Hvorfor antrekksinnlegg ..?!

Ingen annen grunn enn at det er noe jeg trives med , og at det gir meg litt mening i hverdagen etter at jeg blei syk.. (ME/utmattelse litt-om-det-a-ha-me. ) Jeg liker den kreative delen av det .. finne et sted i nærheten der jeg kan ta bilder, prøve å lage innlegga litt varierte.. selv om jeg nesten alltid smiler på bildene..

Når man tar slike bilder “må”man jo også ha et sted å dele dem..ellers hadde det jo blitt litt meningsløst..så da blir det på blogg eller instagram ..på IG heter jeg annebe.blogg.. Jeg kobler også av mens jeg holder på.. og det gir meg mer positivt påfyll enn å gå en tur f.eks..selv om det kan være fint også !

Jeg er ikke spessielt opptatt av klær og utseende.. men elsker å bla i moteblader.. for meg er det det kreative i bildene som er det “vesentlige”ikke å se hva som er “inn”..

Jeg har jo vært med på mange bilder i blader også..favoritt-jobbersom-modell… og jeg liker meg godt forran kamera..og jo mer posering jo mere gøy blir det syns jeg !

Bortsett fra på bilder kler jeg meg stort sett i “joggebuksestil”..

 

Bildene her er tatt tidliger i sommer..

 

#minmote #hokksund

Blåbærtur !

I forrige uke fikk vi endelig plukka litt blåbær..har jo hørt og sett at folk har plukka det mye tidliger også ! Vi kjørte til en plass vi vet om ikke så langt fra oss..”klyver” bare opp i skråningen der vi har parkert bilen..

Var mye bær fortsatt, men noen hadde vært der med bærplukker før oss ..hva jeg syns om det kan du se i innlegget i linken..folk-med-di-jae-la-baerplukkerne-sine-altsa-

Ikke så alvorlig ment..og mannen bruker jo bærplukker han også, jeg reinplukker med en gang.. Mannen renser sine selv, etterhvert mens vi plukker, så bare å fryse ned når vi kommer hjem.. Blei over fem liter.. og med liten fryser er i grunnen det nok !

Oppskrift på blåbær- muffins finner du i innlegget her.. _kjempegode_blbrmuffin

Jeg liker meg best i slik åpen skog, med litt utsyn..

 

#natur #bær

Heisann og hoppsann

Må liksom ta litt sats når jeg er så lenge borte fra bloggen ! Kan jo være at jeg er glemt.. jaja..! Et par uker siden siste innlegg nå oslotur-med-yngstesonn.html.. og siden det har det ikke skjedd så veldig mye.. Har plukka blåbær og naturen begynner å få små tegn på at høsten nærmer seg..

Noen antrekksbilder har jeg også tatt..det er jo favoritthobbyen min.. i grunnen den eneste hobbyen også..i tillegg til bloggen !

Bildene her er tatt på et jorde i nabolaget..og antrekket er fra Step In ! (Har ingen avtale om å dele bilder for dem )

Heisann !

 

Hoppsann ! #blogg #blogging

Oslotur med yngstesønn

Vi måtte jo finne på litt i den siste ferieuka til mannen også.. Og vi hadde ikke vært i Oslo denne sommeren (bare jeg med Frodith, som jeg skrev om i forrige innlegg ).. Orka ikke å gå der det var masse folk, så vi tok samme sted som jeg og Frodith var.. Frognerparken /Vigelandsparken..

Så koselig på kafèen der…som heter.. Anne på landet ..

Yngstesønn blei med oss.. siden han også hadde fri..

Vi gikk ikke så mye rundt i parken..har jo sett den og statuene mange ganger før.. Tok ei lita runde rundt kvartalet ved Frogner også, før vi kjørte hjemmover og stoppa på veien og tok en dukkert !

Mannen syns han har vært med på nok bilder for ei stund.. så han slapp unna denne gangen..hehe.. Han “stilte jo opp” bla. da vi var i Åsgårdstrand..litt-mer-fra-asgardstrand

Heldige vi som ikke bor så langt unna Oslo, selv om jeg/vi ikke er så ofte der som før er det greit å ha muligheten uten å måtte dra så lang !

 

Var egentlig ypperlig vær, litt sol og ikke alt for varmt..

 

#frognerparken..

 

Vannet var fortsatt deilig… så var en fin avluttning på turen å ta et bad.. #holmen

 

Ferien over for denne gang

På mandag starter mannen å jobbe igjen, etter fire ukers ferie.. To overnattingsturer har det blitt i løpet av ferien, og ellers noen småturer med bading og kafèbesøk.. blei en liten Oslotur til også..(jeg hadde jo en med Frodith ) .. Fra jeg var med Frodith kan du lese mer om her..garsdagen-med-frodith

Bortsett fra siste uka nå har det vært mye sol og varme, så sommeren har vært fin den, men greit med “vanlige”dager også..

Måtte ha et bilde med litt “feriestil”syns jeg..og da passer det jo bra med en stråhatt !

#blogg #hokksund