Dyreprint og gult… (Antrekk 50+)

Som jeg skrev i dagens forrige innlegg https://annebe.blogg.no/ferieuke-nr-3-blei-ikke-saerlig-hektisk-den-heller.html ,skulle jeg vise dere hele antrekket jeg hadde på meg..så da kommer det noen bilder her..

Alt dette er klær jeg har hatt lenge.. Shortsen bruker jeg mye..men klær med dyreprint blir ofte liggende i skapet.. Jeg syns det er kult..men siden jeg ikke er i noe særlig med selskaper blir det litt for jålete syns jeg..

Men på verandaen tar jeg på meg “det meste”..men får fort på meg “joggebuksa”igjen..

Jeg synes det går fint å blande en litt sporty shorts med dyreprint..litt gøyalt på en måte..og klær skal jo være gøy..og behagelig da !

 

Jeg har hårbånd i tre ulike farger, bruker dem ikke så ofte..men veldig kjekt når man ikke orker å fikse så mye på håret..litt for varmt i dag..så etter bildene tok jeg det av..

Ett annet innlegg med litt pynt i håret ser du i linken https://annebe.blogg.no/litt-pynt-i-det-korte-haret.html

 

Print på print kan funke ..men kan også bli rotete..er jo bare å prøve seg frem..

 

Blei litt svett i solsteika..men klager ikke på varmen altså… #antrekk #mjøndalen

 

Ferieuke nr. 3 blei ikke særlig hektisk den heller..

Nå er det jo både lørdag og søndag igjen av denne uke..men tror ikke det blir noen “ferietur” i morgen heller.. Planen var en overnattingstur i hver av mannens ferieuker https://annebe.blogg.no/asgardstrand-og-ferieplaner.html

Men formen min har ikke vært så god at jeg har orka overnatting borte…Har bada et par ganger og tatt en kaffe når vi har handla..

Ei overnatting første uka hadde vi https://annebe.blogg.no/romantisk-kveldstur-og-middag.html . Da var jeg i ok form men da hadde mannen vondt i hodet og ekstra vondt i det skada beinet sitt..

Satser på ei overnatting neste uke..eller en dagstur, litt lenger enn en halvtime unna..men helst ikke over en time heller…ikke så enkelt gitt !

 

I dag tok jeg noen “antrekksbilder”med gult og leopard…litt ser dere her..hele antrekket kommer i eget innlegg ..bare å glede seg..hehe.. (litt svett og rufsete i varmen) #mjøndalen #blogg

Ekebergrestauranten og Ekebergparken..sååååå fint !

Som jeg nevnte i innlegget tidligere i dag https://annebe.blogg.no/rolig-ferieuke-nr-2.html tok vi en tur til Ekebergparken/restauranten på onsdag denne uka.. mannen har jo ferie så det er hyggelig å finne på litt annet en vi gjør “til vanlig”..

Vi snakka om å ta turen dit allerede veldig tidlig i våres, før Koronaviruset satte en stopper for det meste. Tror ikke vi har vært der før, mulig vi svippa oppom området da gutta var små..men ikke noe jeg kan huske noe fra..

Vi ville ta en kaffe der og kanskje spise litt lunsj..men hadde lagt brillene i bilen og var ikke såååå sultene ..så denne gangen blei det bare et Wienerbrød på oss..Sier litt om hvor gamle vi er..må ha briller for å se menyen og velger Wienerbrød til kaffen ..hehe..

Området er veldig fint, men vi kikka bare på en liten del ..får ta resten en annen gang..

Skriver kort under bildene..

Restauranten åpner kl12.00 og det er et populært sted.. Vi var tidlig ute å kikka litt rundt først ..Det var lurt,da fikk vi parkering uten plunder og kom først inn på restauranten og fikk et av borda ved utsikten..som var superfin..

 

God plass lenger inn da..og utsikten kan man jo kikke på før og etter ..så hadde gått greit å sitte her også..

 

Utsikt over fjorden fra da vi satt å drakk kaffe..

 

Rusla rundt og titta litt.. fint lys i skogen der..

 

Kunst i mange former..

 

Noe litt sært..eller det meste litt sært..men fint..

 

Oslo…

 

#ekebergparken #ekebergrestauranten

Gårsdagens date i Drammen..

I går blei det en kaffe i Drammen igjen på mannen og meg..som en ganske vanlig lørdag ! Været var skikkelig fint så vi satt ute på en kafè som heter Hos Solveig som ligger på papirbredden..

Etterpå gikk vi bortom torget å kikka litt før vi handla mat og dro hjem..

Fint ved elva i Drammen og som det meste annet ekstra fint på en dag med sol !

Kaffekos i all enkelhet..

 

#drammen #blogging

Rolig ferieuke nr. 2

Ferieuke nr. 1 var i grunnen rolig den også..men da fikk vi vært på en overnattingstur til Hankø, mer i linken her fra det https://annebe.blogg.no/hanko.html   Planen var jo en overnatting i hver av mannens ferieuker..men formen har ikke vært helt på lag med meg..

Men vi fikk til en dagstur til Ekebergparken i Oslo på onsdag..og i går ble det en kaffe i Drammen.. Kommer innlegg fra dette senere ..Været har jo ikke vært så verst..men i dag regner det jevnt her..

Bildet er fra vi var på Ekeberg..

#ekebergparken #ekebergrestauranten

Vakker himmel over Mjøndalen

Hadde ikke tenkt å blogge mer i dag..men så så jeg ut og oppdaget den flotte himmelen.. Dette er på siden der vi går inn i leiligheten..og vi ser ned på Nav og Rema 1000..også Olsen på hjørnet og Pizzabakeren da..

Sier samtidig god natt og fin morgendag til alle som er innom… Dagens forrige innlegg finner du i linken her https://annebe.blogg.no/sjoldigger.html

#mjøndalen #blogg

Sjøldigger..!!??

Ville vært rart om ingen hadde tenkt om meg at jeg er en sjøldigger..så mange bilder av meg selv som jeg deler..  Har skrevet litt om det før også, som her i linken bl.a https://annebe.blogg.no/janteloven-stopper-meg.html

Syns det er greit å nevne det innimellom , så ikke folk tror at jeg ikke “skjønner ” det selv..hehe..

Syns det blir mye “meg”i perioder jeg også.. Men for å kunne lage innlegg som ikke bare er “blomster og mat” må det bli sånn.Kjenner jo ingen andre som gjerne vil at jeg skal ta bilder av dem og dele..selv om jeg aller nådigst får lov å “dele”gutta mine en gang i blandt..

Viktige temaer holder jeg meg unna, for da må jeg være sikker på at jeg ikke deler feil opplysninger og det blir for mye jobb for meg.

Også syns jeg jo det er så gøy å være forran kamera…men bare om det er slike bilder som er litt tilgjort/oppstilt..merkelig ..men sånn er jeg..

Dette bildet ble tatt da jeg ble ny med KK magazinet https://annebe.blogg.no/i-ukas-kk.html  Som dere ser av bildet , og slik jeg ser meg selv også.. (men jeg har et godt selvbilde og er fornøyd med meg selv jeg altså) Tynt hår, tunge øyelokk, mørk under øya, rynker både i fjest og på halsen ..halsen er kort..lute skuldre har jeg også.. og for ikke å glemme hengekjaker..men der redder smilet meg..hehe..

Litt fotogen er jeg kanskje da..men som dere skjønner ikke en sjøldigger ..bare ei vanlig rynkete kjerring som liker å dele bilder..

 

#rynker #blogg

Enkelt antrekk og ferie på verandaen..

Klærne her kjøpte jeg på Step In før ferien..Fant ut at det var lurt med ei knebukse( har et par fra før også da) Med det varierte været om dagen..kan langbukse bli litt for kledd og kortbukse litt for lite kledd..skakke værra enkelt..

Hvite bluser i ledig fasong er det jo alltid kjekt å ha…

Vi skulle jo prøve på ei overnatting i hver av ferieukene til mannen, men foreløpig er jeg for sliten etter turen til Hankø i forrige uke https://annebe.blogg.no/romantisk-kveldstur-og-middag.html.. Så ikke sikkert det blir noe denne uka.. ser det ann, og en dagstur blir det vel i allefall..til noe som er litt utenom det vi pleier.

Enn så lenge får vi ta en tur ut på verandaen..eller en kaffe i nærheten..

 

#mjøndalen #stepin

 

 

Fra lita og “trulten”til tannlaus..

Satt å kikka litt på gamle bilder.. Jammen rart å tenke på at man har vært så liten og bekymringsløs en gang..Ja for jeg hadde den perfekte barndom og oppvekst syns jeg ! Ganske “trulten”som baby, men var lang og tynn videre i livet..

Nå er jeg høy og akkurat passe..hehe..

Et tidligere innlegg fra ungdommen kan du se i linken her..https://annebe.blogg.no/joda-jeg-har-vaert-ung-jeg-ogsa.html?fbclid=IwAR08kNAWQH2016zerPYNFMBhkTxzkC2jpygS4bn1l_q6AEcX

Det her var nok et bilde fra fotograf..var vanlig med sånne bildeserier da jeg var liten..da gutta mine var små også..

 

Førsteklassebilde, men kjole som mormor hadde sydd… #barndom #oppvekst

Hva er vitsen med å dele på sosiale medier..

Om man ikke tjener penger på det , er det vel i grunnen ingen mening med det.. annet enn at det er hyggelig å ha en hobby..Og for meg etter jeg ble syk er det en fin måte å være kreativ på. Elsker å ta bilder og da gir det litt mer mening når man har steder å dele dem..

Jeg liker jo å være litt “modell”på bilder selv også..ikke for å vise hvor “fin”jeg er..men jeg er interessert i motefotografier..og kjøper ofte moteblader bare for å se hvordan bildene er..ikke hva slags klær, men fargene, proporsjonene i bildet ..og hvordan modellen står eller sitter, er for meg en form for kunst..

Når jeg blogger prøver jeg å være litt personlig uten at det blir alt for privat og utleverende..

På Instagram er jeg mest “opptatt” av helheten på kontoen min..at bildene skal være varierte..når det blir for mye av en farge prøver jeg å balansere det med andre farger f.eks..for mye natur..da må jeg ha et antrekk..for mange blomster ..da må jeg ha litt mat..osv..

Vanskelig å skjønne for folk som er friske og har nok å drive med i det virkelige livet…men jeg kan love det gir mening når man ikke kan delta aktivt og sosialt lenger slik man gjorde som frisk.

Ikke ment som et klageinnlegg..for jeg kan fortsatt ha mange fine øyeblikk og opplevelser jeg..bare ikke så “voldsomme”som før..

Bildet er fra turen til Hankø tidligere i uka.. https://annebe.blogg.no/romantisk-kveldstur-og-middag.html

#blogg #blogging