Gratulerer yngste sønn og kjæresten…

Er litt i siget med andres blogg i dag, koselig det . Nå vil jeg bare gratulere yngste sønn Roger og kjæresten Stina , med 1år som kjærester .

Stina har en veldig fin og ryddig blogg, og selv om jeg vel ikke er i målgruppa, er det mye inspirasjon å hente der, flotte bilder og forslag til sunn mat og trening

Anbefaler dere å ta en titt på bloggen, for de litt yngre er det masse klestips også…


#blogg #gratulerer

Tenk at jeg var sååå heldig da…

I går svarte jeg riktig på en konkuranse hos en annen blogger ,(som jeg ofte leser og liker veldig  godt ) og var så heldig å bli trukket ut, og fikk SÅ fin omtale på hennes blogg, dette var uventet og veldig gøy..

Nå har jeg fremdeles ikke lært meg hvordan jeg linker til andre, så tar heller med et bilde av forsiden hennes.. og bloggnavnet er ..cathrinehenriksen.blogg.no…(vet det er ei lenke der jeg skriver innlegg,men det skjer ikke noe når jeg trykker på den, skal få hjelp så jeg lærer det..lover )

Bildene her ble så som så…var så gjenskinn i pc`n ……..Tusen takk Cathrine …


Verdt å lese…

    Det var koselig , fin omtale …                                                                                                 #blogg #styrke #omtale #mjøndalen #norge

 

 

 

Litt “damete”

Noen ganger passer det å være litt dame, og da er jo et klassisk skjørt og en pen bluse et ok valg. Og knyter man blusen nederst får det et litt mer uformelt uttrykk.

Her har jeg også byttet ut blusen med en topp i denim, om man ikke er så glad i bluser  er jo det en mulighet…


Skjørt #fransa Bluse #vivekes Sko #hjemmehos veske #morris


Topp #mexx Sko #økonomisko Veske #fretex……#mote #fashion #blogg #mjøndalen #norge

Bærplukking som terapi

Jeg koser meg når jeg plukker bær, senker skuldrene, lar tankene flyte og nynner en liten trall.  Av en eller annen grunn hviler jeg mer når jeg går slik, enn om jeg legger meg på sofaen (da klarer jeg i allefall ikke å hvile ).

I dag var vi på et sted en liten kjøretur fra oss, parkerte bilen ,gikk  150 meter, og fant et område (som vi har vært før også) hvor det bugnet av både blåbær og tyttebær .

Du kan egentlig  bare sette deg ned og fylle opp i “bøtter og spann “, det er så kos…Når mann min og jeg kommer litt unna hverandre mens vi går i våre egne tanker og plukker…roper jeg bort..er det morro ? og han svarer JA veldig, da er det gøy å plukke bær.

På to småturer nå har vi ca 3,7 l blåbær og 4,2 l tyttebær..ikke så veldig mye, men har ikke plass til så mye mer i fryseren heller..men vi kan jo ta en tur igjen å bare putte rett i munnen også…


Mindfullness på sitt beste….

To slag ..tett i tett..

Renplukker bæra med en gang, mann min sier han gjør det også, men jeg ser over , og det gjør han IKKE…hehe..

#blåbær #tyttebær #bær #blogg  #krokstadelva

Mathallen i Oslo

Har lenge hatt lyst til å besøke Mathallen i Oslo, da jeg har hørt mye positivt om stedet. Men det har blitt med tanken, helt til vi tidligere i sommer var inne å så på leiligheten til yngste sønn og mathallen bare lå noen minutter unna,da  fikk vi endelig til et besøk dit.

Hadde venta meg mye folk og styr, men det var rolig å deilig å gå der å titte, og det var jo alle mulige matvarer å få tak i der, vi handla ikke noe, syntes bare det var gøy å se..

også et lite kafè besøk selvfølgelig. og det er den beste kaffen jeg kan huske å ha smakt… Siden sønn bor så nære , kan det hende det blir en tur dit igjen, og da hadde det jo vært gøy å handle litt også….


Dette blir spennende…mye å se på…

Mathallen ligger fint til ved Akerselva….

Kafè besøk hører jo til en Oslotur…

Mange fine spisesteder…

Litt å velge i her…

Kaker og frukt…

Neste gang skal jeg kjøpe med litt ost tenker jeg…#mathallen #oslo #mat #akerselva #øltorget #blogg

En sommer er over

I går kveld satt jeg å titta på noen bilder fra i sommer, og dette bildet ga meg litt en slik “en sommer er over ” følelse, og det er litt vemodig og litt fint.

For når man har hatt en slik fin sommer som i år , er det helt greit at høsten kommer også……..Ha en fin dag !

 

( Bildet er fra Åsgårdstrand )


#åsgårdstrand #thonhotels #blogg #sommer #norge

 

 

 

Veldig lettlaget, med litt ” juks “….

De som har fulgt med på bloggen, vet at jeg og mannen min det siste året bare har hatt brød/rundstykker vi har bakt selv, og halve morroa er å blande og finne ut hvilken type brød vi skal lage. Men av og til når jeg er ekstra sliten (som nå etter Oslo turen på Mandag ) er det veldig deilig å slippe å tenke så mye.

Og da fungerer disse ferdige melblandingene helt greit…tilsetter bare litt ekstra solsikkekjerner, gresskarkjerner e.l . Vi bruker alltid bare halvparten av gjæren som står i oppskrifter eller på pakka.

Dette brødet skal egentlig stekes i former, men vi liker litt robuste brød med  sprø stekeskorpe.Når man steker uten former  trenger det ikke stå så lenge i stekeovnen heller …så skal du bake i full fart er disse pakkene lettvinte å ty til…


Det finnes jo ulike varianter, vi velger de som er over trekvart grovt som regel..#møllerens  #havre

Det blir store og fine skiver, man kan også velge å lage rundstykker av samme pakke, det fungerer helt fint…#bakst #brød #blogg

Fra sensommer til høst

Den største forandringen med påkledningen, når det går fra sommer til høst er vel at en må begynne å ha på jakke igjen når en skal ut av døra.

Om det ikke er så kaldt er det greit med en “Bomberjakke” i ett tynt stoff , er det mer “uggent”er det deilig med en lang strikkejakke, noe det er mye av i butikkene nå.

Her har jeg for det meste på meg klær i en militærgrønn farge, det er visst en av de “hotteste” fargene i høst, for meg passer det bra for det er en farge jeg er veldig glad i på klær, og har mye av i skapet fra før.

 Her har jeg valgt å “style” det helt enkel uten vesker, belter eller smykker…for en mer pyntet /gøyal stil er det bare å “lesse” på….om du liker det….


Denne blusen har jeg hatt i over 10 år, og for det meste brukt til pent. Nå har jeg tenkt å bruke den mer til hverdags, gjerne med en singlett under, eller litt “dristig” som her med bare en sort bh….. Bukse #bikbok  Jakke #lindex Bluse #hennes  Skolett #eurosko


Jeg syntes det kan være litt artig å kombinere litt glitter og paljetter med strikkeplagg…Jakke #zara  Bluse #hennes Skolett #høgl

#blogg #mote #fashion #militærgrønt #strikkejakke

Ååå..NEI…

Overskrifta  har ikke noe med bildet å gjøre altså, jeg bare så at det var et nytt oppsett/design når jeg skulle inn på bloggen nå, og jeg er ikke noe glad i at det er forandringer på ting jeg syntes fungerer slik de er…men men , det skjer værre ting rundt omkring…så jeg kommer nok over det snart..hehe..

 

Så var det bildet da , som jeg har hatt liggende på minnebrikka fra en handletur i sommer..når jeg leste Frodith`s innlegg om kunst i går (veldig bra), begynnte jeg å tenke på at dette kanskje var kunst ( ikke helt seriøst ment altså )…men hvorfor ikke når døde musefoster på glass er kunst, hvorfor kan ikke en hånd i en baguettpose være det…


#drammen #kunst #vestfossen #blogg #baguetter

 

Klipp i Oslo

I dag har jeg vært å klippet og stripet håret mitt i en frisørsalong i Oslo, som jeg var i for første gang for ca tre år siden i forbindelse med en “kle deg ti år yngre”reportasje i Norsk ukeblad.

Frisøren jeg bruker heter Tonje, og hun får til håret mitt slik at det alltid er mye lettere å fikse når jeg har vært der, nå er det desverre sjelden jeg orker å dra helt dit for å klippe meg, har bare hatt to Oslo turer  tidligere i år, (før var vi i Oslo ca2-3 ganger i mnd) nå  en for å klippe meg hos Tonje og en for å se på leiligheten til sønn min også i dag da. Så nå er jeg veldig fornøyd, hun er så flink til å få til så naturlig farge også..ble en rask kaffe og noe søtt for å få litt energi til kjøreturen hjem…

Salongen heter forresten AASTA og ligger på Majorstua.

(skriver litt under bildene)

 


Veldig koselig salong, med kult interiør, til og med tapeten på do er kul…

Før jeg dro og etter jeg kom hjem, dere ser nok ikke så mye forskjell, for jeg liker det mest mulig naturlig, ikke så store forandringer…men jeg merker

SÅ forskjell i forhold til hos andre frisører jeg bruker…så det er verdt å bli litt sliten av turen dit..

Her fra N.u..2011..

Trang en skikkelig “søtbombe”før hjemtur…#oslo #frisør #aasta #espressohous #majorstuen