Karneval på bloggen…. !!!!

Om du ikke har fått med deg karnevalet som Frodith har stelt i stand ,kan du se her…Jeg ble imponert over at så mange ble med og var så kreative med kostymer, virkelig gøy å se ….Og ikke minst er jeg imponert over Frodith som legger så mye jobb i å stelle i stand slike ting….Hurra for henne !

Jeg møtte i karnevalet som Grace Jones  ……Ønsker alle en fortsatt fin lørdag !

Også var jeg så heldig å få en link i premie hos Frodith i går…med hyggelige ord…det kan du se her..om du har lyst


#karneval #blogg #oslo #mjøndalen #vg #utkledning

Wow….det funka gitt !

Så en videosnutt på Fb eller noe for en liten tid tilbake..på hvordan dele små tomater på en rask måte…jeg hadde ikke helt trua, men tenkte jeg fikk prøve…og jammen funka det gitt…”metoden ser dere på bildene jeg tok .

Men jeg synes vel egentlig ikke det er så tungvint å dele dem på vanlig måte heller jeg da, så holder meg nok stort sett til å dele en og en .


#mat #tomater #mjøndalen #matlaging #side2

Karneval hos Frodith !

Om du har lyst til å være med på karneval hos Frodith ,må du levere et bilde i løpet av dagen i dag …les mer HER….

Ettersom jeg forstår kan du levere et bilde du har liggende også, så du trenger ikke begynne å kle deg ut i hui og hast…men jeg kledde meg ut og tok bilde her om dagen, og det var jo litt gøy…for jeg kledde meg mye ut både på fest og jobb (barnehage)før i tiden…så det vekket” gamle” minner .

Her meg som” Ståle krapyl”…fra et tidligere innlegg.


#karneval #blogg #mjøndalen #utkledning #gøy

 

 

I disse vinterferietider !

Jeg er ikke på ferie altså, men tenker det er noen som er på fjellet eller hyttetur nå om dagen. Så da jeg satt her å ordna litt utklipp for mormor som skal flytte i  leilighet (hun har nemlig kjøpt de fleste bladene jeg har vært i , og det blir litt mye å ta med så mye blader, så jeg setter bildene i en perm for henne )….

og da fant jeg bl.a dette ukebladet fra litt før vinterferien i 2011 og tenkte litt strikkegenserinspirasjon passet godt nå ! Også er det jo en stund  siden jeg har lagt ut noen skryte bilder fra “modell” jobbinga …hehe…

Og er du ikke på fjellet kan du jo kle deg i Norsk design eller strikkegenser uansett !

(scaning fra blader blir som vanlig litt uskarpt )

#norskukeblad #vinterferie #hytte #mjøndalen #friluftsliv #blogg #strikkeklær #norskdesign

Jeg skal i allefall ha for at jeg prøver …

De som leste det forrige innlegget mitt så jo at jeg hadde gjort forsøk på å tegne solbriller og skjegg på en fyr i tegneprogrammet paint.

Jeg er egentlig veldig fornøyd bare jeg klarer å gå inn på slike ting jeg, så egentlig hadde jeg jo overgått mine egne forventninger for lengst.

Men så fikk jeg lyst til å prøve å tegne et helt menneske også..og her er resultatet..haha..ikke som disse andre flinke tegnerne her på bloggen akkurat..

Men syns jeg fortjener en klapp på skuldra for at jeg prøvde….og for de som ikke har prøvd…det er ikke lett altså….

(legger ikke ut bildet fordi jeg synes det ble så fint…men på tross av at det ikke ble så fint…hehe..)


#paint #tegning #blogg #kunst #mjøndalen #nrk #vg

Snikfotografering og paint…….hahahahaha ( ler av mine tegneferdigheter på data altså)…

Da det var litt snakk om “snikfotografering” på bloggen her om dagen…kom jeg på et bilde jeg tok da vi var i Tyrkia i 2009, det var en gjeng med russere som var på samme hotell som oss, og en av dem en blond og brun en …likte veldig godt å stå ved bassenget eller på stranda å “posere”…så en dag da båten bak kjørte forbi passa det liksom å ta et bilde av DEN..hehe…

Men så var det det med å legge ut bilder av andre , så selv om dette var fra 2009 og han på bildet antageligvis fortsatt bor i Russland…tenkte jeg det var best å kamuflere ham litt.

Så har det jo også vært snakket en del om tegning i paint, så tenkte jeg kunne forøke det..som dere ser har jeg ikke særlig trening på det enda..hahaha..så først ble det en slags “dykkemaske”da jeg skulle bruke viskelær for å ta vekk solbrillene jeg ikke fikk til..men dykkemaske passa jo litt på stranda da..og lang snorkel ble det også..

Men jeg ga ikke opp og til slutt fikk han “pilotbriller” og skjegg…hehe….

Jeg har vel kanskje litt forbedringspotensiale….eller ?

#tyrkia #pilotbriller #blogg #paint #sydentur

Noen bilder fra gårsdagens lille utflukt !

I går var det jo så fint vær med blå himmel og sol, så da” måtte” vi jo nesten ta en tur ut, så vi kjørte til Landfalltjern ( Drammen ), parkerte og gikk ca 200m opp til vannet, så det ble ikke akkurat noen trimtur..men deilig å sitte å kose seg med mat og te i sola…men lufta var faktisk ganske skarp..så bra vi hadde kledd oss godt .


Vakkert ….ikke sant….

Og jeg koser meg oppi lyngen…… også så vi noen som holdt på å trene på dykking i et lite hull i isen…ikke noe for meg , men viktig at noen kan slikt..

Jeg liker så godt krakker og benker som motiv ..er noe litt nostalgisk over det ….#drammen #blogg #landfalltjern #landfallhytta #norway #nrk

Ny slengbukse ( 50+)

Jeg har jo hatt innlegg med slengbukse før også, men siden det kommer så mye av det i vår, har jeg kjøpt meg to nye..en sort som jeg viser her og en lys som jeg kan vise siden . Jeg bruker ikke veldig mye penger på klær men denne svarte kostet 75 kr og den lyse 100 kr…synes det er greit når det er slike ting som sikkert blir fort umoderne igjen.

Jeg er heller ikke veldig opptatt av å følge moter , men kjøper klær jeg trives med selv, og selv om jeg helst går i smale bukser, liker jeg de med sleng også ….

Skriver litt under bildene ..(som dere sikkert ser er jeg litt ekstra blå under øya om dagen ..men liker ikke tykke lag med sminke..så sånn får det være ..)


Her er et par hverdagsantrekk ..Bukse #hennes Strikkejakke #veromoda  T-skjorte #kappahl  Svart jakke #veromoda

Skjerfet er en gave fra mamma og smykket har jeg hatt siden jeg var ungdom..og liker veldig godt …

Med noen ryssjer og et gullbelte blir det litt mer pyntet..Dressjakke #veromoda Topp #hennes Sko #eurosko

Sko #økonomisko Husker desverre ikke hvor beltet er kjøpt ….#mote #blogg #antrekk #mjøndalen #norge

En “ganske” alminnelig lørdag !

Jeg kunne jo egentlig skrevet en HELT alminnelig lørdag, men det varierer jo litt hvor vi tar kaffen hen (for de som ikke har lest bloggen tidligere, pleier jeg og mannen å handle og ta en kaffe i Drammen på lørdager )..og hva vi spiser på kvelden varierer jo også..men eller er det sjeldent med de store forandringene nå for tiden.

Vi hygger oss alltid med disse lørdagene vi da, men jeg har jo med hyggelig følge..og tror mannen er fornøyd også…hehe…

Legger ved noen bilder og skriver litt under bildene…


Vi pleier jo ofte ta kaffen på et bakeri å bestille rundstykke eller skolebrød, men i dag tro vi til med sjokoladefondant på Anchas Bodega

og den smakte helt perfekt…jeg har tidligere laget et innlegg om stedet…se HER..


Så rusla vi litt rundt på torget ,og titta på alle de fine blomstene i bodene der…og det var veldig vårlige blomster å se nå….


Vi fikk også med oss deler av guttenes tremil…liker å følge med litt…men sitter ikke hjemme for å se alt….


Vi handla ingredienser så vi har til å lage pizza til kvelden…blir liksom ikke lei det..og det kjekke med det er at det er mannen ekspert på å lage, så jeg hjelper ham bare litt

og som dere ser “jukser”vi litt med pizzafyllet, men den blir veldig god med dette fra Toro også..er ikke sponset..hehe.. ..(.skal begynne på å lage pizzafyllet selv, for jeg har jo fått meg stavmikser……men ikke i dag….)

#drammen “Anchasbodega #sjokoladefondant #vm #tv2 #nrk #pizza #toro #tine #meny #mjøndalen #blogg #norge #norway

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

God helg !

Var litt fraværende på bloggen i går, for det ble litt mye skriving dagen før ,så greit å hvile armer og nakke litt . Så i dag har jeg vært innom de bloggene jeg “følger”fast..men ikke kommentert for det blir litt mye å “ta igjen”….men i morra er jeg nok tilbake for fullt…

Her er noen bilder fra jeg stoppa ved Wildenveys plass i Mjøndalen for å ta noen bilder av endene der. og som dere ser har Herman fortsatt på nisselua noen hatte tatt på ham til jul.Har du lyst til å se bilder fra der dikteren Herman Wildenvey bodde kan du se her…

Fin fredag og god helg til dere alle !

#portåsen #wildenvey #mjøndalen #ender #side2 #blogg #norge