Ny kjole..enkel og behagelig !

En ny kjole.. det trang jeg virkelig ! Jeg gjør jo ikke det da.. jeg har klær å ha på meg jeg altså.. dere husker vel alle buksene.. Her kan du se det innlegget.. fasiten-pa-hvor-mange-bukser-jeg-har.html

De siste åra har jeg blitt mer glad i å bruke kjole enn jeg var før..så noen nye har det blitt !

Til mitt forsvar..(..om jeg skulle trenge å forsvare meg for noen..så er det gjort..hehe..).. Jeg bruker myyyye mindre penger enn jeg “har råd til “..og sånn miljømessig har jeg ikke kjørt fly.. eller langt med bil på mange år..

Også har jeg ikke SÅ mye klær altså.. virker nok litt ekstra siden jeg stadig viser det frem på bilder.. og det er stort sett på bilder jeg pynter meg..

Dagene første innlegg finner du i linken her..planer-for-ferien

Skriver kort under bildene..

Kjøpte kjolen , armbåndet og veska på Step In (..handler for det meste der..).. ville ha en enkel kjole i dus farge..og så behagelig som mulig !

Har for det meste små vesker..men kjekt å kunne ta med ei jakke og litt småtteri noen ganger..og da er denne veska perfekt..og tøff syns jeg..

 

#antrekk #stepin #blogg

Fine “uterom”..

Som dere som “følger”bloggen min vet er antrekksbilder en hobby jeg har ..og liker godt… Ikke for å vise hvor “flott”jeg er.. men fordi jeg syns det er gøy å skape et fint/artig bilde… Det blir ofte på di samme stedene.. som Fossesholm herregård i Vestfossen og Sorenskrivergården i Hokksund.. dette er di enkleste stedene å kjøre til og man kan holde på litt for seg selv.. sånn stort sett !

Disse bildene er tatt forrige uke på Fossesholm..

Liker slike historiske omgivelser veldig godt.. selv om jeg ikke kan så veldig mye om historien om stedet… Sånn er det bare ..noen er mer glad i foto enn historie..hehe.. (liker å lese meg opp LITT på steder i nærheten da )

Nyklippet gress var det også..

 

Fine blomster..

 

Bare “gamle”klær i innlegget her.. men har kjøpt en ny kjole (igjen)også.. kanskje jeg lager et innlegg med den etterpå..

 

#landlivet..

 

Holder du ikke på med “antrekksbilder”så anbefaler jeg deg å begynne med det ..gøy for “gamle damer “også..

 

 

#fossesholm #vestfossen

Planer for ferien…!?

Mannen skal jobbe denne uka og ei uke til før han har ferie… blir i år som det har vært di siste 11-12 åra (etter jeg ble syk med ME.. om du ikke har vært innom bloggen min før har jeg skrevet litt om det her..litt-om-det-a-ha-me ) at vi tar ting på sparket…

Håpet er å få til ei overnatting i hver av ukene mannen har ferie,han har fire uker i år.. Vi drar til stede som ikke er så langt unna..ca en til en og en halv time er det som passer meg best.. da blir jeg ikke helt utmatta før vi er fremme..

Og vi har så absolutt vært på mange koselige “miniferier”på fine steder ikke langt unna her vi bor..

Dere som følger meg vet jo at Åsgårdstrand er en favoritt.. ellers er det bl.a Drøbak, Son ..og Hankø som er innen rekkevidde..

Mulig vi prøver å få til ei overnatting fra i morgen til fredag allerede.. siden mannen har fri på fredag..og man ikke vet hvor lenge finværet holder (kanskje det bare er regnvær når ferien begynner )

Men bestemmer ikke noe før i morgen..må kjenne på formen først..har hatt mange ekstra dårlige dager i det siste..

Klærne her har jeg hatt i mange år..men di kan jo absolutt brukes fortsatt..

 

#mjøndalen #blogg

 

 

 

 

 

I det “romantiske hjørnet”.. (..to antrekk )

Jeg er egentlig ikke så romantisk av meg.. eller kanskje det er det å ta en kaffe med mannen f.eks som er å være romantisk.. Men har ikke noe behov for å få blomster osv.. de kjøper jeg helst selv..hehe..

Men disse to antrekka her syns jeg har en litt romantisk stil..

Blonder er jo litt romantisk syns jeg..men med litt svar til blir det ikke fullt så søtt.. (antrekket har jeg hatt i mange år..bruker det bare på bilder da..hehe..)

 

På tå hev..

 

Roser og ramantikk..

 

 

Denne kjolen er fra Step In.. og så utrolig behagelig å ha på.. Litt romatisk med kappa nederst.. og omgivelsene her da..

 

#gulskogengård

 

#syriner

 

#blonder #blogg

 

 

 

Drøbak i dag

Idag  tok vi en tur til Drøbak på formiddagen ! På jobben til mannen jobber di inn fredagen med lengre dager tidligere i uka (i korona-tider).. Siden yngstesønn jobber selvstendig som ingeniør , og hadde noen fridager etter reisejobb..blei han også med en tur..

Trives godt i Drøbak..vi liker oss i grunnen aller best ved sjøen…

Vi har jo overnatta et par ganger i Drøbak også.. her fra en ferietur dit.. reenskaug-hotell

Men det er under en time å kjøre dit..så går greit med en formiddagstur også..

 

Først en kaffe..så en tur på gangveiene nede ved sjøen..

Noen er sprekere enn andre..og “henger” i lyktestolper..

 

#drøbak #blogg

Skulle krangla mer i kommentarfelt

Skuffende kanskje..men ikke noe drama her hos meg denne gangen heller ! Jeg har aldri vært med på noe drama i sosiale medier, og kunne ikke en gang tenke meg å skrive noe stygt om noen, samme hva jeg måtte tenke om dem eller deres meninger..

Men til overskrifta .. Sønnen viste meg et bilde med tekst som jeg syns var veldig “on point” og artig… En eldre mann ligger på sitt siste i ei seng(tegning)… og teksten til bildet er… Det eneste han angra på i livet , var at han ikke hadde krangla mer i kommentarfelt..

#blogg #mjøndalen

Blei “NY” med to års mellomrom

Begge bli ny “greiene” jeg har vært med på di siste åra ..kom ut i sommermånedene.. (har blitt ny i Norsk Ukeblad en gang for mange år siden også).. Ser vel så stusselig ut at di har valgt meg..hehe..

To av gangene er faktisk pga at jeg “kjenner”stylistene..og di har fått et avbud og trengt noen “i full fart”..

Det er skikkelig gøy, og jeg syns jeg har blitt fin alle gangene..likt både klærne og håret !

For tre år siden var det med bladet Kamille.. mer fra det ser du her..meg_i_kamille_

 

Og for et år siden var det i KK.. mer om det ser du her..i-ukas-kk

#kk #kamille

Bursdagsfeiring for eldstesønn

Eldstesønn hadde bursdag nå på lørdag ! Hipphurra på etterskudd… Han og kjæresten var her å grilla på selve dagen.. Veldig koselig ! Siden yngstesønn var på reisjobb, blei det ei lita feiring med eplekake og noen påsmurte rundstykker etter at han kom hjem ..søndag kveld.. koselig når “hele gjengen “er samla..

Så da blei det feiring over to dager..

#bursdag #blogg

Klær med høy kosefaktor..

Klærne er lånt av Step In Hokksund.. bildene er tatt av meg.. (skrev litt om lån av antrekk her..i-lante-fjaer-kjoler-fra-step-in ) Klærne her er i Frottè og det er jo så deilig å ha på… Husker en kjole fra jeg var barn , som mormor hadde sydd.. den var jo såååå sommerlig og fin..og den var i frottè..

Skal man på ferie er jo dette perfekte plagg.. behagelige og fine ..og ikke krøller di heller..

Alle klærne her er av merket RAH.. (bilder i sol..og skygge.. )

Digg denne fargen her altså..

 

#antrekk #stepin