Ikke no a`ant å drive me..

Slik vi som har vokst opp i Mjøndær`n (Mjøndalen) sier det ! Etter at jeg begynnte å blogge har jeg blitt litt flinkere til å skrive “pent”..men liker det ikke..hehe.. Rettskriving er jeg ikke veldig god på , men har bedra seg litt etter at jeg starta å blogge det også..men bare litt.._skrivemter_og_skrivef

Men til “innholdet”i overskrifta ..som er.. IKKE NOE ANNET Å DRIVE MED..

Jeg tar jo stadig antrekksbilder og deler mange av dem her, men mest på Instagram nå for tiden.. Jeg føler jo at noen tenker..Har a ikke no a`ant å drive med.. Og det er VELDIG nær sannheten..

Etter jeg blei syk med ME..mer om det i linken_slitenhet_ved_me… føltes livet mitt litt meningsløst.. Sånn bortsett fra gutta /mine nærmeste ! Men man trenger å ha noe “eget”å drive med også..og for meg som liker å være kreativ og var svært aktiv før jeg blei syk.. blei det å ta bilder, både av antrekk og andre ting, noe som føltes riktig for meg..

Noen tenker kanskje at jeg gjør dette i tillegg til mange andre ting..men sånn er det ikke..(litt annet gjør jeg jo på gode dager)..

Ikke jobber jeg for tiden

Ikke har vi barnebarn

Ikke trener jeg

Ikke har vi hytte

Jeg/vi er SVÆRT lite sosiale..

Mannen gjør minst 80%av husarbeidet ..for at jeg skal orke noen lystbetonte ting som å ta bilder og bli med på lørdagskaffe f.eks..

Utenlandsreiser er det over 12 år siden vi var på..

Men veldig glad for at jeg etter flere år der jeg ikke engang kunne ta en tur til Drammen..nå kan få til noen små hyggelige turer til steder i nærheten !

SÅ kunne jeg jo bare tatt bildene og ikke delt dem..men det hadde jo blitt litt som om folk som liker å strikke bare strikka og strikka og ikke hadde noen å gi det til..litt meningsløst liksom !

#nabolaget #mjøndalen

Mønster og fargemix… (Antrekk 60+)

Bildene her tok jeg i går,tar som regel flere anntrekk på samme dag.. greit når man først har vaska håret..hehe.. Som dere 8mange av dere9 vet er det å ta antrekksinnlegg blitt hobbyene min etter at jeg blei syk..hvorfor-antrekksinnlegg

Litt enklere å ta bilder når det er bart på bakken..men litt utfordringer skal man jo ha godt av har jeg hørt..

Skriver kort under bilkdene..

Ruter på ruter funker bra det.. Vest og sjerf har jeg hatt i mange år..buksa er en av di jeg fikk fra Ylviajeans..helt-supre-jeans

 

Bildene over her er tatt på “haugen”rett borti gata her jeg bor..

 

På bildene under her har jeg på meg ting fra Step In ! Vest og bukse kjøpte jeg på salget nå..skjorte og lue har jeg kjøpt før..og veska var en gave da jeg fylte 60 år..

Mange ganger tenker jeg at, har jeg blå vest ..må jeg ha blå bukse..men er litt gøyalt og blande farger også, så her blei det grønt..og da får man brukt klærne på litt varierte måter…

 

Likte godt bildet under her.. litt “motsol”ga fin stemning syns jeg ! Disse bildene er tatt på Fossesholm , like ved der mannen og jeg tok kaffedaten i dag.date-pa-sjokoladesalongen

#fossesholm #stepin #minmote #mjøndalen #vestfossen #hokksund

Date på Sjokoladesalongen

I dag tok mannen og jeg en tur til Vestfossen (10-12 min med bil fra oss ).. Lite sted der yngstesønn bodde for noen år siden..og stedet vi passerer om vi skal bade på Eiker`n..annebe_bader_med_fisker

Sjokoladesalongen har mye godt og det er veldig koselig der ! Godt at vi var tidlig ute , vi var der da det åpna 10.00.. for det stod reservert omtrent på samtlige bord litt senere på dagen..

Som navnet sier kan man kjøpe sjokolade der..( di har vunnet noen priser for sjokoladen sin)….men man kan også  få god mat der ! Blei kake og kaffe på oss i dag..

Veldig gode kaker… og som dere ser ..jeg er alltid elegant..hehe.. #not

 

#sjokoladesalongen

 

Litt møkkete vindu , ikke så rart ved veien på denne tida av året..og jeg i konsentrer “positur”..

 

Under her kan dere se et smørbrød jeg har kjøpt der tidligere …det er bare såååå godt altså..

#matprat #vestfossen #blogg #sjokolade

 

 

 

 

Bare når jeg blogger selv..

Jeg kommenterer veldig sjelden hos andre når jeg ikke blogger selv ! Av den grunn (som noen vet) at jeg sliter veldig med nakkeplager og det trigges av skriving på PC.. Jeg starta å blogge først og fremst for å kunne være litt kreativ..

Så da ville det jo vært dumt å brukt “kreftene”på å prioritere kommentarer fremfor å lage innlegg selv.. Derfor lager jeg stort sett tre innlegg di dagene jeg blogger, og tar en tur innom hos andre jeg følger og har blitt kjent med her på bloggen samtidig.. ( Er stadig innom uten å kommentere da ) Hadde jeg delt innlegga over flere dager hadde jeg “følt”at jeg hadde “måttet”vise at jeg hadde vært innom andre alle dagene også.. så da sparer jeg litt “krefter”på å blogge litt mer av gangen.. Også får jeg delt noen bilder som er tatt siden sist..Flere bilder kan du se på Instagram, der er det litt enklere å dele uten å skrive så mye… Heter annebe.blogg der..(trykk på linken så kan du ta en titt)

Kommentarer skaper litt liv på bloggen, så skulle gjerne vært mer aktiv med både det og blogginga !

Solliv har skrevet litt om kommentarer o.l på sin blogg i dag, det finner du her.. solliv.blogg.no/tallet-539.html

En annen som har skrevet om kommentarer i dag er Gryende se her.. det-eneste-jeg-krever

På verandaen med en “gammel”kjole og en topp kjøpt på salg.. for en hundrelapp eller noe sånt.. da blei det litt som nytt !

 

Har skrevet litt om hvorfor jeg begynnte å blogge her bla..jeg-blogger-bare-for-min-egen-del.

At jeg har møtt bloggvenner både på bloggen og i “virkeligheten”er en hyggelig bonus.. bloggtreffmed_en_smak_av_india_

#vinter #mjøndalen #foto #blogg #utno

Hadde med “fotograf”.. #yngstesønn

I forrige uke tok jeg en kaffe med yngstesønn i Drammen (han bor der).. Tok med kamera i samme slengen , så stakk vi bortom Drammen museum for å ta noen bilder der..men det var så utrolig kaldt den dagen… så det blei ikke mang gitt, før vi måtte gi oss ! Stort sett tar jeg jo bilder selv..med stativ og selvutløser…så litt luksus å ha med en “fotograf” var det jo !

 

Har hatt noen bilder fra museet før også..drammen-museum-og-har-jeg-blitt-sa-interessert-i-historie-di-siste-ara

 

Kan vel nesten se kulda på bildene her..

 

Jeg måtte jo ha et bilde av “fotografen” også… Flere bilder av ham her i et tidligere innlegg.. det-blei-medalje-gitt.

 

#drammenmuseeum #drammen

To premier i posten

Ikke ofte jeg får post lenger, men i forrige uke dukka det opp to premier til meg..moro ! Den ene var et Flaxlodd og et veldig hyggelig kort fra Bunnytrash.. som jeg skrev om i innlegget her..jeg-vant-i-julekalender-hos-bunnytrash

Jeg vant ikke på loddet, det forventet jeg ikke heller..men uansett gøy !

Den andre premien var fra No Basic Shades som jeg har vist dere solbriller fra på bloggen før..I linken her kan du se di jeg har fått før..kule-solbriller

 

 

Bare en fra å vinne ti tusen da..hehe..

 

Under her ser du brillene jeg fikk i posten nå..og meg med et stivt glis !

#nobasicshades #mjøndalen

 

 

Jeg vant i julekalender hos Bunnytrash..og så mange fine folk på bloggen..

Jeg var så heldig at jeg vant i julekalenderen til Bunnytrash..Slik jeg forstår det er premien et Flaxlodd (jeg hadde aldri vært så raus at jeg sendte det til “fremmede”..tenk om di vant da..).. sier litt om ham..og muligens enda mer om meg..hehe..

Bloggen hans har mange “viktige”temaer og mange lette og morsomme så noe for enhver smak..

Innlegget der jeg vant finner du her…bunnys-romjulskalender-dag-7-siste-dag-og-tusen-takk.

Som dere kunne se i forrige innlegg var jeg jo så heldig å få en “pris”av en blogger også.. jeg-arets-moteblogger-i-gryxen-awards

Jeg blogger jo ikke så ofte nå, men jeg har aldri hatt slike innlegg på min blogg.. der jeg deler ut til noen…(være seg priser eller gaver/premier).. noen må jo ta i mot det andre deler ut også…hehe..tuller litt altså.. (men for meg blir det litt mye styr om jeg må holde orden på bilder folk har levert til utstillinger og jeg må få sendt ting av gårde i posten..osv.. )Dette er pga av ME der jeg må spare krefter der jeg kan..og for meg blir slikt fort stress ..Litt om det å ha ME her..litt-om-det-a-ha-me

Så takk til fine folka som bidrar positivt her på Blogg.no..

 

Bilde fra en dag før jul..#eikeren #antrekk60+

Jeg årets moteblogger i “Gryxen awards”..

Artig å få en slik utmerkelse her på bloggen da.. Og Gryende er så god på å lage innlegg om folk på bloggen..fremsnakking på høyt plan og andre gode/artige innlegg ! Innlegget om meg og prisen jeg vant finner du hergryxen-awards-2021-arets-moteblogger. i innlegget ser du hvem som har fått ulike andre priser også..

Jeg håper å få “ork” til å blogge mer og dele mange antrekksinnlegg i 2022.. så da kan dere bare glede dere..eller grue dere..hehe..

For meg er det å ta antrekksinnlegg noe av det jeg får mest positivt påfyll av å holde på med.. Stilen min er stort sett sporty og klassisk.. så ikke så mye jåleri og siste mote..men kanskje litt inspirasjon for noen uansett..

Dagens forrige innlegg finner du her..med familiebilde….jula-kort-oppsummert.html

 

Bildet er tatt rett over gata her vi bor… #mjøndalen

 

#gryksenawards #blogg.no

Jula kort oppsummert..

Først av alt Godt nytt år til dere alle sammen ! Stille og rolig jul her , bortsett fra at gutta var her på julaften har det vært lite besøk..eller egentlig ingen..hehe… Har blitt sånn etter jeg blei syk.. så merker ingen forskjell pga Covid.. (kjæresten til eldstemann kom innom på slutten av kvelden)

Skriver kort under bildene..

“Gjengen” med hatt.. I innlegget her ser du “gjengen”med briller..fra 2019.. jammen-fikk-jeg-med-meg-gjengenpa-et-nyttarsbilde-gitt. 

På julaften spiste vi ribbe og hadde riskrem til dessert..som vi har hatt i alle år !

 

Mannen og jeg tok en tur opp til et vann på andre siden av elva her på 1.juledag..5 min å gå fra parkeringa..hadde med mat og kaffe og satt å koste oss i lav desembersol..#nydammen

 

En av dagene i romjula tok vi en tur til Oslo sammen med yngstesønn.. Parkerte ved Vigelandsparken/ Frognerparken..og tok en kaffe der og gikk nedom slottet før vi dro hjem.. #annepålandet

 

Nyttårsaften feira mannen og jeg i pysjamas og spiste pizza og drakk alkoholfrie “bobler”..og så så vi på rakettene fra verandaen .. og vips så var det år 2022.. Mitt forhold til alkohol kan du lese om i innlegget her.. _tenker_du_noen_gang_over dine akoholvaner

 

#tulipaner #jul #nyttår #mjøndalen #blogg