Fjeset mitt blei “solgt”til Sverige

Ikke sikkert det blei solgt altså, kanskje di bare “fikk”det..hehe.. Men for en tid tilbake spurte di fra bladet KK om det var greit at det svenske bladet Allas brukte noen av bildene fra Bli ny reportasjen jeg var med på.. om du ikke har sett den og di fine antrekka jeg hadde på , kan du se det om du trykker på linken her /i-ukas-kk.html

For meg var det jo bare gøy at di ville bruke meg, så jeg svarte selvsagt ja.

Fikk bladet tilsendt i posten..

#allas #mote

 

Blogging, sidevisninger og Instagram

Blogging blir det ikke så mye av for tiden, liker det godt men har for mange dårlige dager til at det blir en “flyt”på det..Da er det fint at det bare er en hobby, så jeg slipper å presse meg til å lage innlegg fordi jeg må opprettholde sidevisningene..

Ang. sidevisninger var det sist jeg blogget en feil hos blogg.no..og tallet var mye lavere der enn på min “teller”..mine tall stemte med slik det pleier å være ca.. Så får jeg se i dag om det samme skjer og eventuelt gi beskjed..

Har skrevet litt om hva sidevisninger betyr for meg i flere tidligere innlegg , som i linken her f.eks  /jeg-blogger-bare-for-min-egen-del.html

Som jeg også skrev i innlegget betyr ikke det at sidevisninger ikke er viktig for meg at det ikke er gøy når mange har vært innom.. for det er jo selvsagt motiverende for å lage nye innlegg !

Litt enklere å dele bilder på Instagram, så om du ikke følger meg der heter jeg annebe.blogg ..

Fra en tur i Drammen på søndag.. #blogging #blogg

Såååå vakkert i nærmiljøet

Bildene her er tatt enten rett over elva for her jeg bor..eller på vei til og fra Hokksund ! Man trenger heldigvis ikke dra på langtur for å se vakre høstfarger..  Nå er jo kameraet mitt til reparasjon som du kan lese om i dagens tidligere innlegg HER  Så det var bra jeg hadde fått fanga høstfargene i forrige uke.. Men har jo kompaktkameraet mitt også da, så om det blir en stund til jeg får speilreflekskameraet igen går det fint ann å ta ok bilder med det også..

Skriver kort under bildene..

Bildet her er tatt rett over elva fra her jeg bor, du kan skimte bygget jeg bor i mellom høstbladene.. (grått bygg)

 

Bildet her er også rett over for elva her jeg bor..

 

Det her er fra bygdeveien , på vei hjem fra Hokksund.. bare noen minutter med bil fra oss..

 

En annen vei hjem fra Hokksund.. Her er jeg ved Horgen (for di som er kjent)..og ser over mot Steinberg..der jeg vanka noen år da jeg var ungdom..

Vakre detaljer.. #blogg #blogging

 

 

 

Med dyreprint på Fossesholm (Antrekk 50+)

Som jeg skrev i dagens forrige innlegg sa-gikk-kameraet-i-bakken.html, var jeg en tur oppom Fossesholm på fredag.. Hadde med meg ei jakke jeg har kjøpt på Monki nå i høst.. sånn deilig bløt, lun og litt kul !..også kosta den ikke så mye heller..

Under har jeg jo bare på helt “basic” jeans og genser..

Det beste med å ta antrekksbilder er at en får vært ute litt og i tillegg er det gøy..

Fint å ha slike steder med artige detaljer som bilde- bakgrunn syns jeg..

 

Klassiske skoletter som passer til alt og som jeg har hatt i mange år..

 

#fossesholm #antrekk

 

Å så gikk kameraet i bakken

På fredag dro jeg en tur opp til Fossesholm for å ta noen bilder.. Hadde med meg kamerastativ..og speilreflekskamera . Mer om kameraet mitt i linken her.. _nytt_kamera_.html

Der kan du også lese at jeg har for vane å miste kameraer i bakken..hehe..

Men altså..på vei hjem fra Fossesholm kom jeg på at det var ei dør i Hokksund som hadde passa fint i fargen til hårbåndet jeg hadde tatt med meg..

Rigga kameraet opp i full fart..fikk tatt et par bilder..men så deisa kamera i bakken og linsa spratt av.. Skade på blitzen og en bit som blei borte på linsa.. Nå er kamerate levert til reparasjon.. får høre hva det kommer på eller om det i det heletatt går ann å fikse..

Tenker at jeg uansett skal oppgradere fotoutstyret mitt litt.. er jo fem år siden jeg kjøpte dette kameraet.. Så får jeg heller ha dette som et kamera gutta kan låne eller noe sånt..

Hvorfor det gikk i bakken var fordi jeg ikke hadde festa beina på kamerastativet skikkelig… Hastverk er som kjent lastverk !

Men bildet blei jo ganske fint da.. De fra Fossesholm får komme i et eget innlegg..

#kamera #hokksund

Høst og nye fotorammer til bloggen..

Som jeg skrev i dagens første innlegg , var jeg en tur å sjekka høstfargene i nabolaget i går.. HER er det innlegget ! Så her kommer noen flere bilder. Samtidig har jeg sjekka ut et nytt sted på nettet der jeg kan bruke fotorammer uten at det koster noe..

Yngste sønn har “abonnert”på fotorammer hos Pick Monky før.. da har jeg brukt dem også (fra hans konto)..men nå har han avslutta “abonnementet” som kosta rundt tusen kroner  i året, siden han så si aldri brukte det lenger.. Mulig jeg oppretter egen konto der, for der var det bra og enkelt..men først prøver jeg ut litt annet.. Bildene i collagene her er fra www.Fotor .. Ikke så enkelt, men øver meg.. Noen rammer der er gratis , andre tror jeg man må betale for..

Fikk ikke bytta ut bilder slik jeg er vant med..så sammensetninga her blei litt tilfeldig..men går sikkert ann å få det til på en skikkelig måte også..bare man får øvd seg litt..Også er det veldig breie hvite dele-streker på di rammene her syns jeg.. Men jeg liker uansett å ha mulighet for litt flere små bilder samlet..i stedefor en hel drøss av bilder nedover i innlegget..

Skriver kort under bildene..

 

Prøvde å ha fire ulike bilder..men det fikk jeg ikke til..så da blei det dobbeltopp med meg..

 

#høst

 

Her blei det også flere av samme bilde..men dekorativt blei det jo uansett..

 

Meg med fint høstlys bare…og litt bøss på buksa…

 

#september2020 #Mjøndalen

En tur på Ikea faktisk !

Jeg er egentlig ikke helt som “alle andre” damer når det gjelder å kjøpe ting til huset…jeg nærmest hater det.. (tok litt hardt i der ) Men samme hvor mye penger jeg har, er jeg så si aldri frista til å bytte ut møbler og pyntegjenstander..

Men noen ganger presser det seg jo frem.. som da vi flytte inn i leilgheten og måtte ha sofa som passa inn her.. Den kan du se i innlegget HER

Og putene som blei kjøpt til den kan du se HER

Interiør kan være gøy det, men slitsom å måtte måle bredder og høyder osv..og å fly i slike butikker..nei takk !

Men altså, nå var det eldste sønn som hadde nevnt at om jeg kjøpte noen ildfaste porsjonsformer kunne han lage en forret som var veldig god.. Også trang vi ei skjærefjøl i tre.. så da tenkte jeg at jeg muligens kunne finne begge deler på Ikea..

Gikk å fant det jeg skulle ha..og bittelitt til, som du ser på bildet..kom på ca 550 kr, fikk litt for penga da syns jeg..

#Ikea #blogg

Høstfarger i nabolaget..

I går tok jeg en tur bort på denne “haugen”som ligger bare 3-4 minutter å gå fra her jeg bor. Der er det egentlig veldig “idyllisk”.. Har skrevet om det før også, i linken her bl.a fint-pa-haugeni-nabolaget.

Vi ser bort dit fra verandaen, noen ganger kan jeg se at barnehagen er på nistetur dit. Men i går var det bare meg der borte..så det var fint å rusle rundt å knipse bilder !

Nå var det begynt å bli mange vakre høstfarger der..og jeg kledde meg også i høstens farger for å “gli inn” i omgivelsene..hehe..

Skal ta en titt på bildene jeg tok nå snart, å legge ut noen flere..

Men en liten smakebit her..

Høsten kommer..adjø da sommer…

 

Bare å gå over jordet her..litt vanskeligere når det blir “pløyd”..men ikke umulig da heller… #mjøndalen #høst2020

Rynker og likes !

Om jeg liker rynker så godt er jo en ting, men aksepterer dem gjør jeg i allefall ! Har skrevet mer om det i linken her bl.a Jeg-elsker-rynkene-mine. Og på Instagram følger jeg en konto som heter Killersixty Der blir det lagt ut bilder av flotte og naturlige damer på over 50 år..

Man er jo ikke like glatt og “perfekt” lenger ..men det betyr ikke at man bør “gjemme”seg bort for det.. har man lyst til å dele selfier og antrekksbilder må da det være lov.. (sa jeg som for å forsvare meg selv..hehe..) Men jeg liker faktisk kontoer og blogger der voksne damer tør å være litt “barnslige”..og by på seg selv..

 

Så var det det der med likes.. Om jeg liker et blogginnlegg som er delt på FB har jeg alltid vært innom å lest det ,( kommentarer når jeg ikke orker å skrive innlegg selv blir jo håpløst ) ! Andre ting folk legger ut på FB prøver jeg å gi en likes på om jeg har fått det med meg..( har perioder der jeg ikke sjekker FB )..og jeg på en eller annen måte kjenner denne personen litt..(ofte ellers også…) Ikke for å få likes tilbake, men fordi det ligger i min natur å være litt grei.. Mange er som meg , men har lagt merke til noen få som aldri og da mener jeg ALDRI liker det jeg legger ut..selv om di liker det meste andre bekjente legger ut..  Men jeg fortsetter å like..ikke alt selvsagt, men når folk deler noe personlig .. og jeg “MÅ” jo bare like om bekjente legger ut nytt profilbilde..eller bilde av barnebarn som har bursdag osv.. hehe… ellers hadde jeg følt meg slem..

Og på Instagram er det folk som kan like bildet av en blomst e.l jeg har lagt ut..samtidig som jeg har lagt ut et bilde av meg selv.. men det hopper di over..hehe… Klart det er lov, men når samme person (som man kanskje kjenner også) alltid hopper over “selfier”føles det litt rart..I allefall for meg som er slik at til og med om noen jeg ikke kjenner og ikke følger har vært innom å lagt igjen et likes hos meg..stikker jeg innom dem å legger igjen et likes tilbake (ikke om det er en “grotesk”konto da..eller en marineoffiser eller en kirurg fra Amerika..hehe..)

Mener ikke at folk skal like alt man legger ut..og noen svipper jo bare innom sosiale medier en sjelden gang..men å “konsekvent”hoppe over mer personlige bilder syns jeg sier en del om rausheten til folk..eller mangel på raushet..

Nå fikk jeg jo frem hvor grei jeg er også…eller litt slemmere har jeg blitt etter jeg begynte å blogge, som jeg skrev om her….Jeg_har_blitt_litt_slemmere av å blogge

Med sååå stort bilde blei alt veldig tydelig da… #sosialemedier #rynker

Urban stil ! (Antrekk 50 +)

Skrev jo i innlegget i linken her at jeg hadde kjøpt en ny kjole..https://annebe.blogg.no/sa-mye-fine-klaer-til-hosten-bilder-step-in.html Så en dag i forrige uke tok jeg med et par antrekk til Drammen for å få litt urban “svung”på det..hehe.. Var litt dårlige lysforhold..men blei da et par bilder jeg kunne bruke..

Dressen her har jeg hatt i et par år, og kun brukt en gang på et bilde til bloggenl(føler meg for fin for en tur i butikken med slike klær..men skal nok få brukt den en gang i “virkeligheten” også..)

Her har jeg litt “maskulint”tilbehør til dressen..i linken er det en mer”feminin”stil..https://annebe.blogg.no/en-rosa-dress-antrekk-50.html

 

Under her ser dere den behagelige kjolen jeg kjøpte, den kan jeg bruke med strømpebukse til utover høsten..

Den kan jo også varieres med skjerf i ulike farger.. #antrekk #blogg