

Høst i heimen…del2..

Har jo hatt  ett høst i heimen innlegg før, men da var fargene mer i Lillatoner, se HER, så måtte jo ha  en litt oransje periode også. Og man trenger jo ikke bytte ut mer enn lys og blomster….og Bluse/genser da…om en skal stå i stil til interiøret .

Neste utskifting blir vel i Desember og her i huset er jula stort sett rød !


#blogg #høst #mjøndalen #oransje #interiør