Rynker, sminke og sånt..

Jeg har jo noen små rynkeinnlegg innimellom.. det siste ser du om du trykker på linken her..rynker-og-sant. Jeg er ikke spessielt opptatt av utseende, men liker å dele bilder jeg er fornøyd med.. di kan gjerne være med rynker..noe som er vanskelig å unngå når man snart fyller 59 år..

Jeg bruker sjelden sminke og aldri fondation..om jeg ikke blir sminka til en fotojobb. Di gangene jeg har prøvd å bruke det selv føler jeg meg unaturlig (mangler sikkert trening på å legge det )

Litt solpudder og maskara klarer jeg å ta på om det “trengs”å pyntes litt..

Går ikke til hudpleier og har aldri fiksa negla i salong..

Kanskje jeg hadde hatt mindre rynker OM jeg hadde “stulla”litt mer med huden..men jeg tror egentlig ikke det..litt mer vel hadde man kanskje følt seg..VEL,VEL !

 

Som der ser rynker og pigmentflekker “så det holder” tynt hår har jeg også… (har god selvtillit så trenger ikke trøst..)..men med riktig fotolys, rett vinkel på hodet og et smil blir jo ikke bildet så aller værst..og slik livet mitt har vært etter jeg ble syk ( om-det-a-ha-me )..er det hvordan jeg ser ut på bilder som er det viktigste..hehe…

 

#rynker #utseende  Kjole og ørepynt fra.. #stepin

Fossesholm og “ymse”antrekk !

I dag var tanken å ta en tur opp til Fossesholm, har skrevet om stedet her bla.fossesholm-i-dag  Planen var å ta med noen antrekk og ta noen bilder til bloggen.. Men formen var ikke noe særlig så orka hverken å ta med ekstra klær eller å vaske håret.. Men tok i allefall en tur opp og fikk vært litt ute i sola på formiddagen..

Og olaskjorte og grå strikkejakke er jo et greit hverdagsantrekk det, så det fikk duge på bildet av meg..

Bildene lenger ned i innlegget er tatt på verandaen her i løpet av di siste to ukene..

Skriver kort under bildene..

Bukse og skjorte har jeg hatt i flere år..jakka er kjøpt i høst..

 

#fossesholm

 

Den blomstrete buksa kjøpte jeg  på HM på salg for 125 kr.. svart overdel er fra Cubus.. Den røde genseren og skjørtet er kjøpt på Step in.. hadde så lyst på noe rødt og skjørtet er litt “hverdagslig”så det kan brukes mye..og selvsagt pyntes opp om man føler for det.. Kjolen på bildet (som er tatt av Step in ) kjøpte jeg også.. klassisk og enkel slik jeg liker best..

 

#stepin #fossesholm

 

 

 

 

Gift i 39 år og 6 dager..

Ligger litt etter med blogging.. så da har 39 års bryllupsdag allerede rukket å bli “historie”… Ikke at den blei feira altså.. vi er jo heller slik at vi setter pris på hverandre i hverdagen.. Og selv til neste år når vi runder 40 år som gifte tviler jeg på at det blir noen storslått feiring..greit når man er enig om slikt..

Vi trives godt i hverandres selskap så er vel derfor vi fortsatt holder sammen..

Som dere som har fulgt meg en stund vet så er jeg ikke av “typen”som skryter uhemmet av mine her på bloggen…men kan si såpass, at bedre mann skal du lete lenge etter..hehe..

HURRA for vårs !

Litt ymse bilder fra di siste åra..

 

 

Oppskrift på sjokolademuffins finner du i innlegget her…_sjokolademuffins_.html

#sjokolademuffins #blogg

Fått dilla på podkast..

Nå har jo podkast vært “populært”en stund… Jeg hørte på min første for et par mnd siden.. og nå hører jeg stort sett på fra 2-4″episoder ” om dagen.. Favoritten akkurat nå er SÅNN ER DU med Harald Eia og Nils Brenna.. Der ulike kjente gjester har tatt en personlighetstest og så snakker di litt rundt det… Det er mange episoder så jeg plukker ut di jeg syns virker mest spennende..

Ellers har jeg hørt på.. Jan Thomas og Einar blir venner.. Må på behandling.. med Morten Ramm.. God bedring.. med bla… Else Kåss Furuseth og Peder Kjøs..

Hvordan har du det mann .. med Erik Follestad syns jeg også er ganske bra…

Liker IKKE så godt sånne “fjåsete” “damepodder”.. Men det er jo sikkert mange podkaster jeg ikke har hørt enda som er bra… Enn så lenge har jeg nok med å høre på mine favoritter !

 

Bildet her er et skyggebilde jeg tok for et par år siden… Har ikke sånt headsett nå altså.. nå går det i trådløse “plugger”i øra..

#podkast #blogg

To av di artigste modelljobbene jeg har vært med på..

Jeg syns jo alle har vært artige jeg da.. siden jeg trives foran kamera (med flinke fotografer vel og merke )…  Men blandt di mest spennende  faller valget på da jeg var med å gikk motevisning på OFW i 2010..

Det morsomme med Fashion week er jo at det sitter så mange folk i salen som kan det der med klær og mote… Jeg liker “kikket”ved å være litt spent på hvordan det går.. og jeg snubla ikke,  og fikk tommel opp av koreografen da jeg var ferdig..

 

Og veldig gøy da jeg blei plukka ut til å være “supermodell” for Lindex i 2004.. Prosjektet het HEI SUPERMODELL..og det var flere tusen som møtte opp rundt i landet , og jeg var blandt di seks som ble valgt ut.. litt stolt må jeg jo ha lov til å være..hehe.. Gikk ikke ut på å være “penest”men å ha tilstedeværelse foran kamera..og personligheten..

Vi reiste til Stockholm og tok bilder.. Mer om alt som fulgte med å være “kjendis”..ser du i linken her /sann-er-det-a-vaere-supermodell.html…var faktisk innslag på nyhetene også…

Bildet til venstre fra Lindex.. bildet til høyre fra OFW, der hadde jeg forresten på sko med skyhøye hæler.. måte gå att og frem i garderoben mange ganger før jeg klarte å gå nogenlunde normalt med dem … #mote #modell

Håpet er lysegrønt !

Lurer egentlig på hvor det med at det er lysegrønt kommer fra.. Noen som vet ? Ville bare skrive noen ord om det der med å ha håp..

Som det sies tar man håpet fra folk tar man alt.. Og i tider som dette (Korona) må vi jo håpe at ting snart normaliserer seg igjen… Da jeg fikk diagnosen ME fikk jeg vite at når man får det i voksen alder er ikke sjangsen så stor for å bli helt frisk igjen.. ( men det er ikke umulig så det er bare å forsette å håpe )

Både mamma og pappa døde av kreft.. Pappa fikk beskjed om at det ikke var noe å gjøre at det var uhelbredelig.. Jeg syns slike beskjeder er litt unødvendige..Man bør få vite sannheten..men jeg syns samtidig at legen kan si at det skjer jo stadig noe nytt innen forskning så man skal ikke gi helt opp håpet… tenker at det motiverer mer for den som er syk..

Men er vel ikke noe som blir helt riktig i slike situasjoner..

Genseren min her er i allefall lysegrønn, så kan jeg håpe den holder meg varm i vinter !

#monki #håp

Verdens beste horn !

Lagde nettopp et innlegg , men da bildet av en eller annen grunn ikke vistes på forsiden prøver jeg igjen… Oppskrifta her har jeg fått av mamma og brukt mye ! Man kan vel ikke si at noe er verdens beste uten å ha smakt ALT.. men di er i alle fall veldig gode. Og deigen er så god å jobbe med..

Passer også godt til å lage innbakte pølser..

Kopierte oppskrift i stad..men orker ikke styre med det en gang til.. så ta en tur innom linken om du vil ha oppskrifta og se litt av prossessen.._nydelige_horn.html

 

Man kan jo enkelt bytte ut med grovt mel også..

Trivelig tur til Tverken..

Mange T`er i overskrifta her.. Da kom jeg på et “ordtak”jeg har hørt.. Husk di tre , T,T,T.. slid(t) men vid (t) TING TAR TID.. Men altså ..på lørdag gikk yngstesønn, mannen og jeg en tur fra Landfalltjern og bort til Tverken.. Var mye i dette området som barn…både fordi morfar var kjent i området..og fordi det var langrenn på Tverken som jeg var med på.. da pleide vi å ta stolheisen opp fra Åssiden.. det likte jeg aldri noe særlig husker jeg.. den heisen altså…

Nå hadde vi med kaffe , brød og egg.. satt først ved Steinkjerringa å spiste.. på vei tilbake stoppa vi ved Myrdammen og tok skolebrød og kaffe .. Litt lang tur for meg tre km hver vei..men det gikk greit .. ikke gått så langt siden sist gang vi tok denne turen for to år siden.. skrev om det her .._min_lengste_gtur_p_10_r_

Da jeg var barn var Steinkjerringa et serveringssted som hadde åpent i helgene..nå er det falleferdig og stengt..(Tverken som kan skimtes mellom trærne tror jeg fortsatt hoder åpent..kanskje ikke i disse coronatider..men jeg vet ikke )..

 

Vi la alltid en sten på denne kjerringa da vi passerte der som barn..og nå var det sønnen som la igjen et “spor”etter seg..

 

Mot lysere tider… #tverken #drammen

 

Høstlige antrekk i sommerlige omgivelser..

På fredag var det strålende vær ! Tok med noen antrekk og dro til Hvalstrand bad i Asker..fin måte å være ute på… Yngstesønn som hadde fri blei med og var “fotograf”.. Har skrevet litt om Hvalstrand bad her bla.. hvalstrand_bad_.html

Antrekka er i orangetoner, typisk høst liksom… November kan jo være vinterlig også det, men foreløpig føles det som høst syns jeg..

Klærne er ikke nye..liker å bruke det jeg har på litt nye måter bare..

Veldig glad i flate sko til det meste..

 

Gøy å leike modell…Har du ikke prøvd..så er det på tide ! (Spiller ingen rolle om du har dobbelthake og rynker.. )

 

Fine omgivelser..

 

Jeg syns dyreprint er litt morsomt, men helst i små doser…

 

#mote #hvalstrandbad