Koselig med besøk til lunsj i dag !

Alt tar litt tid med meg , men i dag fikk jeg endelig bedt bort ei venninne som ikke hadde sett leiligheten vår enda ! Siden det er mye hun ikke tåler lagde jeg salat der en kunne “plukk” selv… smart ikke sant..hehe..

Dekte på inne, men så kom sola for fullt og da var det jo bare å ta med seg maten og sette seg ut og nyte at det er sommer ..

Veldig koselig var det  !


Salat er god sommermat…


Litt bær og kesam til kaffen ble det også !  Måtte ha med bilde av olivenboksen for den var så god at jeg må huske slaget, og da er det kjekt med bilde på bloggen…


Middagsvalget i dag ble enkelt.. resten av salatingrediensene ! Den lille bollen er til eldste sønn som kommer innom å spiser her i dag, for han spiser ikke kjøtt og da får han denne ved siden av vegetarpizza.. enkelt og greit…. #mat #salat
 

 

Interiørbloggen ! (Ikke så fargerikt som det ser ut på første bildet..hehe..)

Det er vel ikke det det har vært mest av på bloggen min, bortsett fra det som kommer med når man tar bilder av andre ting ! Men her skal dere få en liten titt på min “stil”.. eller jeg er ikke sånn veldig opptatt av interiør og jeg “hater”å kjøpe nye møbler , men jeg vet bare hva jeg IKKE vil ha og at det skal være ganske enkelt ..

Så da vi fikk malt leiligheten ble det en rolig gråfarge på alle veggene,bortsett fra badet som har hvite fliser !


Med rolige farger ellers kan man jo ha alle slags farger på blomstene…


Bildet og bordet er nytt, syns det er fint at den runde formen på bordet kommer igjen i bildet. Gardiner får komme etter hvert…


Jeg syns det er fint å myke opp det grå men detaljer i gull….Dette er på soverommet..


Også har vi kjøpt garderobeskap med skyvedør, for da er det plass til en liten “bod” hvor støvsuger og slike ting kan plasseres…

#interiør #hjem

 

 

 

Alle disse blomstene som kom og gikk…

Når man tror man er ferdig med å ta bilder av blomster og busker for en stund, dukker det opp nye vakre som man bare måååå ta bilder av..hehe.. .. De her (kirsebærbusk tror jeg..noen som vet ? ) står nede i Mjøndalen sentrum..

Og det er faktisk litt slik for meg , at for uten nærmeste familien så er det det å ta bilder som er .. SELVE LIVET… tro det eller ei det gir faktisk mening når en ikke kan være så aktiv med andre ting som før…

Og det er bare å glede seg (om du liker blomster..hehe..) for jeg har mange på minnebrikka og flere skal det bli…


Legg merke til biene som går inn for landing…


Rosa mot blått er flott…


Og grønt gir en vakker kontrast…

I full blomst…


#blomster #foto
 

Hverdagsvarianten av Boeuf Bourguignon !

I dag blir det bare fisk og grønsaker her, og det er jo veldig god mat . Men for noen uker siden fikk jeg lyst til å lage noe litt annet en det vi pleier å ha sånn i det daglige.

Valget falt på Boeuf Bourguignon .. men siden det var hverdag brukte jeg ikke rødvin og bacon i, kan selvsagt ha det til hverdags også… men det var mer enn godt nok uten.. tok utgangspunkt i oppskrifta du ser HER..

Skal nok lage det igjen snart, for det smakte veeeeeldig godt !


Hadde vanlige kokte poteter til, men ris eller potetstappe smaker nok også bra…


Enkel og grei “handleliste”…


#matprat #mat #oppskrifter #blogg #middagstips
 

God service !

Da vi var innom butikken på vei hjem fra Åsgårdstrand i går , så jeg at blomsterbutikken der hadde Betlehemstjerner ( det er i alle fall det jeg kaller dem ), og det er en av mine favoritt blomster.. så da ville jeg kjøpe med en hjem..

Og uten at jeg sa noe bare pakka hun den så pent inn uten at det kosta noe ekstra.. så da kjøper jeg nok med en blomst neste gang jeg er innom der også..

For meg er god service når de som jobber et sted gjør det lille ekstra, har en blid og hyggelig tone og har lært seg litt om det de skal selge..

Jeg liker ikke at de prater for mye..eller følger etter deg og skal vise deg alt de har i butikken.. bare sier for eksempel : Si i fra om det er noe jeg kan hjelpe deg med …


Koselig å komme hjem med noe så pent…


Ble som en gave til meg selv på en måte…


God , gratis..service fortjener gratis reklame… (eller jeg betalte jo for blomsten da..hehe.. )


Elsker fargen på denne blomsten..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Nå er det fint på verandabordet…bytter stadig blomst der, for vil ikke ha så stor potte på bordet og i små potter visner de fortere…hos meg i alle fall..

#nylandblomster #betlehemstjerne
 

Noen flere bilder fra gårsdagens utflukt…

Som jeg skrev i går var vi en tur i Åsgårdstrand for å kjenne litt på sommerfølelsen, men da det stort sett var skyet fant vi den ikke helt.. Men alltid vakkert i Åsgårdstrand og en kaffe og god kake ble det jo ,som dere kan se HER..

Skriver litt under bildene..


Idyllisk å rusle i gatene der….


Som dere ser av bildene over her var det ikke mye blå himmel å se….


I det vi var på tur hjem etter et par timer begynte himmelen å åpne seg.. men da orka jeg ikke være avgårde lenger, men blir nok en tur eller to til i løpet av sommeren..


Inne på kafèen syns jeg de her var så fine..så jeg flytta dem til vinduet med best lys for å få frem fargene..sånn er det å være blogger..hehe..

#Åsgårdstrand #blogg
 

På leit etter sommerfølelsen…

Da vi hadde hørt det skulle bli en strålende fin dag i dag fant vi ut at vi ville ta en tur til Åsgårdstrand . Som dere som følger bloggen vet har vi blitt veldig glad i stedet de siste årene.. har skrevet litt om det HER..bl.a..

Men altså , da vi kom frem var det jevnt grått og en kald vind.. så det ble en kaffe og kake på kafèen.. så om vi ikke fikk sommerfølelsen ..så fikk vi lørdagsfølelsen …

Kommer nok litt mer bilder senere..men nå får jeg nyte sola på verandaen..hehe..


På bilder kan man “lure” frem sommerfølelsen litt…


Lørdagskosen var det ikke noe å si på…


#munchskafe #Åsgårdstrand
 

Enkel mat under markisa ..

I dag er det jo så deilig vær at det var klart vi spiste kveldsmaten ute ! Vi pleier ikke ha noe spesielt på fredager, men hadde et glass reker ( av det litt dyrere slaget..de er bedre enn billigvarianten ) hadde kjøpt dill og hadde brød i fryseren… ingen majones ..men mer enn godt nok uten..


Titter opp ! Bare blå himmel..og en petunia da….

 


Ikke noe WOW mat , men sommerlig og deilig… #reker #sommer
 

 

Sommer og syriner ..

Syns jeg må ha noe vakkert på bloggen min i dag..etter gårsdagens stygge hoggorm..hehe.. (som de fleste mente det var ) Syriner har noe nostalgisk over seg syns jeg. Minner om barndom og hagene hos besteforeldrene mine.. husker særlig det store syrintreet hos farmor og farfar..der kunne vi gå inni blant kvistene å ha ei slags hytte der inne !

Bildene her er av syriner i Mjøndalen og Hokksund sentrum… fine de også..


#Hokksund


#Mjøndalen


#syriner #sommer #blogg