I dag har jeg kyssa en frosk !

Bare en sånn malt en da. Jeg gifta meg jo med prinsen da jeg var 20 år.. og er fortsatt gift med ham ! Men i dag tok jeg med kamera til Drammen for å se om jeg kunne finne noen litt artige steder med godt lys for å ta noen antrekksbilder til våren..

Og i Drammen er det mange steder med gøyale veggmalerier bl.a..og jeg ble jo litt forelska i denne frosken da..men bare litt !

Klærne i dag var sånn jeg pleier å gå til hverdags, behagelige og niks jåleri, hadde ikke på bh engang..hehe… Og bustete hår og null sminke er også sånn jeg er 95 % av tida ..

 

Kommer nok noen flere bilder etterpå..

 

Møkkete skoletter blir det også nå om dagen, men snart er det bart ! Håper jeg… #drammen #blogg

 

 

 

 

 

 

 

“Modell for en dag” ! Meld deg på da vel..

Om du har tenkt at du syns det kunne vært gøy å prøve deg som modell , kan det være lurt å melde seg på Bli ny, eller modell for en dag i et moteblad. For å få noen bilder tatt av en proff fotograf..

Nå har jo jeg hatt noen modell- oppdrag sånn på “ekte” også HER for eksempel..

 

Men sånn for gøy meldte jeg meg i sommer som var på en “modell for en dag” i bladet Kamille (dere som har fulgt bloggen min en stund har nok sett bildene fra det før) .. Var ikke sånn å klippe og farge hår, bare bli fiksa opp og få noen klestips…

 

Så noe sånt anbefaler jeg deg å melde deg på…kanskje du ikke blir valgt ut, men om man sender en mail har man i alle fall muligheten til å få bli med.

Man kan også melde seg inn i et modell/castingbyrå…Vips en dag har di bruk for din type… gammel eller ung…tykk eller smal…

 

Her er gjengen som fiksa og tok bilder av meg i Kamillebladet.. Jeg ser ut som jeg har tatt for mye Møllers tran..hehe…

 

Likte godt kjolen og det rufsete håret ..Men det beste er at man får en dag litt utenom det vanlige..

 

Det her sto i det nyeste Kamillebladet nå…. (ikke reklame)

 

Bildet under her var fra første gang jeg prøvde meg som modell som 33 åring . I daværende Mote Journalen.. Og det var et modellbyrå som hadde lagt merke til bildene, så da ble det både mote og reklamejobber på meg…

Legg merke til “modellskoa” nederst på bildet…hehe.. #mote #modell

 

 

 

 

Hyggelig lunsjbesøk i dag !

Som dere som følger meg sikkert har fått med dere nå, pleier jeg og svigerinna mi å ta en lunsj sammen ca annen hver uke. Bytter på å møtes på en kafè eller ha det hjemme hos oss selv. HER fra et kafè besøk..

I dag fikk altså jeg besøk, og da ble det horn med litt godt pålegg først . Og så en kaffe og litt frukt og sjokolade etterpå !

En hyggelig liten avveksling i hverdagen !

 

Ikke så mye å velge i, men ost og skinke smaker jo godt da..

 

Kan legge ut oppskrift på horna senere..

 

Pynta med noen roser på stuebordt… #blogg #matprat

Idyll i Mjøndær`n på en tirsdag

Idyll er kanskje å ta hardt i..hehe.. men jeg har jo vokst opp her så da blir man jo glad i stedet . Ja det ER fint her altså, med skogen like ved og elva rett bak bygget her jeg bor.

Og med sånne ettermiddagsfarger som det var i dag blir det idyllisk og fint syns jeg !

Skriver kort under bildene..

Her kan man gå oppover mot Steinberg og Hokksund. Og på andre siden av elva ligger Krokstadelva (som jeg har nevnt før ,stedet der mannen vokste opp)..

 

Gamlebrua og trappa jeg gikk ned for å ta bildene til høyre i bildet. Langt bak der ligger den nye brua og så ser vi i retning Drammen..

 

Svanene som pleier holde til på andre siden av elva, tok seg en tur over til Mjøndalen på ettermiddagen….

 

Selv bensinstasjonen hadde flott bakgrunn…

 

Ikke så idyllisk når stor bil møter motgående biler på den smale brua…

 

 

På stasjonen som ligger rett ved der jeg bor  , med ankommende tog i sikte..

 

Gammelt bygg på stasjonsområde..

 

#Mjøndalen #blogg

 

 

 

Når sola titter inn ! Og et ørlite blomstertips..

Når jeg spiste lunsj i dag kom solstrålene inn på stue- bordet, det gir en fin følelse av at våren nærmer seg. Støvet syntes jo ekstra godt..men det får man heller tåle…

Meget enkel lunsj da…

 

Så var det dagens lille blomstertips. Med en potteblomst som har sett sine beste dager, kan det være fint å utnytte di siste blomstene i en liten vase. Står vel ikke mer enn en dag eller to..men føles litt bra å ikke kaste ting før en må..

#blogg #hjem

Noen bilder fra dagens tur !

Di fleste har nok fått med seg at mannen og jeg var en tur på Huk i dag. IKKE ?.. da kan du se HER eller HER.. Vi kjørte fra kafeèn og bort til badeplassen. så rusla vi litt rundt på odden der ute, tok selvsagt mange bilder, men deler bare noen her nå..

Savna blå himmel og klarvær, litt mer gøy å ta bilder da ! Men tåke har jo sin sjarm det også !

Kult maleri da…

 

Noen bor flott til ved vannkanten…

 

Et grønt lite innslag i det ellers grå…

 

Ser mer sporty ut en jeg er, gjelds å ta på turbukse og sekk selv om man bare går i underkant av en km til sammen …

 

Mannen speider utover sjøen…

 

Var noen folk ute å rusla… #bygdøy #huk

 

Men først en kaffe…

Som jeg skrev i dagens forrige innlegg var vi en tur på Huk /Bygdøy på formiddagen i dag ! Hadde det vært sol da vi dro hadde vi nok hatt med kaffe og noe å spise på selv.

Men da det var tåke bestemt vi oss for å heller ta en kaffe på Rodeløkken kafè, som ligger i det man kjører inn på Bygdøy. Litt sånn enkelt og nostalgisk sted.

Vi har jo vært der sommerstid også, HER kan du se det.

Måtte jo “jåle” det til litt med en rosa nellik…

 

God bakst og fine omgivelser..

 

#rodeløkkenkafe #bygdøy

 

 

 

 

 

Endelig en tur ut !

Den siste uka har det blitt mest inneliv på meg ! I dag var formen ok og tenkte det kunne være fint med litt forandring. Så tidligere i dag kjørte vi ut til Huk på Bygdøy/Oslo å rusla litt rundt ved vannet der..

Dessverre var tåka tett mens vi var der, men en times tid med frisk luft kjentes bra..

Legger ut noen flere bilder etterpå tenker jeg !

 

Fikk “overtalt ” mannen til å bli med på et bilde med selvutløser… at han ble med, skal han ha kred for ! Men han tok ikke venstre beinet først frem, slik jeg hadde gitt beskjed om…

#huk #blogg

Fasiten på hvor mange bukser jeg har..

Må le litt av at ei “gammal kjerring” har sånne overfladiske innlegg..men det er jo sånne småting det er litt enkelt og greit å blogge om..  Jeg spurte altså i forrige innlegg om hvor mange bukser det er normalt å ha, HER er det innlegget, og der ser du hva folk har svart..

Spurte også om hvor mange “vanlige” bukser folk tippa jeg har.. (ikke shorts, kosebukser , turbukser o.l )

 

Buksa under her er en av di jeg har brukt mye i vinter…

 

Men jeg har minst 32 jeg kan velge mellom(noen typisk sommerbukser også da), her tatt rett ut av skapet uten å strykes.. Noen har jeg hatt i åresvis, noen kjøpte jeg sist sommer og har ikke brukt enda, noen er billige noen litt dyrere… Nesten så jeg blir flau , for det er jo mange fler enn jeg har brukt for..

 

#klær #overflod

 

 

 

 

 

Hvor mange bukser er det “normalt” å ha…?

Nå kommer vel det an på hvem man spør regner jeg med. Noen har fryktelig mange, noen har bare di buksene di trenger. Jeg fant frem mine for å se over hva jeg har før “vårsesongen”…og jeg kan vel si jeg ikke TRENGER noen flere i alle fall…

 

Buksa på bildet under her kjøpte jeg for 100 kr på Fretex sist sommer..

Hvor mange langbukser har du sånn ca ? (ikke shorts, tur-bukser og kosebukser, men vanlige bukser)..og kan du tippe ca hvor mange jeg har, kan si at det er flere enn di fire på bildet under her… skriver et innlegg senere i dag hvor jeg skriver “svaret”…

 

Den svarte trenger en omgang med lobørsten…hehe.. #bukser #klær