God kveld i stuen..

Eller stua som vi sier her i Mjøndær`n ! Stikker bare innom for å ønske alle en fin kveld og god helg videre.. Her blir det tv og pizza..Har ikke pynta meg som på bildet her ..slenger rundt i joggebukse og fleece- jakke, som jeg stort sett gjør for tiden..

Men på bilder er det jo greit å pynte seg litt noen ganger..så får di klærne komme ut fra skapet en tur også..

Gårsdagens kjoleinnlegg ser du i linken..tre-fine-kjoler-til-hosten.html

Lørdagsklem til alle som er innom..

#blogging #mjøndalen

Hagatjern igjen..

I dag har det vært gråvær her..men på onsdag var det sol og blå himmel ! Da kjørte jeg en tur opp til Hagatjern for å ta litt bilder. Ligger like over der vi bodde før vi flytta ned i sentrum.. Og det var her jeg ofte bada som barn…mer om det i linken her../hagatjern-i-dag.html

Da bada vi på badeplassen , nå stoppa jeg bare ved demningen (der vi også har tatt en dukkert mange ganger)..rusla di ca 500 meterne bort til Solsetra.. Deilig å være ute å ta bilder når sola skinner på høstfargene..men snart er det vinter..

Dagens kjoleinnlegg ser du i linken../tre-fine-kjoler-til-hosten.html

Fine høsten altså..

 

Ved demningen … Ligger en del hytter og noen bolighus ved Hagatjern..

 

Båtsesongen er vel på hell nå..

 

Eller kanskje ikke..

 

Kamuflert bak trærne….fin plass ved vannet..

 

Solsetra..

 

Her er det også en badeplass, men her har ikke vi vært så ofte..

 

Fredelig sted å bo..tror jeg..

 

#hagatjern #mjøndalen

 

Tre fine kjoler til høsten..

Egentlig er jo dette kjoler man kan bruke hele året..men jeg har kjøpt dem i høst ! Har kjøpt alle tre på Step In i Hokksund. Er som regel innom der et par ganger i mnd for å ta en kaffe.. og da må jeg jo kikke litt på alt det fine di har av klær også..

Stort utvalg av kjoler, di pakker opp nye hver gang jeg er innom i allefall..

Jeg liker jo best enkle og “ujålete”klær…og kjolene her kan fint brukes til hverdags..

Skriver kort under bildene..

 

Denne kjolen likte jeg så godt fargen på at den måtte bli med hjem..la ut bilde med den og cardigan i innlegget her..https://annebe.blogg.no/ny-kjole-nytt-kamera.html

 

Denne kjøpte jeg på salg .. og den syns jeg er både tøff og søt på en gang..

 

Hele antrekket er fra Step In.. og en svart enkel kjole kan man jo variere på “alle mulige”måter.. og få inn litt farger med et skjerf f.eks…

 

#kjoler #stepin

Focaccia !

Jeg har ikke bakt i dag, men siden det er helg tenkte jeg det var hyggelig med litt matinspirasjon… Tror vi skal ha hjemmelaget pizza i morgen, men må snart ha suppe eller noe med Focaccia til tror jeg.. det kan i grunnen passe fint på en hverdag også det… I kveld blir det bare brødskiver og te.. slik det pleier å være her i huset !

Oppskrifta jeg brukte finner du om du går inn på innlegget jeg la ut tidligere.. https://annebe.blogg.no/focaccia-og-den-ble-perfekt.html

Bilde av Focacciaen ferdistekt finner du også  i linken..

 

#baking #focaccia

Elveparken, før tåka letta..

I dag tidlig var jeg en tur nede ved elveparken på Åssiden ! Åssiden er på vei fra oss mot Drammen (..eller bor jo i Drammen nå vi i Mjøndalen også )… Mormor og morfar bodde på Åssiden..men mer oppe i høyden..

Veldig fint langs elva..og “dekorativt”med disse røde broene.. I dag var det stemningsfullt og vakkert med tåke på elva..

Fint å ha ulike “uterom”i nærheten..

 

Mot sola får bildene et helt annet uttrykk..det er jo sånt som gjør det gøy å fotografere..

 

Fortsatt løv på mange trær…men mye på bakken også..

 

Fint med noen godværs dager i slutten av oktober..

 

#drammen #elveparken #åssiden

 

Er fortsatt her..

Har ikke slutta å blogge , selv om det ofte blir lange opphold… Har masser av tid og ideer.. men formen er jo så som så.. Men nå har jeg fått tatt litt bilder siden sist i allefall ! Noen antrekksbilder og noen naturbilder..

Skal prøve å få laget noen innlegg, for det er jo det å dele bilder som gjør det meningsfullt å ta dem… Koser meg med blogging di dagene jeg orker, og selv når jeg ikke “er her”følger jeg litt med hos andre.. særlig di som deler på FB..

Det der med å ha mange ideèr til innlegg føles i grunnen som litt “stress”noen ganger.. og så blir det til at jeg lager di innlegga som er enklest..og kanskje ikke såååå spennende.. men sånn er det bare..

Bildet er tatt på ei trapp i Hokksund.. i forrige uke.. #hokksund #blogging

Vinterkledd med Norsk Ukeblad !

Siden snøen kom her i dag syns jeg det passa med et slikt innlegg igjen ! Helt klart tida for varmere klær fremover nå.. finne frem støvletter, luer og skjerf.. Håper vinteren blir sånn “passelig”kald..ikke sprengkulde..brrrr !

Bildene her er fra ulike jobber jeg har hatt for NU i åras løp..

Et av favoritt- bildene mine ser du i linken her _varm_med_ukebladkper det første bildet i innlegget..

Jeg har kjøpt meg et par nye støvletter til vinteren.. får ha dem på i et antrekksinnlegg senere..

Bilder av bilder i blader blir jo litt dårlige..men har bare noen få av orginalbildene…liker ikke å mase om å få dem siden det er/har vært betalte jobber..men har gjort det av og til..som di nederste i innlegget her..og to av di i den øverste “montasjen”..

 

Bildene under her er fra NU for bare to år siden.. Nå blir det nesten ikke laget nye “moteserier”i slike blader lenger.. er ikke så mye penger i bransjen som det var “før om åra”.. Litt kjedelig syns jeg for “norsklagde”moteserier er noe av det jeg liker best i blader.. Nå er det mest bilder av plagga med et bilde fra klesmerket ved siden av f.eks..

 

#norskukeblad #mote

“Ran”i Åsgårdstrand…

Egentlig kunne jeg skrevet ran uten ” “.. for kafeèn i Åsgårdstrand blir drevet av ham som gjorde 19 ran på 70-80 tallet..men han rana vel ikke i Åsgårdstrand men andre steder på Østlandet.. Vi har prata med ham flere ganger og han er jo en hyggelig kafè driver.. selv om jeg tar avstand fra det han har gjort. Nå fortalte han at det kommer en dokumentar/film om det som hendet den gangen.. Han var jo blandt annet i en bank i Drammen å fikk med seg masse penger og den saken husker jeg godt..

Dagens forrige innlegg finner du i linken.. https://annebe.blogg.no/lettere-panikk.html

Alltid fornøyd etter en tur innom Munchs kafè..

 

Noen vil si at han forsatt driver med ran .. da 2 stk kaffe og kake koster godt over 300 kr.. For oss er det helt greit da vi syns det er verdt pengene..og du kan drikke så mye kaffe du orker.. to kopper holder for meg da !

 

#åsgårdstrand #bankraner

Lettere panikk !

På torsdag tok mannen en feriedag han hadde til gode.. og vi tok en formiddagstur til Åsgårdstrand ! Fint vær og vakre høstfarger.. Mannen tok et par (les minst 50 )bilder av meg ved Munchs hus.. Jeg hadde lagt fra meg jakka på bakken..

Så knipser jeg noen bilder av blomster o.l rundet der.. Da kommer et følge på 10-12 mennesker og en guid.. De stiller seg i ring ved huset.. Vi går ned til havna og sitter å ser på båtene.. Så skal jeg sjekke tlf min..og oppdager at den er borte..

Skjønner jo at den må ha falt ut av lomma på jakka et sted oppe ved Munchs hus.. tenker at nå må jeg løpe opp dit så jeg eventulet får stoppa noen av folka som kom dit før di forsvinner ..og får spurt om di har funnet en mobil..

Der står guiden fortsatt og prater.. så jeg må vente med å spørre..går bare litt rundt blant folka å leter.. lurer nok på meg som “forstyrrer” på den måten..

Så hører jeg det ringer blant masse løv..(mannen som ringer)..og der er tlf.. ikke lett å få øye på da dekselet er litt likt fargen på høstløvet..

Hadde vært kjedelig å reist hjem uten tlf..men nå gikk det bra da !

#mobil #åsgårdstrand

 

TV høsten.. Hva liker du å se på ?

Etter jeg ble syk er det så si ingen kvelder jeg ikke er hjemme.. så da blir det å se litt på tv.. Jeg foretrekker Norske underholdningsprogram.. Får med meg Farmen, Skal vi danse og Stjernekamp..

Et program jeg også har fått sansen for er “Kåss til kvelds”.. litt uformell stil som jeg liker godt ! Skavland blir litt for seriøst for meg..men kommer jo litt ann på gjestene da…

Ellers blir det litt nyheter, dokumentarer og veldig gjerne et matprogram… nå om dagen ser jeg på MasterChef Norge..

Har du noen favoritter ?

Har spurt på bloggen om dette før også.. men det er noen år siden nå..  Et av  innlegga finner du i linken her..hva_liker_du__se_p_tv.html

Bilde er fra i fjor da jeg skrev litt om rynker og sånt…rynker-og-skjonnhet.html Brukte bildet nå for det er omtrent her jeg sitter å ser på tv… #blogg #blogging