Jeg liker å føle meg litt usikker…

En merkelig uttalelse kanskje, og det gjelder jo ikke i alle situasjoner. Å gå på tynn is, hoppe i fallskjerm, ha trøbbel med tekniske duppeditter og sånt, det liker jeg IKKE..

Men av en eller annen grunn har jeg fra jeg var ganske ung gleda meg om jeg skal i et jobbintervju, begynne på noe der jeg ikke kjenner noen andre…føler meg på en måte sikker på at jeg er bra nok uansett..

Da jeg begynte på folkehøyskole da jeg var 15-16 år, var jeg spent men aldri redd for ikke å passe inn. Vet om andre som ikke ville dra på noe sånt om det ikke var sammen med ei venninne..

Når jeg har vært på ulike fotojobber har jeg likt å ikke vite helt hva det går ut på før jeg er der ..(selvsagt avklart at det er noe seriøst )

Tror det handler mye om at jeg er sikker på at jeg er bra nok som jeg er, har jo skrevet tidligere hva mitt motto er HER. Skulle det være at jeg ikke fikk en jobb..ikke ble venn med noen, var det ikke fordi det var/er meg det er noe galt med. Men kanskje fordi noen andre passa bedre sammen..eller passa bedre til akkurat den jobben..  Liker du slike typer utfordringer ?  #blogg #blogging

 

 

Litt vinterlig antrekksinspirasjon.. (50+)

Nå har jeg egentlig lyst til å ha på meg lettere klær snart. Men ser ut som det blir vinter en stund til, men det kan jo snu brått også da..

Men nå må en i alle fall ha på seg varme klær her jeg bor, så her kommer en liten oppsummering av antrekksinnlegg for denne sesongen..

Blir nok flere slike innlegg utover våren da det er litt enklere å fine steder å ta bilder når det er bart.

En deilig genser i friske farger, og høye fora støvler er behagelig å ha på..

 

Denne kjøpte jeg på salget, ikke hatt den på meg enda (bortsett fra på bildet)..men liker den godt så skal bruke den snart ..(er bare sånn at jeg stort sett slenger på meg det som ligger øverst i skapet sånn til daglig)

 

Er det skikkelig kaldt tar jeg på meg lue selv om det ødelegger “sveisen”…

 

Litt sånn røft som egentlig er mest min stil! Men har begynt å bruke litt mer skjørt og kjoler også..men ikke på denne tida av året da !

 

#antrekk #mote #klær

 

Deilig varm drikke i kulda !

Di fleste har vel prøvd seg på denne “drikken”. Skal være bra for forkjølelse sies det.. med ingefær, sitron og honning…ikke veit jeg ! Men da jeg hadde vært ute å tatt bilder i nabolaget  i går,( HER ser du det) smakte det i allefall godt med litt varm drikke..

Valgte denne teen å ha det i i går…. (kan ha med bare varmt vann også da )

 

Men egentlig er denne night time teen favoritten for tiden…men den drikker jeg som regel på kveldene..  #ikkereklame #blogg #blogging

Flott i nabolaget mitt !

I går gikk jeg langs elva bak bygget vi bor i og en tur over broa for der holder di fleste svanene til … Med frostrøyk og morgenlys blir bildene litt “tåkelagte”, men ville ikke “skarpe dem opp “for da hadde stemninga i dem blitt borte syns jeg..

Den gamle Mjøndær`s brua.. (Mjøndalen ).. som ligger rett bak her vi bor. Her står jeg på Krokstadelva siden å tar bilde…

 

Mye fugleliv …

 

Oppover mot Hokksund , og langt bak der Kongsberg og fjellene omkring..

 

Deilig kald dag med sol i går…

 

 

Fiiiine ….

 

#mjøndalen #krokstadelva

 

Noen flere reklamer jeg har vært med på… (obs ! Inneholder skryt..)

Har jo innimellom lagt ut litt av det jeg har vært med på når det gjelder reklame og mote. Da jeg la ut innlegget fra jeg var Lindexmodell hadde mannen henta opp esken med utklipp og bilder av noe av det jeg har vært med på fra boden.. prøvde å finne litt jeg ikke har vist på bloggen før..

Har blitt ganske mange oppdrag siden jeg var med første gang da jeg var 33 år…over 200 ulike foto/filmjobber har det nok blitt i alle fall.. HER er noen fra et tidligere innlegg.

Om du syns det er gøy å være med på slike ting anbefaler jeg deg å søke på nettet å finne et modell/castingbyrå i nærheten av der du bor..de har bruk for ulike typer folk.. Noe som også kan være lurt om du ikke har noen bilder som en “skikkelig” fotograf har tatt.. Send inn ønske om en Bli ny dag i et “dameblad”..så får du kanskje litt proffere bilder en det du har fra før av..

Som dere ser av bildene under her må man stadig bytte mann og familie om man skal være med på reklame…hehe..

Bilder tatt av brosjyrer som har ligget sammenbretta blir jo ikke så bra, men å spørre om å få originalbildene føles litt maset så det gjør jeg bare en sjelden gang..

Dette var reklame for et Cruise i Karibien..

 

Hyggelig når noen tar seg tid til å takke også..selv om jeg fikk lønn..

 

Nå er det jo bare å bruke mobilen om man skal filme “familien”..

 

Mamma til to jenter i reklame for Expert.. (..skryt nederst i hjørnet… står “svært sjarmerende dame” om du ikke ser det..hehe..)

 

I en reklame for Block Watne fikk jeg plutselig hund….fin var den også..

 

Så blir det skål og flørt med fremmede menn på Color line.. trenger ikke drikke heldigvis..  #reklamemodell #foto

 

Dagens enkle lunsj !

Innvikla lunsj har jeg i grunnen aldri, så da blir det den “vanlige” overskrifta lett eller enkel lunsj …  Yoghurt og Cottage cheese har vi nesten alltid i kjøleskapet. Så er det bare å fylle på med det en har av frukt, bær og korn..

Vi spiser nesten alltid brød til kvelden, så da er det ok med noe annet enn det tidligere på dagen syns jeg.

Jeg pleier å ha blomster i vasen, men når di er “strødd “rundt på bordet er det for bildet sin skyld… Det bloggerlivet vet dere !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tjener ikke noe på å blogge !

Har fått spørsmål om hva jeg tjener på bloggen min , og svaret er ingen ting ! Og det har heller aldri vært meninga. Begynte med å blogge for å gi hverdagen et innhold etter at jeg ble syk (ME).. Litt om det kan du lese HER ..

Vet man kan melde seg på et “partnerprogram” på blogg.no og tjene på reklamen /reklamering bl. a..  (det vises uansett reklame på bloggen min, fordi det koster jo ikke noe å være tilknytta blogg.no)

Deilig å slippe presset og forventningene og bare blogge når jeg har lyst, slik jeg har gjort i di snart 5 åra jeg har blogga. Noen ganger et innlegg om dagen, noen ganger mange..og noen dager ingen innlegg i det hele tatt.

Å ha lesere er hyggelig, men sidevisninger spiller ingen rolle når en ikke har blogging som jobb… Null stress liksom !

Bildet fra gårsdagen i Åsgårdstrand… #blogg #blogging

 

 

 

Ute å lufta topplua !

Som dere så i mitt forrige innlegg HER . Var vi en tur i Åsgårdstrand i dag… Det er ofte litt ekstra surt ved sjøen , så viktig med noe på øra.. Var faktisk så heldige at sola titta frem den halvtimen vi gikk rundt der..

Jeg har jo hatt så mye bilder fra Åsgårdstrand (som vi har blitt veldig glad i ) tidligere, så her blir det mest fokus på topplua mi..

 

Bare en liten titt opp på balkongen på hotellet vi ligger på om sommeren først…

 

Ingen lek står det , men svinge litt med armene må vel være greit…

 

Vinter og sommerfølelse på en gang…

 

En liten hvil…

 

Deilig med leggvarmerne jeg kjøpte tidligere i vinter , det skrev jeg om HER

 

Mannen rusler videre på vei mot bilen… #blogg #blogging

 

Hurra…i dag var det åpent..

Noen av dere husker kanskje da jeg og mannen var i Åsgårdstrand før jul.  HER , ser du det…da ble detskikkelig “nedtur” da kafèen var stengt…

I dag hadde vi lyst til å ta en tur dit igjen, rusle litt og selvfølgelig ta en kaffe !

Litt mer fornøyd enn sist..

 

Og i dag var det heldigvis åpent og koselig å sitte ved peisen..

 

Det med Norske flagg er liksom en “greie” der.. sommer og vinter… #åsgårdstrand  #kaffe

 

 

 

 

Ha en fin kveld ! Noen rynker skal man ha når man nærmer seg 60 år..

Bare innom for å ønske dere alle en fin kveld ! I den sammenheng fant jeg frem dette bildet som er fra et par uker tilbake.. Jeg har jo ofte bilder av meg selv på bloggen, og di er alle “uten filter” men når di er tatt på litt avstand kommer ikke alltid rynkene så godt frem..

Men jeg syns det er fint å vise at man kan være fornøyd med seg selv til tross for at alderen har satt sine spor..

Nå er det tre år til jeg blir seksti da.. men faktisk nærmere seksti en femti nå..

Hvor har åra blitt av….

#fredag #blogg