Prosjekt utendørs…

Ikke mitt altså, jeg bare tar bilder av det jeg..hehe.. Men mannen har holdt på i sommer med å forandre litt på forsiden av huset, fjerna en mur og lagt Granitt i trappa bl.a.

Han er ganske” handy” så han gjør det meste selv, men måtte ha gravemaskin og lastebil til å fjerne og kjøre bort jordmassene.

Jeg har tatt litt bilder så kan hende jeg skriver litt mer om forandringa senere. Blir nok bra , men dere som kjenner meg har kanskje fått med dere at jeg liker ting best som de er…men ser jo i ettertid at det blir fint da..


#gravemaskin #lastebil
 

Plissèskjørt ! (antrekk50+)

Jeg har hatt dette skjørtet i flere år, og nå i høst er det veldig aktuelt igjen. Jeg bruker jo ikke så ofte skjørt og kjoler, liker ikke å være for pyntet, men med en strikkegenser blir det litt mer dempet og hverdagslig.

Med antrekksinnleggene håper jeg å kunne inspirere til å bruke noe du har liggende i skapet …også syns jeg det er” lidderlig” gøy også..hehe…

Det blåste litt da jeg tok bildene, men det passet jo fint å få litt vind i skjørtet syns jeg… Skjørt #bikbok Genser #byoung Skjorte #Lindex

Fint i parken ved elva i Hokksund….


Mitt skjørt er ganske langt, noe som passer fint til min høyde, og fargen liker jeg veldig godt… Sko #asisc


Jeg må ha en bluse/skjorte under strikkegenseren, både pga kløe og for å kunne ta av om det blir for varmt … #nøstetangen #hokksund
 

 

 

 

 

 

 

Sommerens siste badetur…

Da det var fint vær i går og Drammen var full av folk pga Elvefestivalen , valgte vi å ta en tur til fine , rolige Åsgårdstrand. Jeg har jo tatt så mye bilder der før at jeg valgte å la kameraet bli hjemme. Men når det er så pent klarer man jo ikke la være å forevige det, så da gjorde mobilen nytta denne gangen.

Først en kaffe ( og ja vi hadde skolebrød ved siden av, tok bare bilde litt sent ..hehe ), Deilig å sitte ute foran Munchs kafè og nyte sola..

Og heldigvis hadde vi tatt med bagen med badetøy, for det var så varmt at det ble en tur ned på stranda og en dukkert i vannet som var like deilig som tidligere i sommer, dette var nok sommerens siste bad…Skulle det slå til med varme i September , så blir det jo et høstbad….


Ikke rart vi liker oss her…. #Åsgårdstrand #sensommer
 

Hva syns du ?

Jeg liker best å legge ut mest mulig naturlige bilder når jeg har tatt bilder i skogen osv. Så til vanlig gjør jeg ikke noe med bildene, men en sjelden gang kan jeg justere litt på lyset og legge på litt metning (men veldig nær opp til originalen) Med macrolinsa blir det jo tydelige ,sterke farger, men med kompaktkameraet kan det av og til bli litt blassere…

Men om det ikke er for å vise bilder fra en tur eller lignende og man legger ut mer som et foto eller kreativt bilde kan det være moro å leke seg litt med justeringene..

Så her har jeg lagt på 100%mettning og 100%kontrast..blir jo kunstig, men også litt “eventyraktig” syns jeg.. Hva syns du ?

Bildene av sommerfuglen her er tatt på Eikern med kompaktkamera i sommer…


Sommerfugl, sommerfugl hvor skal du hen… vet ikke selv kommer aldri igjen….


#eikern #øvreeiker #sommerfugler #foto #pickmonky

 

Bilder fra gåtur i nærmiljøet..

Nå er det snart tre uker siden jeg tok med kamera og macrolinse og gikk en tur oppe ved skolen her vi bor. Og på min vei var det litt av hvert som dukka opp i trærne..

Og noe som overrasket meg litt var at jeg fikk såpass tydelige avstandsbilder også med macrolinsa…


Her ser dere litt av Åsen skole som er barneskolen hvor begge guttene gikk . Og Vikåsen er klubblaget her oppe hvor vi bor…


Når man er i nærheten av en skole, og sfo, dukker det opp litt av hvert i trærne..


Ikke jeg som hang det opp altså….


Her kan mann ta seg en hvil …


Her gikk vi ofte på tur med barnehagen….


Fine farger på de her….


Mange hester å se på veien også…


Her er litt av utsikten en kan se på veien, ned mot golfbanen….


Og her ser dere Nedre Eiker kirke hvor jeg sto til konfirmasjon bl.a…senere har Mjøndalen fått egen kirke….


Hadde kanskje trengt et strøk maling…..


Bekker og vann er det mye av på veien også… #Mjøndalen #vikåsen

Nede for telling…

Det var litt overdrevet da, men ikke den beste dagen, verker i hele kroppen ( men sånn er det jo ganske ofte) . Litt som denne fuglekassa jeg tok bildet av da jeg gikk en tur for et par uker siden. Da hadde jeg med macrolinsa, men har ikke fått lagt ut noen bilder, de får komme etter hvert..


#fuglekasse #mjøndalen

Lenge siden jeg har lagt ut video, så da prøver jeg det nå siden overskrifta passa bra til en sang av Bjørn Eidsvåg..

Håper dere kan høre den ..? Er andre sanger av ham jeg liker bedre da….  #youtube #musikk
 

Leopard og fløyel på landet….(antrekk 50+)

Ikke akkurat det jeg pleier å rusle rundt i her på bygda. Men jeg har litt av hvert i skapet , så siden det er moderne med fløyel i år fant jeg frem jakka fra Fretex så jeg kunne lage et antrekksinnlegg til inspirasjon ..

Dyreprint kan man stort sett alltid bruke, men man må trives med det..og jeg må ærlig innrømme at det er ikke ofte jeg bruker det . Men jeg syns det er lekkert på andre .. også er det gøy å leike seg litt med klær og bruke dem på nye måter ..


Jeg trenger ikke dra langt for å finne en kornåker….

 


Topp #vivikes Bukse #kappahl

 


Frynseveska er fra #kappahl
 

 

 

 

Annebe speiler seg …

Det gjør jeg jo stort sett et par ganger om dagen, minst ! Men her ble det flust av speilbilder da jeg tidligere i sommer var på jakt etter “gule” fotomotiver i Drammen .. HER..

Har man kameraet rundt halsen er det jo bare å knipse i vei, her er bildene tatt i full fart, så de er både uskarpe og skakke, men her var det moroa ved å knipse i vei der jeg så meg selv som var “målet”..

Bare et bildedryss fra jeg starta i speilet hjemme, til jeg avslutta i speilet hjemme..


Fotografen i farta….

Drammen stasjon i bakgrunnen….


Big Horn får jeg spise på en annen dag…..


Hm..noen som følger etter meg….


Må en tur innom dette rommet i løpet av dagen…


Hei på deg der inne……


Vindusshopping….


Der dukka jeg opp der også gitt…..

Så var det hjemme igjen. Blir ikke mer moro enn man lager sjæl heter det jo…. #selfie #speil

 

 

Epler i hagen !

I år blir det mye epler på treet i hagen her . Etter at vi måtte beskjære treet veldig for to år siden(se HER ) har det vært lite epler , men før det var det masse ..og i år blir det bra igjen, så da blir det kanskje tilslørte bondepiker og eplekake i løpet av høsten.

Og det beste for meg er at disse eplene klør jeg ikke i munnen av slik jeg gjør av di vi kjøper i butikken..


Ser godt ut, men ikke helt modent enda… #epler #hage #frukttrær #plantasjen #blogg

 

Er det lov å være litt stolt av seg selv ?

Og da snakker jeg om sånne “uviktige” ting. Å være stolt over at en stiller opp for andre , eller bidrar i samfunnet og har gjort reint og slikt det har man jo liksom lov til ..

Men å være stolt av ting en har vært med på , eller gjort det bra i, som på en måte ikke “gagner”noen andre, det føles mer som skryt.

Selv bryr jeg meg ikke så veldig om “janteloven” og har jo mange ganger lagt ut bilder av “modelljobber” jeg har vært med på. Noen ganger tenker jeg at det virker som at jeg er såååå fornøyd med meg selv, andre ganger tenker jeg at det må da være helt greit å være litt stolt av seg selv, særlig når man også kan “heie” på andre som har noe de er stolte av….

Bildene her er de første jeg var med på som ble tatt av en “proff” fotograf..(da var jeg 33 år) og siden har jeg hatt mange fotojobber, både mote og reklame..og jeg er jo egentlig litt stolt over at jeg har blitt valgt til de jobbene…

Under bildet kan du se hva jeg liker med mitt eget utseende, og hva jeg ikke er fullt så fornøyd med..( Har skrevet om det før også, bl.a HER )

Bildene er fra Motesjournalen, som ikke eksisterer lenger…(dette er jo ca 22 år siden )


Jeg har i grunnen et godt selvbilde og grei selvtillit, men vi har vel alle noen ting med utseendet vi ikke er så fornøyde med , og andre ting vi liker..
Minus : Tynt hår, sinnarynke, hengekjaker, kort hals , lut rygg og pølse rundt magen bl.a..

Pluss : Fine øyne, pent smil, lange slanke ben, pene hender og føtter.. Så da går det vel opp i opp da !

Men bare så det er sagt, jeg syns ikke at utseendet er det viktigste her i livet, så langt i fra…

Har du noe “uviktig” du er litt stolt av ?

#modell #moteblader #reklame #selvfølelse #selvtillit