Blåbærtur !

I går var vi på en liten blåbærtur..inspirert av bloggen til.. utifriluft.. , se HER..hun er jo ute på tur “hele tiden “….Nå er vi veldig glad i å være på tur vi også, men det blir mer av og til på oss.

Vi tok med litt sjokolade og kaffe og fant et sted vi vet det pleier være mye bær, og det var det nå også..men de var litt små og en del ikke modne enda, men vi fikk med 1,8 l hjem ..så får vi se om det blir en tur til litt senere.

Om du trenger noen forslag til hva bærene kan brukes til kan du jo ta en tur innom ..spisogspar.. sin blogg ..denne paien så jo kjempegod ut..se HER..

Hadde bare med kompaktkameraet og la ikke så stor vekt på fotograferingen, men noen bilder tok jeg så dere fikk se den fine naturen.

Skriver litt under bildene…


Bæra fant vi i denne skråningen….

Deilig å sitte å se utover, heldige de som har den hytta der nede….

Fant heldigvis litt mer moden bær enn dette ….

Kaffe og sjokolade hører med på tur….

Og den her sto å så etter oss da vi dro….       #blåbær #blåbærpai #krokstadelva #sau #natur #blogg

“Sånn går nu dagan ” ….

Da er det tredje og siste ferieuka til mannen , har ikke blitt så mange ferieturer i år..(som dere som leser bloggen vet er jo mamma på sykehus, og da blir det det som har prioritet )…nå har jeg uansett ikke reist så mye de siste årene pga formen min..men i fjor ble det jo en overnatting i hver av mannens ferieuker .

Men forrige uke ble det jo en superfin og koselig tur med overnatting til Åsgårdstrand…det ga litt sommer og feriefølelse.

Ellers var vi en tur inne i Oslo før helga og hjalp yngste sønn å pakke ned ting i leiligheten han flytter fra..jeg bidro med å pakke ned glass og bestikk..mens gutta bar og gjorde det meste ( sønnen hadde heldigvis hjelp av en kompis også )..og så¨ble det en lunsj nede på en av kafèene som det er mange av på Grunerløkka….

Dagen etter var det vasking , men jeg fikk ikke lov av de andre å bli med for de så hvor sliten jeg var etter den ene dagen, jeg var jo veldig bekymra for om de skulle klare å pusse vinduer og speiler da…men de sa at det klarte de…og da overlevering av nøkler foregikk ble vaskinga godkjent..så jeg kan nok trygt overlate denslags til gutta også .


Noen bilder fra “strøket” han bodde i ..og litt fra flyttinga….

I dag har mannen og jeg vært å handla litt i Drammen og tok en lunsj på Picasso, som dere ser på bildene under her…så vi koser oss litt innimellom….

#grunerløkka #flytting #oslo #blogg #picasso #drammen  #dtbb

Bildedryss….fra Åsgårdstrand selvfølgelig…

Mulig dere er lei av Åsgårdstrand nå..hehe..men det er ikke jeg . Her er noen bilder jeg tok mens vi var der nå sist.. som jeg av en eller annen grunn synes ble litt fine, eller at det var noe ved dem jeg likte godt..var det ett av bildene du likte ekstra godt ?

Skriver litt under bildene ….


Bilde av hotellet vi lå på…..


Utsikt fra resepsjonen…..


Utsikt fra rommet vårt….

Kunne ha vært en ørn..men var festa i en snor i en hage, fugleskremsel eller for å sjekke vind….eller hva vet jeg ??

Blomster ved brygga….

Et gammelt “skur”….

En åker vi gikk forbi…bygg kanskje…noen som vet ??

Sykler ved hotellet..tror nok man kunne leie dem …

Jeg likte den litt “rette”avsluttninga på rosebusken mot den hvite veggen….

Måke som står på et ben…..


Blomster og båthavn….


Nede ved brygga…..#åsgårdstrand #foto #blogg #thonhotell #korn #vestfold #ferie #vg #nrk #norge #sommer

 

 

 

 

 

 

 

Rosa og Ronald på fjelldate !!

Måtte jo gjøre et forsøk på denne utfordringa også…som dere ser her hos elinslaaen , for det hørtes jo gøy ut og jeg kobler av litt med slike små kreative “fotogreier”

Så her skulle man altså lage farge/ansikt på ukokte egg og ta bilder i en eller annen sammenheng. Jeg valgte å ta med mine egg som heter Rosa og Ronald på en tur ut i hagen her , og som dere ser så ble det en fjelldate på dem til slutt også.

Litt tekst under bildene…


De starta med en liten flørt ved Squasplanta mi , som det merkelig nok er liv i enda…(det kan jeg skrive om senere )….

Som dere ser er Rosa litt sjokkert og redd for å bevege seg oppover i høyden, men Ronald er en sjarmør og oppmuntrer henne på veien opp….

Til slutt er de oppe på fjellknausen og er fornøyde med å ha nådd målet og kan se utover dalen, Rosa er fortsatt litt sjokkert..men nå er det pga den flotte utsikten….

#date #fjelldate #mjøndalen #blogg #egg

Litt fra Åsgårdstrand !

Her er et lite bildeutdrag fra turen som jeg og mannen var på  til Åsgårdstrand fra onsdag til torsdag denne uka. Har jo hatt tidligere innlegg derfra også..så plukka bare ut noen..også blir det nok noen bilder til senere..mer slike jeg har tatt for fotograferingens skyld…

Skriver litt under bildene….


Er så herlig å kjøre ned i Åsgårdstrand og se sjøen….

Starter og avslutter turen med et besøk på Munch`s kafè…

Handler med litt på Joker`n og tar en tur på stranda…ble et bad begge dager også, og mannen tok flere….

Rusler i gatene, og går en tur bortom Munchs hus…..(..det gule øverst til høyre..)

Avslutter dagen med en burger på terrassen på hotellet…..#thonhotel #åsgårdstrand #munch #skolebrød #blogg

En dag i solen !!

Eller egentlig to halve dager…..for vi dro på formiddagen i går og kom hjem midt på dagen i dag. Nå har dagene stort sett inneholdt sykehusbesøk hos mamma i fire uker og hun er fortsatt der. Så det var deilig å kjenne litt på feriefølelsen.

Så altså ,i går tok mannen og jeg en tur til Åsgårdstrand som vi jo “oppdaget ” som et fint feriested for oss i fjor sommer, nå som jeg ikke orker reise så langt eller være så lenge borte.

Og der har vi alt vi trenger for å kose oss..hyggelig hotell, koselig kafè ,strand , rolige gater å rusle i og havn hvor en kan sitte å se på folk og båter…..

Etter vi kom hjem i dag har jeg vært å besøkt mamma og så var jeg innom mormor…så nå er jeg sliten så det får komme  mer bilder og litt fra turen etterhvert. Skal se innom andres blogger også , men ikke sikkert jeg rekker over alle i dag….


Som dere ser hadde vi fint vær med mye blå himmel, deilig……

En vakker rose….utafor Joker butikken….. #åsgårdstrand #sommer #blogg #norge #joker

 

Ut å gå….

Nå i Juli har det foreløpig ikke blitt noen gåturer på meg, men i Juni hadde jeg et par gåturer, en tur med hver av guttene bl.a. Da gikk vi en runde som jeg ikke har gått på mange år, rett ut fra der vi bor ….men motsatt vei av der jeg har tatt gåturene de siste årene.

Runda er ikke mer enn ca 25min, men det er litt stigning så litt trim blir det. Og det som var litt merkelig var at da jeg og eldste sønn hadde gått runda , tok han frem noen bilder i skuffen her og skulle se på..og av mange tusen bilder jeg har tok han akkurat opp den bunken med bilder fra da vi gikk tur akkurat på dette stedet da de var “små”.

Håper å få litt overskudd til noen gåturer igjen snart, for bevegelse og frisk luft er godt selv om jeg ikke akkurat” trener “så mye for tiden.

Skriver litt under bildene….


Gode sko jeg fikk av den spreke “tantejenta”….HER.

Fin utsikt mellom trærne ….

Her på tur med yngste sønn…..

Her ser vi utover elva og bygda…..

Og her er jeg og eldste sønn på tur….

Og her noen bilder fra samme runde da guttene var mindre…..#mjøndalen #tur #natur #nedreeiker #blogg

Paint !

Jeg lagde min tredje tegning i paint her om dagen.  Frodith utfordra oss til å tegne en tegning av henne….og det skulle kåres en vinner på utstillingen.. og hvem som vant ser dere HER….og det var ikke meg…men om du ser på de tre jeg har laget i rekkefølge fra første til siste … så må jeg si jeg syns jeg har kommet meg på tegning i paint jeg også…hehe….

#tegning #paint #blogg #mjøndalen #kunst