Antrekk 60+

Antrekka er jo ganske aldersløse men jeg har jo passert 60 med et par år..derfor antrekk 60+ i overskrifta.. Dagens forrige innlegg finner du her 42-ar-og-62-ar-siden-sist

Alle klærne her er fra stepinhokksund , er jo stort sett der jeg kjøper klær( eller er modell )..Nå vet ikke jeg om di fortsatt har disse klærne i butikk, men antar at mye av det fortsatt er der, i allefall i noen størrelser..

Skriver kort under bildene

Denne fine kjolen lånte jeg for å ta bilder en dag jeg var innom, kjekt å ha litt å variere bildene med.. Dette var den kaldeste dagen hittil i vinter, så jeg ser litt annspent ut..hehe.. #parttwo

 

Bukse , genser og boots kjøpt i høst.. elsker antrekket..

 

Bildene over her har Step In tatt… rødt og sort er jo fine jule og vinterfarger..

 

Klærne over her har jeg også kjøpt i høst, bukse fra Olajeans som er lang nok på bena til meg er jo helt topp da..

 

Veldig fornøyd med antrekket under her også..

#antrekk #stepinhokksund #sjal #rah #stil

 

 

 

 

 

 

 

 

42 år ..og 62 år siden sist

Alderen har blitt 62 år siden sist jeg hadde en “bloggdag”..og 20 november hadde mannen og jeg vært gift i 42 år.. så da er det enkelt å regne ut hvor gammel jeg var da jeg gifta meg.. hehe.. var faktisk noen dager før 20 års dagen..

Da vi hadde vært gift i 40 år var vi på hotelltur til Drøbak feiring-pa-forhand

Nå tok vi bare en dagstur dagen før dagen.. og koste oss først med kaffe, så en liten gåtur og jammen blei det en julemiddag før vi dro hjem også..

#drøbak

 

Bursdagen min blei feira med pinnekjøtt sammen med gutta lørdagen før ,(kjæresten til eldste var i en annen bursdag..)På dagen min kom di to søstrene mine på besøk, da blei det ostefat og sandkaker med krem.. (kakene var kjøpt )

#burdag #blogg #mjøndalen #sandkaker

Tror det blir en “bloggedag”

I dag er planen å lage noen blogginnlegg og å lese litt blogger ! Ser et jeg fortsatt er med på “lista”så da er det jo ok om di som er innom ser at det er noen nye innlegg !

Satser på å blogge litt mer i 2024.. vi får se ! Som jeg har sagt før syns jeg Instagram ( annebe.blogg ) er enklere for meg som først å fremst liker å dele bilder… mye tekst blir fort litt slitsomt for nakken min..

#blogging #annebe #mjøndalen #fossesholmherregård #førjulstid