Bare å glede seg..

Litt på tull den overskrifta da. Men i neste nr av KK er jeg med å viser festmoten…også jeg som bare er hjemme..hehe.. Men jeg syns jo det er gøy å være med på slikt og da får jeg jo pynta meg litt for noen minutter også..

Det var masse flotte klær , så trenger du litt inspirasjon anbefaler jeg deg å kjøpe bladet som kommer på fredag…


#mote #kk
 

 

Fisk til middag..

Ikke så spennende , men godt er det. Laks og ovnsstekte poteter . og det vi har i kjøleskapet av grønnsaker steker jeg bare i stekepanna.

Om noen fikk med seg at jeg la ut en videosnutt i stad, så måtte jeg slette den , da det ikke funka å høre den på ipad..får prøve igjen senere ..


Setter ovnen på  200 grader og steker potetene i ca 10 min før jeg setter inn fisken..så steker det sammen i 15-20 min…


Deler i biter/skiver og steker i olje i stekepanna… Nå blir det straks middag her.. #mat #middag
 

 

Høst i Åsgårdstrand !

Som mange av dere vet har jeg blitt veldig glad i Åsgårdstrand de siste åra . Selv om det ikke ligger lenger enn 50min kjøretur fra oss , hadde vi aldri vært der før jeg ble syk. Men da vi var “tvunget” til å finne alternative måter å få feriefølelsen på oppdaget vi dette vakre stedet.

Vi har vært en tur dit på våren, men mest om sommeren. Men da jeg så at utifriluft hadde vært der nå i høst frista det å ta en tur igjen. Og på lørdag var det jo nydelig vær så da tok vi en tur dit. Det er så deilig og fredelig der, så det var fint å rusle å ta litt bilder i tillegg til en kaffe på Munchs cafè..


Sommeridyll om høsten…

Utenfor Munchs hus….


Mannen ser på brennmaneter i vannet…


Nyter solstrålene…


Høstløv i vannet…


Idyll…


To som tok seg en dukkert, 5grader i vannet sa de…de kom fort opp igjen..hehe..


Noen benytter stranda nå også….


Ikke rart vi liker dette vakre stedet…


Høstløv i solskinn…


Slitte skur er fine fotomotiv.. #Åsgårdstrand #friluftsliv
 

Høstutstilling og pakke i posten !

I dag er det utstilling i Galleri Frodith, og jeg kan virkelig anbefale å ta en tur innom HER, og har du lyst kan du stemme på din favoritt … Tegningen under her av galleridirektøren , er det hun som har tegnet, og jeg har bare “tyvelånt” den….

Og i går fikk jeg pakke , med fine stripete sokker av Frodith…fra jeg var med i Froggetoget.

 Takk til Frodith som gjør det så hyggelig å være på bloggen… ikke alle er slik at di lager i stand slike ting ,aller minst jeg ..og vi andre kan være ålreite folk vi også da..hehe..alle skal ikke være like ..


#høstutstilling #frogging
 

Is og tåke..

Måtte jo ta et par bilder av omgivelsene også, da jeg tok bilder av høstfargene i går , de kan du se i forrige innlegg..( disse er også tatt med macrolinsa )

Bildet under her er av et tjern rett ved veien når vi kjører over Konnerud på vei hjem fra Drammen. Der lå det et lett islag som minner om at det snart er vinter..

Og litt lenger ned , der man kan se utover tok jeg dette bildet av tåka som lå tett nede i dalen… ( kunne ikke dra ned den ledningen syns jeg..hehe..)

#konnerud #mjøndalen
 

Fotojakt på høstfargene…

I går tok jeg jo som tidligere sagt noen bilder av de fine høstfargene med macrolinsa mi. Da blir det jo nærbilder av detaljer som er i fokus…  Så da legger jeg ut et lite utvalg her, tok jo selvfølgelig mange flere, men da slår jo bare det ene “i hjel” det andre…så har begrensa meg , selv om det ikke er så lett…

Er det et av bildene du liker ekstra godt ?


Høstløv mot gul vegg….


#bjørk..

Farger i det grønne…


Sort og brunt er jo også en høstfarge…


#høst…


Noen blomster er det enda også….


Fikk litt julefølelsen av dette bildet…


Håpet er lysegrønt sies det…

Nylakkert….


Høsten kommer…adjø da sommer….


#nype #natur

 

Hest er best !

Som jeg skrev i forrige innlegg tok jeg noen bilder med macrolinsa mi i dag. Det var høstfargene som skulle foreviges, men da jeg så de fine hestene som nettopp hadde fått påfyll av høy måtte jeg ta noen bilder av dem også (..ut av bilvinduet, men ikke i fart..hehe..)

Jeg har jo drevet litt med riding før, men bare som en hobby. Har skrevet litt om det HER..

Så her kommer noen hestebilder. Høstbildene får komme senere..


Kan jeg ikke få spise i fred da ..?


Dukka litt ned i høyet likegodt….


Er litt sølete om dagen….


Sånn ja, se rett inn i kameralinsa…  #hest #Konnerud #foto #macro #dyr
 

Egentid !

Det heter vel kanskje ikke det når man ikke har småbarn..hehe.. Men i dag måtte jeg handle litt , også hadde jeg lyst til å ta noen høstbilder med macrolinsa. Så jeg dro først nedom Gulskogensenteret og handlet mat. Og før jeg dro videre kjøpte jeg meg et blad og tok en lunsj på Soho, fin liten stund det..

Så kjørte jeg rundt Konnerud på hjemvei ( sier jo ikke dere som ikke er kjent så mye, men det er opp i høyden for der vi bor ), tok litt bilder av høstfargene og litt annet småtteri.  Får sjekke etterpå om det er noen som ble ok ,så kan jeg legge dem ut på bloggen.

Kan vel kalle dette “egentid”, eller kanskje metime ? Eller rett og slett “litt tid for meg selv”…


#soho #stella #Gulskogen #mat #konnerud
 

Tre enkle skjorter ! (Antrekk 50+)

Jeg bruker ikke så ofte skjorter, mest fordi jeg elsker å gå i T-skjorte og Cardiganjakke til hverdags , men også fordi di fleste skjorter må strykes…. Men noen enkle klassiske skjorter har jeg , slike som er fine som basis til mange typer antrekk. Her har jeg brukt en sort , smal bukse fra Match på alle bildene.

Skriver litt under bildene..


Hvit skjorte fra #match, som jeg kjøpte for fem år siden, men den er jo så enkel at den alltid er aktuell….


Denimskjorte fra #ginatricot, bløt og god og funker også åpen utenpå en topp for eksempel…


Ei stripete “storskjorte” passer til mye, denne er lyseblå og hvit og er fra #Cubus.. Vanskelig å se stripene pga skinnet fra blitzen, så viser et bilde av skorta under her også..


Får vise noen bilder senere der jeg bruker skjortene til ulike antrekk …. #mote #klær
 

 

Grøt er godt da..

Ser at det er Grøtens dag i dag. Er det egentlig noe som ikke har sin egen dag..hehe… Men jeg er veldig glad i grøt så det passer meg bra å feire det.

Vi spiser stort sett Havregrøt til frokost på søndager, så det ble det i dag også. Risengrynsgrøt har vi veldig ofte på lørdager. Og til hverdags hender det jeg kjøper med meg Byggrynsgrøt fra Fjordland og spiser til lunsj.. HURRA FOR GRØTEN !

(Litt sent å spise grøt nå, men til frokost i morgen passer det bra )


Sunn og god frokost #havregrøt…


Lettvint og god lunsj, #byggrynsgrøt #fjordland . Men ikke grøt til frokost og lunsj på samme dag da, det blir litt mye av det gode