Focaccia ! (..og den ble “perfekt”.. )

Som jeg skrev i et innlegg tidligere i dag holdt jeg på å bake Focaccia.. Oppskrift fant jeg HER.. Jeg halverte og hadde i ei lita langpanne..har ikke så god plass i fryseren…

Fikk kommentarer i forrige innlegg om at folk hadde trua på meg og bakinga.. Og di fikk rett det blei bra..hehe..

Har smakt så jeg vet det..

Vi skal ha fiskesuppe i kveld men den blir det ikke noen bilde av for matbilder inne på kvelden blir ofte dårlige.. Også er det bare ei posesuppe..med litt ekstra oppi da..

Kos dere med kvelden..

Tok noen grønne oliven og litt urter sammen med flaksalt og olje på toppen..

 

 

Myk og fin deig..

 

Den minste biten er nå spist..hehe..

 

Suppe i all enkelhet .. #toro #focaccia

 

 

Foto som terapi !

Det har jeg jo skrevet om før HER bl.a.. Nå er det jo også en lege som har skrevet en bok som heter Fotokuren HER.. Jeg hørte ham bare på tv der han snakket om hvordan man setter i gang hele “nervesystemet”når man fotograferer og er på jakt etter motiver… han sa også at det var bra å dele bilder…så da fortsetter jeg med det..hehe..

Nå i vinter har det ikke vært så mye spennende å ta bilder av i nabolaget her..vinter uten snø er liksom litt grått…Og til fjels blir det for langt for meg å dra..

Men ikke for det ! I går tok jeg en rusletur langs elva rett bak her vi bor.. Og bildene ble jo ikke så aller verst..

Sola var litt lav på ettermiddagen , så det var stort sett skygge der jeg gikk…men bare det å se sola er deilig..

 

Noen ender møtte jeg på også..

 

Svak vind..

 

Litt sumpete men fint med fargene..

 

Denne sykkelen hadde vist stått der lenge var det en dame som sa..så om noen fra Mjøndalen kjenner den igjen sto den nede ved bygget ved “nyebrua”..

 

#fotokuren #Mjøndalen

 

 

 

Løøøøøørdag !

En ganske vanlig lørdag her ! Vi har vært å handla og tatt en kaffe ! Kjøpte med noen rosa tulipaner … Og nå er mannen på sykkeltur på skauen..siden det er nesten bart her vi bor.. Og jeg skal sette i gang å bake Focaccia for å ha litt å pusle med og for å ha ved siden av fiskesuppe i kveld..

Legger ut etterpå hvordan det ble…men ikke om det blir helt misslykka da..hehe..

#lørdag #tulipaner

 

 

 

 

 

Det vakre rundt oss.. Og merkinga funka !

Det som er så bra med foto er at det finnes motiver rett utenfor “stuedøra”.. Bildet av himmelen er fra verandaen og svanene holder til på andre siden av elva  ..200 meter å gå fra her vi bor !

Skulle også nevne at det jeg forsøkte i forrige innlegg funka.. Kan ikke skrive hva her, for da må jeg merke dette innlegget også..hehe.. Så ta en titt HER om du lurer !

Greit å vite til senere innlegg jeg skal lage..

Fin kveld videre til alle som er en tur innom bloggen min !

Bildene er tatt i forrige uke..

 

#Mjøndalen #Drammenselva

Noen bilder fra reklamejobber jeg har hatt..

REKLAME

Jeg har jo hatt noen slike innlegg siden jeg i åras løp har hatt mange modelljobber både reklame og mote.. HER er et tidliger innlegg med flere bilder.. Dette innlegget er mest fordi jeg skal teste ut å bruke ordet reklame i teksten.. Dere som blogger vet jo at det da må merkes for å komme på forsiden av blogg.no..

Nå er jo disse bildene noen år gamle så det ER jo ikke reklame lenger…

 

Så får vi se om jeg har merka det riktig da !

Skriver kort under bildene..

Di to øverste er for ca tre år siden..for Cubus ! De to til venstre nede er noe av det første jeg var med på..ca 33år der.. Og det der jeg dytter den mannen er jo også en del år siden..

#reklame #modelljobber

Sånn dærre “jålete”mat..

Det blir det bare når jeg skal ta et bilde av den..hehe.. Men liker at det jeg skal spise ser innbydende ut..veldig var for det som ser “guffent”ut.. Her brukte jeg til og med en av di fine dessertskålene som jeg fikk av mormor mens hun levde..Har alltid likt dem så godt..fine farger HER kan du se di andre fargene..

Og lunsjen var et deilig lite påfyll !

#lunsj #matprat

Snart er det vår.. (Antrekk og foto Step In)

Her hos oss er det jo mildt og vårlig nå om dagen..Og i butikkene begynner vårklærne å strømme inn ! Jeg har ikke rydda vekk vinterklærne enda..men kjenner at det frister å finne frem og kjøpe litt nye vårklær nå..

Jeg prøve å kjøpe noe som passer til det jeg allerede har..men kan bli myyyye flinkere der altså..

Her er noen bilder av meg med klær fra Step In i Hokksund..  Fine farger til våren det her syns jeg.. og anvendelige plagg !

I denne butikken er det også en koselig kafè  og masse fint interiør.. HER kan du se litt av det !

Den grønne smale buksa her jeg kjøpt meg..

 

#klær #stepinhokksund

Litt “kunst”fra dagens tur..

Som jeg skrev i dagens forrige innlegg hadde vi vært en tur ved Høvikodden i dag..HER ser du det innlegget ! Nå tror du kanskje vi hadde med ei kasse øl..men vi drakk bare kaffe vi altså..hehe..

Men noen hadde vel hatt en liten fest der i helga kanskje.. Flaskene ble jo litt fine med sola som skinte i mot.. Men di som hadde tatt dem med burde jo tatt dem med seg etterpå.. (..dette ligger rett ved kunstsenteret..så regner med en vaktmester rydder det bort..hadde det vært i skogen hadde vi tatt det med )

Hennie Onstad kunstsenter ligger på Høvikodden..og det er mye fint å se på området.. Jeg har vært der inne et par ganger også HER bl.a.. men når mannen og jeg er på tur liker vi best å være ute å bare rusle litt rundt..

En enslig Cola..

 

Livredding..

 

Ego..

 

 

#kust #hennieonstadkunstsenter

Sol,sjø og søndag..

På formiddagen i dag kjørte vi en tur til Høvikodden i Asker. Der er det fint å rusle litt langs stranda og ekstra fint på en dag med sol ! Vi hadde med kaffe og litt å spise på.. En del folk som går der, siden det er i nærhet til beboelse..men vi finner oss alltid en plass i fred og ro der vi kan nyte kaffen..

Litt flere detaljbilder får komme i neste innlegg.. Jeg tok jo en drøss med bilder, men å legge ut alt for mye i ett innlegg er jo slitsomt både for meg og di som titter innom..

Litt rar vinter når det er så mildt…men veldig deilig også..

 

Kaffen smakte bra i frisk luft..

 

Motsol og selfie med skygge..

 

Bare å vente på sommeren nå..

 

#høvikodden #hennieonstad

Dyre vesker og diamanter !

Det har jeg i grunnen aldri ønska meg ! Ikke at det er noe galt med det om man ønsker seg det og har råd til det….men det passer liksom ikke til meg.. Nå har jeg jo økonomi så jeg kan kjøpe (nesten)hva jeg vil..men dyre ting står ikke så høyt på lista mi..

Skal aldri si aldri , kommer jeg over den” perfekte”veska kan det jo hende jeg kjøper selv om den er dyr..men er jo aldri i slike butikker og handle på nettet har jeg aldri gjort..så da så !

Jeg er nok mer ujålete enn det kan virke som på enkelte antrekksbilder..liker å fikse meg litt av og til men helst på en litt avslappa måte..

Fikse negla i salong har jeg heller aldri gjort..di er liksom greie nok som di er syns jeg..

Har skrevet litt om det før også..der ser du også en type smykke som er litt i min stil om jeg skal pynte meg.. HER kan du se det !

Dagens date med mannen kan du se HER..

Denne lekre “Diorveska” fikk mannen på jobben før jul (uten merkenavnet da)..med “gave”oppi…. Kanskje jeg skal bruke den..bare tuller..

 

Veska på bildet under her betalte jeg vel 200 kr for på salg ..mer enn fin nok for meg !

 

Til vanlig går jeg kledd som på bildet under her og da passer det dårlig med dyre vesker og diamanter syns jeg..

#dior #diamanter