Ny kjole (antrekk 60+)

Denne kjolen kjøpte jeg på Step In tidligere i uka ! Syns den var litt klassisk og fin, tøft med striper er det jo også..og den er veldig behagelig å ha på… Jeg skriver jo 60+ for jeg fylte jo 60 i desember har-vaert-60-ar-i-laaange-tider-na.

Men denne type kjole kan man bruke uansett alder syns jeg.. Nå tenker jo jeg at folk kan kle seg slik di ønsker uansett jeg da.. det viktigste er å føle seg vel med det man har på !

Kjøpte en kjole til også, men den var litt mer typisk sommer så den får jeg ta bilde av senere..

Dagens innlegg med “kosedress” finner du her kosedresserpa-luftetur og om du har lyst til å bli statis tar du en titt her bli-statist-da-vel.

 

Merket på kjole er Anemone og den kosta 999 kr..

 

#stepin #anemone #minmote #blogg #kjole

Bli statist da vel..

Jeg har jo vært med på veldig mange mote og reklamejobber,litt om det finner du her noen-biler-fra-mine-favoritt-jobbersom-model eller her litt-mote-litt-reklame

Jeg starta jo ikke med dette før jeg var ca 33 år..som en hobby ved siden av barnehagejobben. De første åra var jeg mye med som statist i filmer også, lærerikt og gøy, selv om en må være tålmodig og ikke tjener all verden på slike oppdrag..

Nå orker jeg ikke være med på så mye sånt lenger , men følger et par sider på FB, så kan jeg i allefall følge med litt på hva som blir lagt ut der… Det er jo mange slike sider men di to jeg følger på FB finner du her og her

Bildet over er fra en reklame for et “dataprogram”eller noe slikt..en del år siden nå !

 

Bildet under er fra den første korfilmen jeg var med på… Tre dagers jobb minnes jeg, uten lønn.. men med lunsj og hyggelig treff med andre som hadde samme interesse..

(tok noen bilder backstage, men di orka jeg ikke lete etter nå)

#statist #film

“Kosedresser”på luftetur

Reklame |

Flere av dere fikk nok med dere at jeg fikk to fine “kosedresser”fra Hunkemøller da jeg var syk..Innlegget jeg lagde da finner du i linken her..behagelige-koseklaer

Som jeg skrev der hadde jeg lyst til å ta noen bilder av “dressene”utenfor hjemmet også… I dag tok jeg en tur opp til Sorenskrivergården i Hokksund og tok noen bilder der…

Jeg syntes fint denne typer “kosedresser”kan brukes på litt andre måter enn bare å være hjemme i også.. (trykk på det blå feltet og du finner mange fine “dresser” )

Også er det gøy å bruke litt annet tilbehør til dem..

Hunkemøllers side med rabattkode kan du jo også ta en titt på..

Skriver kort under bildene..

 

Sååå deilig i sola i dag..

 

Denne dressen er kjempegod og jammen er den litt tøff også..

 

#Hunkemøller

 

Med en bluse til kan jo denne “fløyelsdressen”nesten brukes til pent også…

 

 

#hunkemøller #blogg

Hva er dine favorittblomster ?

Nå tenker jeg på slike inne i vasen i denne omgang… Jeg liker det meste av blomster jeg, men tulipaner er kanskje favoritten, selv om di ikke står så lenge ! Tulipaner er liksom litt ujålete og det er jeg også …

Ellers blir det ofte roser eller noe annet som er i “sesong”…som di i linken her f.eks, det var i mai et annet år.._helgens_blomster_i_hjemmet_

Og tenk deg utover våren med alle markblomstene og blomster i hage eller på veranda.. det blir fint det !

Har du ikke fått med deg dagens forrige innlegg finner du dem her.. ei-uke-med-korona og her..behagelige-koseklaer

Denne gangen blei det i rosa og lillatoner…

 

#tulipaner #blomster #mjøndalen #blogg

Behagelige “koseklær”..

Reklame |

Dere som leste forrige innlegg ei-uke-med-koronahar jo fått med dere at forrige uke ikke var sååå kos her i huset ! Men det som var hyggelig var at jeg fikk pakke i posten fra Hunkemøller med to skikkelig fine og behagelige “kosedresser.”.trykk på det blå feltet, der ser du priser og flere detaljer også.. Jeg syntes “dressene” er så fine at di fint kan brukes utenfor hjemmet også.. men siden jeg var syk tok jeg bildene i sofaen her hjemme denne gangen ..

Men når formen er der den skal være igjen (mye bedre nå).. tar jeg nok med dressene og lager et lite innlegg utendørs også..

 

Mine “dresser” er i str M som er det jeg pleier å bruke… så str virker normale, kvaliteten kjennes god ut også..men varigheten kan jeg jo foreløpig ikke si noe om..

Hunkemøller har også en side med rabattkode

Merket er jo kjent for masse fint undertøy også..men det hadde ikke jeg lyst til å vise med egne bilder..hehe.. Og for dere som trenger treningsklær er det også mye fint å finne..

Blei noen krus med te og varm saft den siste uka.. Elsker blåfargen på dressen her..

 

Hyggelig med så fin pakke da..

 

Veldig glad i overdeler med hette på..litt tøft liksom..

 

#hunkemøller #blogg

Ei uke med #korona

I dag er det ei uke siden mannen og jeg testa positivt på hjemmetest ! Tok i løpet av uka en pcr test på teststasjon også..og fikk bekrefta at det er korona .. Nå tror jeg det “eksploderer”med positive tester rundt omkring, så det er nok ikke mange som slipper unna..

Største plagene min var hodevondt og vond/irritert hals.. og slapphet..for mannen var det hodevondt og verking i kroppen.. Forsatt irritabel i halsen , men heldigvis mye bedre nå..

Føles greit å ha hatt det , i steden for å gå og vente på det..

Bildene her tok jeg i Drammen uka før testen… buksene jeg har på er fra Ylvia..Tidligere innlegg med flere bukser derfra finner du i linken her..helt-supre-jeans-ylviajeans.

 

#korona #ylviajeans #drammen #blogg #minmote