Fastelavensjuks og en sniktitt på leiligheten…

Jeg la jo ut bolleoppskrift i går, men skrev jo at det ikke ble baking på meg i år… så da juksa vi litt og kjøpte boller og kaffe på Klausen bakeri etter at vi hadde vært en tur innom leiligheten og ordna litt småtteri…


Sto over krem og syltetøy i år…. #ypsilon

For dere som ikke har fått med dere at vi skal flytte se HER ..

En liten titt på kjøkkenkroken for å vise gråfargen vi har malt i hele leiligheten ( har hatt en maler til å gjøre jobben, kan reklamere for ham senere om han syns det er ok ) . En behagelig å rolig farge som jeg tror vi skal bli fornøyd med… #bolig
 

Nye “dyre” solbriller…

1390 kr er vel ikke veldig dyrt, men jeg har pleid å kjøpe 10 par billige i stedefor , men det ender som regel med at det i beste fall bare er et av dem jeg bruker. Så i dag kjøpte jeg meg disse Oakley-brillene som var utrolig lette og behagelige å ha på.. så satser på at di blir en favoritt..

Pannebåndet jeg har på har jeg fått av Marianne på bloggen Hobbystua…heldige meg !


Ikke sponset #synsam #oakley
 

Veldig rart, og forhåpentligvis litt fint…

Dere som har fulgt med på bloggen min, har kanskje fått med dere at jeg har nevnt at det har vært mye å ordne i det siste… Og nå er det så godt i gang at jeg kan skrive om det her. ..

For i dag ble altså huset vi har bygget (ikke helt selv da..hehe..) og bodd i siden 1984 lagt ut til salg. Det er en rar følelse, for vi har jo stortrivdes her. Men etter jeg ble syk har vi stadig tenkt på å kjøpe leilighet i sentrum. Og så ble det jo (dessverre) slik at mamma døde ved nyttår. Og da leiligheten hun hadde er en leilighet med en av Mjøndalens beste sol og utsiktsforhold fant vi ut at vi ville kjøpe denne og bo der .. og jeg tror at det skal bli veldig bra det også.

I tillegg til å savne huset , kommer jeg til å savne frukttrær og blomster i hagen ! Men nå blir det andre ting som blir positivt får vi satse på !


Da blir det forhåpentligvis noen andre hyggelige folk som kan glede seg over dette til sommeren ! #hage #hus
 

 

 

Lunsj i koselig atmosfære !

Tok meg en lunsj alene da jeg måtte ned til sentrum i dag ! Koselig sted med god mat, som jeg har skrevet om flere ganger før. Hvorfor jeg har et ekstra “sterkt” forhold til stedet kan du se HER..

Og hvorfor jeg har vært litt ekstra opptatt om dagen skal jeg prøve å få laget et innlegg om senere i dag. Kos dere med dagen videre !


#kamillecafe #mjøndalen
 

Pizzaoppskrift !

I det forrige innlegget HER fortalte jeg jo at dagens middag på meg var pizza fra i går. Hjemmelaget pizza er en av lørdagsfavorittene her i huset. Det er jo så mange måter en kan lage det på…men vi har funnet en enkel og grei måte å lage på som vi alltid synes blir bra ..

Bruker en rundstykkeoppskrift til deigen Ca 1kg hv.mel, 50g gjær (vi halverer alltid ca 25g bruker vi ), 11/2 ts salt og 5dl lunkent vann. La stå ca en time. Noen ganger lager vi en stor pizza andre ganger deler vi deigen i to og har to pizzaer..

Som fyll bruker vi poser fra Toro.. Mexikansk er favoritten , lager av to poser men bruker ikke alt, det er jo en smakssak.. Så bruner vi karbonadedeig, sjampinjong og løk. Smak til med salt og pepper ( lager alltid en del uten kjøtt i tilfelle eldste sønn skal spise her) Strø over med raspet gulost.. Stekes på ca 225 grader i 20 min..


Tok på litt basilikum før steking… #mat #oppskrifter

 

Søndagsmiddag er ikke hva det en gang var…

I barndommen min var liksom søndagsmiddagen det store høydepunktet sånn matmessig , koteletter, steik , fersk suppe osv ..også alltid dessert. Da gutta her var barn var det også stort sett full middag på søndager her i huset…

Men nå (stort sett) .. blir det noe som er igjen fra lørdag.. og mannen lager seg havregrøt eller noe slikt.. funker greit det også …


I går var det altså pizza ..og da ble det det i dag også…. #mat #pizza
 

 

Blogging !

Jeg har jo skrevet noen innlegg tidligere om hvorfor jeg begynte å blogge bl.a HER.. Jeg har slik jeg ser det selv en “lett” blogg med dagligdagse og enkle innlegg.

Nå om dagen føler jeg at jeg er litt lite engasjert både på egen blogg og med kommentarer hos andre. Det er ikke fordi jeg har mista motivasjon og er lei av blogging. Men mer fordi det har vært mye annet og ordne og tenke på og da blir det litt for mye for min “kapasitet” med både og…

Jeg synes det er hyggelig at det er såpass mange innom bloggen min , men jeg er ikke spesielt opptatt av høye lesertall ..for da står en mer fritt til å blogge om det en har lyst til. Har man en blogg man tjener penger på eller skal opprettholde mange lesere må man mer skrive om ting som “selger” og da kan det fort bli et negativt press å blogge synes jeg.

Jeg liker godt å lage innlegg med små tanker fra meg og antrekksinnlegg, så håper å komme mer i gang med det igjen snart .

Ha en fin lørdag videre !


Må jo ha med et bilde, så da bruker jeg dette om igjen fra i sommer , for Cubus ! # blogging
 

 

Smakte bra !

Etter en deilig lunsj med mye godt hos svigerinna mi i går, ble det en helt vanlig og enkel lunsj her hjemme i dag. Granateple er noe jeg bruker lite av, har vel med vane å gjøre…men det pynter fint opp og smaker ikke så verst heller…


Dagens ingredienser…


Enkelt , godt og ganske sunt…. #mat #oppskrifter