Tre nye antrekk (Step In)

Litt nytt for våren…det trang jeg jo ! Har mer enn jeg trenger , jeg vet det.. men siden antrekksbilder har blitt hobbyen min unner jeg meg litt ekstra ! Sånn miljømessig tror jeg at jeg har litt å gå på (om man kan si det )..har ikke reist med fly di siste 12 åra f.eks.. og bytter møbler bare om jeg/vi MÅ..

Sist vi var på ferie i utlandet kan du se her..tur-utenlands ..Det var i grunnen en fryktelig slitsom tur siden formen min var så dårlig..noe jeg tror du kan se av bildene..bortsett fra det med rosa hatt.. for om man har på farger og smiler kan man ofte skjule at man er syk.. (Om du ikke har vært innom bloggen min før så kan du lese om at jeg har ME/utmattelse i innlegget her..litt-om-det-a-ha-me ..)

Men tilbake til klærne som jeg kjøpte på Step In i Hokksund, handler mest der i grunnen..di har jo så mye å velge i !

 

Nå ble det en kjole, ei bukse, en topp og ei jeansjakke med kort erm..

 

Hører gjerne hvilket antrekk du liker best..som du kunne likt å gå med ..?

Skriver kort under bildene..

Denne kjolen er av merket Yas..og den var sommerlig og litt søt syns jeg..

 

Bildene over her er tatt på Fossesholm herregård..

 

Denne korterma jeansjakka er av merket Culture..og litt tøff i stilen..

Knebuksa har jeg fra i fjor, skoene også..

Bildene med denime er tatt ved Sorenskrivergården som ligger ved elva i Hokksund..

 

Buksene her er av merket Part two ..og jeg har den i to andre farger også.. En lys kjøpte jeg for et par år siden og en i en slags lakserød/orange farge kjøpte jeg tildligere i vår.. toppen her er av merket Culture..og gir en litt mer “kunstnerisk” stil og det passa jo fint siden bildene er tatt på Henie Onstad kunstsenter..

 

Og jakka passa jo yppelig den også… #stepin #antrekk #fossesholm #sorenskrivergården #henieonstad

 

Det blomstrer i Drammen

Nå kan man jo nesten se at det blir grønnere fra time til time..og det er såååå fint ! Den ene blomstervarianten etter den andre dukker opp også.. Her er bare noen bilder fra blomstring i “sentrum”..jeg har jo tatt bilder av blåveis, hvitveis,hestehov og sukkertopp også..men kan jo ikke dele alt.. eller det kan man jo, men nå blir det litt mer urban blomstring..

Tok på en grønn kjole fra i fjor og dro ned til Sølfastøya (som ligger på veien fra meg i Mjøndalen mot Drammen sentrum) og der gikk jeg jo i ett med omgivelsene..hehe..

Skriver kort under bildene..

Et tidligere innlegg fra Drammen kan du se her..sommer-i-drammen...da er det enda mer blomstring..

Den litt møkkete benken sto i stil tilogmed..

 

Dette er et par dager siden, nå har nok trærne blitt enda grønnere..

 

Litt nærmere sentrum kommer jeg til det “blå huset”..litt usikker men tror det er diverse kontorer og et menighetssenter der..fint er det i allefall

 

Blått på bakken også..

 

På strømsø torg (ved stasjonen ) er det det rosa som står i full prakt..

 

#blogg #blomster #drammen #by #fargerike

Bloggen min har blitt 8 år

Første blogginnlegget mitt posta jeg 2.april i 2014.. Så “bursdagen”var jo for ei stund siden..men rakk å lage et innlegg i riktig mnd da..Om du vil ta en titt på mitt første innlegg kan du se her..første_forsøk_Var veldig fornøyd med at jeg klarte å lage et innlegg å få publisert det..litt flinkere har jeg vel blitt.. tror jeg !

Nå blogger jeg jo ikke så ofte lenger, men har ingen planer om å slutte å blogge heller… Men litt enklere å bare dele bilder på Instagram syns jeg..og for meg er jo bilder det jeg liker best å drive med..

Men veldig hyggelig med alle jeg har blitt kjent med ved å blogge også.. Noen har jeg jo møtt også..som i disse tre innlegga her f.eks….så_hyggelig_…._bloggtrefftrivelig-a-mote-bloggvenn

Så da sier jeg bare hurra for bloggen min…gid den lenge , lenge, lenge leve må..(hehe)

Har du lyst til å føge meg på IG heter jeg.. annebe.blogg

#blogging #bursdag #drammen #norge #blomster

Den andre hvite blusen.. (Antrekk 60+)

Kjøpte meg jo to hvite bluser nå i våres på Step In , la ut bilder av den ene blusen og litt annet nytt i innlegget her..fine-farger-til-var-og-sommer Skrev at jeg skulle ta noen bilder av “den andre”også.. og nå er det gjort..

Liker slike bluser med litt “pynt”..men har helt enkle bluser og skjorter også.. Hver til sitt bruk er det vel noe som heter..

Fikk du ikke med deg bursdagsinnlegget til mannen  i dag..kan du ta en titt her..gratulerer-til-mannen

Nå håper jeg det blir en deilig vår og sommer hvor man kan gå mye “lettkledd”..

Blusen er av merket Anemone… Bildene er tatt på Fossesholm..

 

Det over her var hva jeg kjøpte nå sist..

 

Buksa er fra i fjor av merkte Lois.. og dette er bukser som man kan kjøpe i år også..tror jeg..i allefall noe lignende..

#stepin #anemone #fossesholm #loisjeans #blogg

 

 

 

Gratulerer til mannen..

I dag har mannen bursdag ..hipphurra ! Gutta har jo fått et bursdagsinnlegg hvert år siden jeg begynnte å blogge…(tror kanskje di hadde vært like glad for å slippe..hehe..)..Men di syns det er gøy at jeg har en hobby alle sammen.. så da lar di meg få lov i allefall..

Mannen fylte 60 i fjor, så da er det jo lett å regne ut hvor gammel han har blitt nå..Fjorårets bursdaginnlegg finner du her hurra-for-mannen-som-fyller-60..der kan du se et av mine favorittbilder av oss sammen også , og det har du nok veeeeeldig lyst til..hehe

Gutta kommer en tur på kaffe i kveld og det blir jo hyggelig !

Mannen og jeg starta dagen med en kaffe på Sjokoladesalongen..bildet er fra en date i vinter date-pa-sjokoladesalongen_..men spiste samme kaker i dag..

Jeg liker ikke så godt skryt og store ord ..men jeg er veldig fornøyd med mannen altså..

#bursdag #sjokoladesalongen

Påskeplaner..

Åra fyker av sted..syns nettopp det var påske jeg ! Planene her er som di har vært siden jeg blei syk for ca 12 år siden nå, ganske lik null.. litt-om-det-a-ha-me

Blir små spontane turer i “nærmiljø”..og det kan jo være veldig koselig det også !

Ellers fyller mannen år og gutta kommer innom på kaffe i kveld

Jeg pynter litt med pynt som gutta har laget da di var små..og litt gult i vasen ..

I går var jeg en tur oppe ved Eikeren som ligger drøye 15 min fra oss og tok litt bilder mens mannen var å sykla på skauen, sammen med yngstesønn.

Skriver kort under bildene..

Var fint med sola i går..men lufta er fortsatt ganske kald..Dette var noen gamle, ripete solbriller , men di passa så fint i fragen..hehe.. Noen skikkelig tøffe solbriller kan du se i innlegget her.kule-solbriller

 

Sto noen fine små sukkertopper nede ved vannet..

Fortsatt litt is på Fiskumvannet.. (Ligger på andre siden av veien for Eikeren..)

 

Stoppa på Fossesholm på hjemveien… Og høner , haner og egg er jo litt “påskete”syns jeg..

 

#vestfossen #påske