Med blonder og denim på landet..

Jeg bor jo på landet på en måte, selv om Mjøndalen er veldig nær byen også..Ett av mine første innlegg ,som var om hjemstedet mitt kan du se i linken her..https://annebe.blogg.no/1408113765_mitt_hjemsteddel_1.html Ikke akkurat “grisgrendte”strøk eller hva det heter..men landlig..  og ei overskrift skal man jo ha ..Bildene her er tatt på Fossesholm herregård som ligger i Vestfossen ..ikke langt fra oss..

Siden jeg var der oppe for å ta noen bilder av sommerkjolen i forrige innlegg HER.. slang jeg like godt med et antrekk til..

Og da ble det blonder og denimjeans..

Enkelt og ganske fint syns jeg med skoletter til.. di var det IKKE så lurt å ha på der oppe .. for i min iver etter å ta bilder, tråkka jeg rundt i vått gress med dem..hehe..

Men tror jeg fikk redda dem ved å “gni/børste” dem med en grov klut..kommer fuktranda frem igjen får jeg ta dem med til skomaker…eller kjøpe nye !

Se på bildene nederst her..fuuuuukt.. men det viktigste var jo å få et bilde av dem uten fukt også..og det rakk jeg på det øverste /største bildet..hehe..

 

Anne på landet.. #antrekk #fossesholm

 

 

 

 

 

Rydde vekk sommerklærne..

Sommeren forsvinner før man har rekt å ha fått med seg at den har begynnt.. føles i allefall sånn noen ganger.. Denne fine kjolen som jeg fikk da jeg gikk motevisning for Step In for noen år siden rakk jeg ikke å bruke i år..

Bilder fra motevisninga i linken her.. https://annebe.blogg.no/1529003459_motevisning_og_ny_kjole_.html

Så på fredag tok jeg kjolen opp til Fossesholm og fikk tatt noen bilder av den før den skal “legges”bakerst i skapet igjen..

Jeg har i grunnen alle klær i skapet året rundt.. men legger det mest sommerlige bakerst eller øverst nå snart.. Mange bruker jo sommerkjoler hele året.. sjelden jeg gjør det, men denne i innlegget her er nok en slik jeg kan bruke litt utover høsten med en varm genser til.. https://annebe.blogg.no/mot-host-med-sommerens-favorittkjole.html

Myser mot sensommersola..

 

Erteblomster er for meg nostalgi..hadde det i bedet i barndomshjemmet..

 

 

Når jeg først er i gang.. blir det jo mer enn et bilde..

 

Litt mer blomster for å få inn litt variasjon..hehe..

 

#antrekk #fossesholm

Portåsen ..og jeg ser da sprek ut !

I dag svippa jeg en liten tur oppom Portåsen igjen ! Som dere som følger meg vet tar det meg bare noen få minutter å kjøre dit.. Kan selvsagt gå opp også..eller parkere nede på “sletta”å gå derfra.. turen opp da tar ca 15min.. Ikke så ofte jeg orker det etter jeg ble syk.. Men fint å kjøre opp og rusle rundt på området å ta bilder.. og det ble da 2800 skritt på meg i dag.. og jeg fikk vært litt ute i det fine været..

Et tidligere innlegg derfra kan du se i linken her, og da parkerte jeg nede på sletta og gikk opp  https://annebe.blogg.no/pa-vei-opp-til-portasen.html

Dikteren Herman wildenvei bodde her oppe..

Flott med sensommerblomstene der opp nå..

 

Deilig å ha et slikt sted i nærheten..

 

Mye gult..

 

Åsså er det mi bygd også..

 

Trenger ikke gå langt for å se sporty ut..tok på tights for å få looken..hehe..

 

Lysning i skogen..

 

#portåsen #mjøndalen

 

Innlegg som “kommer og går”..

Nå er det slik igjen at det siste innlegget mitt er borte fra forsiden..men sist jeg skrev om det dukka det opp igjen litt senre..er vel slik nå også ! Men sånn i tilfelle det har forsvunnet “for godt”.. Legger jeg ut en link her.. Det handler om klikk og penger på blogg..https://annebe.blogg.no/overskrifter-for-a-fa-klikk-og-det-a-tjene-penger-pa-blogging.html

Så da fikk jeg brukt bildet jeg tok her om dagen av denne søte sommerfuglen også.. Så aldri så galt..osv..

#blogg #blogging

Overskrifter for å få klikk …og det å tjene penger på blogging..

Hos meg blir det jo (nesten) alltid kortfatta innlegg , og bare mine tanker om det jeg skriver om.. Jeg har jo ikke “fasiten”på hvorfor andre blogger..og hvordan di velger å gjøre det.. Jeg liker å lage ei overskrift jeg syns er litt “fengende”..for det er jo en del av det kreative med blogginga..å skrive innlegg og overskrifter som passer litt med sin egen personlighet..

Jeg selv klikker meg aldri inn på innlegg pga av at jeg forventer drama eller noe veldig spennende… jeg syns bare det er artig om folk “drar på litt” med overskrifta..Tror jeg er såpass smart at jeg ikke lar meg lure innom selv om noen skulle skrive f.eks … SE MEG NAKEN.. er i grunnen mer glad i blomster og antrekk jeg..

Som jeg har skrevet før syns jeg det er veldig hyggelig at noen er innom bloggen min, og dager med ekstra sidevisninger kan være gøy det.. men det er ikke viktig for meg ! Skulle jeg kommet for høyt opp på listene..hadde blogginga blitt et press, noe jeg MÅTTE gjøre.. og det passer meg ikke pr.nå..

Tjener heller ikke noe på blogginga..og det er slik jeg vil det skal være..For meg er blogging bare en hyggelig hobby !

Skrev litt om det å tjene..ikke tjene penger på blogg i dette innlegget her også https://annebe.blogg.no/tjener-ikke-ei-krone-men-kunne-gjort-det-stort.html?fbclid=IwAR0aI6Jk2R4uA0z74Zgu-1O1uRdUa1HTz

Litt sånn svett liksom..og med dobbelthake..men ellers helt perfekt..hehe.. (min form for humor..eller skryt.. alt ettersom hvordan du “velger” å lese det )… #blogg #blogging

 

Sving deg rundt og bli med da..

Nå er det en artig fotoutfordring på gang hos Utifriluft ! Mer om det kan du lese om du trykker på linken her..https://utifriluft.blogg.no/har-du-et-bilde-av-ei-spesiell-blomsterkasse.html

Bildet her har jo ikke noe med utfordringa og gjøre..  Mer et bilde på å “svinge seg rundt” å se å få levert før fristen går ut… for det er allerede i morgen kveld !

Bildet er litt uskarpt, men det jeg fant i farta.. Kjolen hadde jeg på meg i gårsdagens innlegg også, det innlegget finner du  HER

#blogg #blogging

Så mye fine klær til høsten.. (Bilder Step In )

Som dere som følger meg vet , er jeg av og til “modell”for butikken Step In som ligger i Hokksund.. Hvorfor kan du lese litt om i innlegget i linken her.. https://annebe.blogg.no/goy-a-vaere-modellpa-step-in.html#kommentarer

Det er jo distriktets(kanskje landets) koseligste butikk..med klær, interiør og koselig kafè.. Også er det sååå bra utvalg der.. noe billig , noe dyrt..litt for enhver smak altså !

Bildene her ble tatt for et par uker siden.. og jeg kunne hatt lyst på det meste jeg..hehe..

Men har i grunnen det jeg trenger.. men kjøpte den enkle kjolen som her er i grønt og oker gul- i svart..og litt til blir det vel i løpet av høsten..så får jeg heller levere klær jeg ikke bruker på Fretex eller Kirkens bymisjon

Jeg bruker i grunnen “for lite” penger på “sløseri”.. blir ikke så store summer av en kaffe og et blad en gang i blandt..

 

Litt damete og stilig syns jeg..(utenfor butikken )

 

Behagelige og tøffe antrekk det her..Jeg syns den skinnskjorta var ekstra “kul”..

 

 

Klær i høstens farger..

 

Denne kjolen på bildet under her i sort var det jeg kjøpte.. fint med farger også..men ville ha en å bruke til ulike skjerf jeg har fra før…

#antrekk #stepin

 

Kaffe i Asker ..

På lørdag ble det en tur til Asker for en kaffe.. Du lurer kanskje på hvorfor jeg lager såpass ofte innlegg om når mannen og jeg er på kaffedate på lørdager.. Det er i grunnen fordi det er det som skjer her i løpet av en lørdag etter at jeg ble syk.. vi spiser jo selvsagt litt mat i løpet av dagen også da..lol !

Om du ikke har vært innom bloggen min før har jeg skrevet litt om det å leve med ME i innlegget her bl.a.. https://annebe.blogg.no/alt-er-ikke-som-det-ser-ut-til-a-leve-med-me.html

Finner et roligst mulig sted, sitter en halvtimes tid å ser på folk som går forbi, handler mat og drar hjem..

Blir jo ofte Drammen, men for å få litt varierte “opplevelser” prøver vi å variere litt.. og da blir jo ikke bildene på bloggen helt like heller..hehe..

Asker ligger ca ti minutter fra Drammen i retning Oslo..

Blei mye skolebrød i ferien, som jeg skrev om her.. https://annebe.blogg.no/ikke-sa-mye-ol-men-veeeeeldig-mye-skolebrod.html..nå blir det kun på lørdager..

 

 

#asker #kaffe #kunst #kultur #blogg

Mot høst med sommerens favorittkjole !

Har fulgt med litt hos andre, selv om jeg ikke har orka å blogge selv den siste uka.. Og har fått med meg at det er en del kjoler som “svirrer rundt “der ute..bla. hos Frodith..som jo er en kjole- elsker av di helt store !

Kjolen jeg har på meg her kjøpte jeg for et par år siden.. Og den har blitt en favoritt , for er man usikker på været, så passer den fint  om det er litt kjølig siden den er lang..og blir det for varmt og man sitter å tar en kaffe f.eks kan man jo bare dra den opp..enkelt og greit..

Ikke skjedd så mye siden sist, men mannen og jeg tok jo en kaffe på lørdag.. og jeg har vært litt i nærområdet og tatt bilder.. Kommer sikkert noe etterhvert..

Mitt siste innlegg kan du se i linken her..https://annebe.blogg.no/folk-med-di-jae-la-baerplukkerne-sine-altsa-og-noen-gode-blabaermuffins.html

 

Blanding av sommer og høst på verandaen nå… #blogging #mjøndalen

 

Folk med di “jæ..la” bærplukker`ne sine altså.. (og noen gode blåbærmuffins)

For ei drøy uke siden dro jeg for å se om jeg kunne finne litt blåbær ! Kjørte til et sted der vi har plukka mye bær før.. Klatra opp på “haugen”..men der hadde det jaggu vært noen med den jæ..la bærpeller`n sin..

Kjedelig for meg , men jeg tar sånt ganske pent da..(blir i grunnen ikke særlig “forbanna” på noen), som dere kanskje vet er jo mannen en som ødelegger bærhøsten for meg han også..hehe.. Bare å se i linken her.. https://annebe.blogg.no/1505149514_nr_mannen_fr_bestemme_sjl_.html

Mye mygg var det også.. så etter å ha brukt en time på to små beger ga jeg meg..

I forrige uke blei mannen med (med bærpeller`n sin)..på en annen plass.. noen hadde vært der også..men da klarte vi på en times tid å få ca. 3 liter..og mer er det ikke plass til i fryseren.. så da får jeg si meg fornøyd !

Har bare bilder fra første turen så di får duge..

 

Kunne ikke di med bærpeller plukka seg ferdig på et sted da..i stedet for å fyyyyke over hele området..men hadde sikkert gjort det slik sjøl om jeg var “typen”som plukka på “juksemåten”..hehe..

 

Fint område med mose og lyng da..

 

Bildet av muffinsene under her er fra jeg bakte for noen år siden ..oppskrift finner du i innlegget her…https://annebe.blogg.no/1441018981_kjempegode_blbrmuffin.html

#matprat #blåbærmuffins