Bilde som kommer og går på forsiden.. (blogging)

Jeg la ut det forrige innlegget HER, først en gang..men så at bildet kom og gikk..og når jeg skulle dele det på FB var det ikke noe bilde der.. Jeg “hater”når ting ikke funker som det skal.. Så jeg sletta å lagde innlegget på nytt..heldigvis et kort innlegg… Tror det funker normalt nå..noen som har vært borti dette før.. ?

Slenger med et bilde fra en tur i nabolaget her om dagen..

#blogging #mjøndalen

Mannen har bakt boller..

Her om dagen bakte mannen rosinboller ! Kjekt å ha med på tur ..eller spise hjemme selvsagt ! Før bakte vi alltid noen uten rosiner også..men nå er det ingen “små”som ikke liker rosiner her så da blir det bare med.. siden vi liker det best…

Oppskrifta har jeg fra bestevenninna mi og har brukt i maaange år.. den finner du her i linken.._nybakte_rosinboller_

I morgen er det meldt finvær her..så da satser vi på at det blir en tur ut med kaffe og boller..

 

Det som er kjøpt til påske, skal gå med til påske !

Såååå sunne er vi ! Ser bare sånn ut..har kjøpt inn litt sjokolade og brus altså… Bare litt “morsomt” at når vi handler uansett påske eller hverdag.. er det mannen syns er viktigst å få med seg..Cottage cheese, yogurt ..og egg !

Så da har han sikra seg di dagene butikken har stengt..

 

Av drikke blir det mest alkoholfritt…. Men som jeg har skrevet om tidligere HER bl.a…kan vi godt ta et glass vin eller øl med alkohol også..om vi “føler for det “…

 

Ei lita flaske rødvin er innkjøpt.. passe for oss å dele til en middag en av kveldene i påsken.. Syns ei hel flaske på deling blir for mye på oss..syns egentlig bare det første glasset smaker godt..

Blei inspirert av Solliv til å kjøpe halvflaske ..hun skrev noen tips i innlegget her..trenger-du-tips-til-en-god-rodvin-1

Ikke smakt denne enda..men satser på den er god..kosta litt mer enn di andre halvflaskene jeg så på… #blogg #mjøndalen

Litt grønt til våren..(Antekk50+)

Fyller jo 60 i desember..så da er det slutt på 50+ innlegg gitt ! Åra suser av sted..selv om livet mitt absolutt ikke leves i full fart lenger… Kommer vel fortsatt til å lage noen antrekksinnlegg..mest for at det er en morsom ting for meg å holde på med..og skulle noen like det som inspirasjon..er jo det hyggelig !

På bildene her har jeg på meg klær jeg har hatt lenge..og med litt grønt blir det jo litt vårlig..selv om grønt er en fin farge året rundt !

Dagens forrrige innlegg om rynker og sånt finner du her…alle-disse-rynkene-som-kom-a-gikk

Skriver kort under bildene..

Enkelt og greit..Vår kan være kaldt det..så en genser som varmer er kjekt å ha..

Hatt og skjerf gjør jo antrekket litt mer gøyalt.. (selv om jeg sjelden bruker det i “virkeligheten” )

 

#antrekk #minmote #fossesholm #blogg

Alle disse rynkene som kom og gikk !

Tuller litt nå altså.. ingen har gått ! Di som kommer får man bare ta i mot som best man kan.. Noen velger å “fikse”på dem..og det må jo være lov om man har lyst.. Jeg velger å la det være..blir fort noe unaturlig over et fjes som er “fiksa” på..

Skulle øyelokka henge slik at det blir vanskelig å se, får jeg revurdere det..

Et tidligere innlegg om rynker og sånt finner du i linken her..jeg-elsker-rynkene-mine

Jeg tenker at jeg har sånn ganske normalt med rynker og andre alderstegn.. Hvor mye som kommer frem på bilder avhenger av lys og vinkel..På bildet her som er TETT PÅ..og uten sminke (bare litt maskara)syns jo rynkene godt..allikevell syns jeg di er ganske “pene”her pga..lyset !

#rynker #alderstegn

Fine lille Hestehoven

Hestehoven er vel den blomsten jeg forbinder mest med barndommen ! Møkkete grøftekant og snø som smelter..også fant mann hestehov på en solskinnsdag…fine minner ! I går kjørte jeg opp til Eikeren..ikke så langt fra oss..

Var en del snø der..men på et bart område var det mye gult å se…

Som en liten sol…

 

Men den “ekte”sola var ganske fraværende..litt blå himmel innimellom bare..

#blomster #eikeren #vestfossen #foto #blogg

Leita etter Blåveis..og jeg fant til “slutt” !

En av di siste dagene i februar kjørte jeg opp til Bjørkedokk som ligger i høyden på andre siden av elva her vi bor.. I skråningen ved parkeringa der pleier jeg å finne Blåveis ganske tidlig.. men det var ingen å finne denne dagen..I fjor fant jeg mye tidliger , når ser du i innlegget her…/fiiiiine-blaveisen..

 

Bildet fra første tur..ingen Blåveis..men fint vær da..

 

Tok turen opp igjen 9.mars..og da fant jeg et par ørsmå knopper..Nå er det jo sol og mildt om dagen..så kanskje jeg finner utsprungne på neste forsøk.. Alltid koselig når blomstene dukker opp om våren..

#blåveis #bjørkedokk #krokstadelva #blogg #foto

Sola har kommet til Portåsen

Sist jeg var på Portåsen var ikke sola kommet over åsen der enda..Som jeg skrev da, sa han som jobba der oppe at den første sola om våren traff låvetaket 22. feb.. Bildene her er fra begynnelsen av mars..og da var det sol på store deler av området.. Forrige innlegg derfra finner du i linken..snart-kommer-sola-til-portasen

Som di fleste sikkert har fått med seg ligger Portåsen ca fem minutter med bil fra her vi bor..så det er et sted jeg liker å ta turen til, på gode dager parkerer jeg i “bunn av bakken” og går i ca 12-15 minutter før jeg er der oppe..

Som dere ser ..sol i bakgrunn av huset..jeg er bare opplyst av blitslyset..

 

Fint område med natur, kunst og historie..

 

#portåsen #wildenveysrike

 

 

Lenge siden sist..

Tror ikke det har gått så lenge fra jeg blogga sist som nå… Har starta på noen innlegg, men vond nakke og hodepine gjør at det å fokusere blikket blir så slitsomt at jeg har gitt opp å fullføre..

Nå har jeg et par halvferdige innlegg liggende, som jeg skal forsøke å gjøre ferdig !

Veldig glad i å lage blogginnlegg, men av og til går det bare ikke… håper på bedre dager utover våren..

Mitt siste innlegg før “pausa” finner du her….god-mat-til-helgen-hva-spiser-du.. 

Bildet er fra Portåsen for et par uker siden… #portåsen #dobbelthake #hehe #mjøndalen #blogg