“Rynke-debatten”

Det har jo vært mye kok i kommentarfelt rundt om har jeg fått med meg.. etter at tre “kjendiser” har starta en salong for skjønnhet..  og nevner ord som kvinnehelse i samme slengen..

Selv tar jeg liten del i slike debatter.. Jeg har mine meninger , men skriver ikke så mye om hva andre gjør/ikke gjør i sosiale medier..

Så som jeg har gjort mange ganger før deler jeg et bilde av meg med mine rynker, som stadig blir flere…hehe.. Men det lever jeg godt med..

Et tidliger innlegg om rynker finner du her…jeg-elsker-rynkene-mine

 

Min form for hudpleie er å bruke en dagkrem til ca 150 kr boksen etter jeg har dusja..

Tror jeg har ganske normalt med rynker.. og rynker ER normalt !

Bilder fra i sommer…

 

#rynker #alder #naturlig #blogg #skjønnhet

To nye kjoler

Liker så godt denne typer kjoler, med glidelås i front ! Har jo en fra før også i en dyp rødfarge.. Årets modell er litt lenger og det passer meg bra… Merket er Part Two..og mine er kjøpt hos Step In i Hokksund..

Slike enkle kjoler passer min “livsstil”best..ikke noe jåleri liksom.. men kan fint pyntes opp med smykker , vesker, eller en bluse inni om jeg skulle føle for å pynte meg litt..

 

Litt “dårlige”antrekks- bilder om dagen, da jeg fortsatt ikke har fått tilbake kameraet mitt.. Må finne et sted å sette fast mobilen og det er ikke like enkelt å finne en bakgrunn der en også har et sted å “feste”mobilen..

Dagens forrige innlegg finner du i linken her… annebe-hvem-er-det-og-noen-elsker-bloggen-min

 

 

Bildet over her er tatt på Fossesholm..og di under er tatt på Sorenskrivergården i Hokksund..Mye sol i øya begge steder..hehe..

 

#vestfossen #fossesholmherregård #hokksund #stepin #parttwo

Annebe..hvem er det..og noen elsker bloggen min..

Nå har det jo gått en mnd siden sist jeg blogga..så om noen skulle ha glemt meg, skjønner jeg det godt ! Liker å blogge , men det krever litt mer enn å bare legge ut noen bilder på Instagram.. (annebe.blogg heter jeg der )..

Skrev litt om dette i innlegget her..bare-nar-jeg-blogger-selv

Men i dag skal jeg ha en “bloggedag”…og håper å få til å ha det litt oftere..tid har jeg masse av , men skriving på pc er et “ork”..

Tror ikke at min blogg betyr sååå mye for folk..men vet at noen liker å være innom her.. Og en dag i sommer fikk jeg en hyggelig “oppmuntring”.. var en tur i Hokksund og ei ganske ung jente sykla forbi meg, snudde seg og ropte ..Jeg elsker bloggen din…

Bildet under her er tatt Av Step In i Hokksund ..

#blogg #antrekk #stepinhokksund #rahoslo #høst