Begynner å bli gammal

Blir jo 60 i desember,og da er man vel i kategorien “gammal”.. men det får man jo ikke gjort noe med.. så alderen i seg selv tenker jeg ikke noe særlig på.. Ikke rynkene heller.. et innlegg om det her i linken..jeg-elsker-rynkene-mine

Men jeg merker i det det daglige at alderen gjør sitt.. Sliter med å se skarpt (noe pga ME, men også pga av alderen).. og jeg er ikke flink til å ta vare på brillene mine, så briller med riper gjør ikke saken noe bedre… Vondt i knær når jeg går i trapper har også kommet di siste åra..

Og her om dagen løsna det en bit av ei “plombe”.. men enn så lenge har jeg mine egne tenner…så noe positivt er det jo..hehe..

Bildet er ca et år gammelt,.. og er tatt dagen etter jeg blei ny med KK-i ukas-kk.… siden den gang har jeg oppdaga et par grå hår også..men enn så lenge ikke noe å snakke om…men spørs om et år da..(slike ting bekymrer meg ikke altså )

#aldring #selvironi #humor #fakta #blogg

Herlig innlegg (Gryende)..om/som meg..

Har jo vært litt fraværende på bloggen noen dager igjen, men nå fikk jeg lest et helt herlig/artig innlegg om/som meg hos bloggeren Gryende.. Her finner du innleggene om/som meg hvis-jeg-var-deg-annebe 1  og hvis-jeg-var-deg-annebe 2.. og hva er vel bedre enn innlegg som handler om meg..hehe..

Nå er ikke jeg så god på omtaler av andre som Gryende er, men kort fortalt er hun en blogger med mange spennende, artige og viktige innlegg.. Og hun har innsikt og forståelse for ting hun skriver om, og tør å si ting som di er..

 

Og disse innlegga av ulike bloggere er så tatt på kornet at det er en fryd..og det er gjort med stor raushet i omtalen av andre.. Her kommer du deg rett inn på bloggen hennes og kan lese deg opp….GRYENDE.. bare å skrolle i vei..

Flott er hun også.. (stjal bildet fra bloggen hennes)..

#blogg #blogging

Kaffe i Tønsberg

I går tok vi en tur til Tønsberg på formiddagen.. Rett og slett bare for å ta en kaffe.. trenger litt forandring i hverdagen.. og det med lørdagskaffe er jo blitt vår “greie”etter at jeg blei syk og sjelden orker å være med på sosiale ting..de få tinga jeg er med på bør helst være på formiddagen..og ikke vare så lenge..

Da passer det fint med kaffedate med mannen, får sett litt folk uten at det blir for “krevende”..

Litt om det å ha ME her .._slitenhet_ved ME (hvordan det føles for meg ), for di som eventuelt ikke har vært innom bloggen min før..

Syns det er koselig i Tønsberg, selv om Åsgårdstrand som ligger like før (fra oss)er favoritten…vi går uansett ikke i butikker når vi er på slike turer.. Før vi dro hjem fra Tønsberg gikk vi en turen opp på Slottsfjellet, der ser man utover sjøen og byen…og så gikk vi bortover brygga ..til bilen , før vi kjørte hjem..

Litt søtt til kaffen på en koselig kafè..#with

 

En link om Slottsfjellet ser du her.. slottsfjellsmuseet

 

 

Hadde ikke med kamera, så blei bare noen mobilbilder..

 

Fin utsikt..

 

Godt det ikke regna..(hang nok bare til “pynt”)..

 

#tønsberg #withtønsberg #blogg #utno #slottsfjellet

Blomster og blåbærmuffins

Kjøpte noen roser i matbutikken i dag.. Koselig å ha litt nye blomster i helgen (eller hælja som jeg pleier å si )..Jeg er i grunnen veldig lite opptatt av interiør til å være “dame”.. liker å ha det funksjonelt og enkelt uten for mye “dill”..

Haaaaater å kjøpe nye møbler men “måtte” kjøpe litt nytt da vi flytta til leiligheten her.. for det er jo mye mindere plass enn det var da vi bodde i huset..

Nå bytta jeg et par av putetrekka så det blei litt mer høstlig i sofakroken..Fargene jeg/vi har hatt før jeg bytta ser du i innlegget her.._s_var_det_putene_da.

Dagens forrige innlegg finner du her..sa-mye-fint-til-hosten-stepin

#hjem

 

Vi plukka jo litt blåbær for noen uker siden.. så blir vel å bake noen muffins eller lignende i løpet av høsten.. Sist jeg bakte blåbærmuffins ser du i innlegget her..med link til oppskrift.._kjempegode_blbrmuffin.html

#baking

 

#roser #mjøndalen #blogg

Så mye fint til høsten #Stepin

Disse bildene har jeg tatt for Step In i Hokksund.. Kjekt for meg å ha litt ekstra antrekk å “låne” siden jeg tar så mange antrekksbilder også..er jo begrensa hvor mye jeg har i eget skap..selv om jeg har en god del klær..noe nytt, mye “gammelt”..

Skrev litt om hvorfor bilder for Step In her..goy-a-vaere-modellpa-step-in.html

Skriver kort under bildene..

Jeg har jo vært ei “buksejente”men blitt mer glad i å bruke kjoler med åra også..

 

 

Denne kjolen er skikkelig fin syns jeg, og tøft med høye støvletter til…

 

Typiske farger til høsten..

 

 

Skulle jeg valgt meg en favoritt fra innlegget her.. tror jeg det hadde blitt denne jogge/kosedressen..

Ruter og flanell er jo også typisk høst…nydelig den blåfargen på skjorta syns jeg…

 

#antrekk #stepinhokksund

Høst og stengt kommentarfelt !

Sist jeg blogga var det jo august..hvorfor-antrekksinnlegg.. Nå er september godt i gang, men foreløpig har det vært mye sol og varme, så har ikke fått helt høstfølelsen enda..men noen tegn i naturen begynner det å bli !

Jeg skal ikke stenge kommentarfeltet her på bloggen..men har gjort det på Instagram noen uker nå..og fortsetter med det ut september.. Rett og slett for å ikke ha noe fokus på tilbakemeldinger.. men bare dele bilder fordi det  er det som er det jeg “koser”meg med.. Men blir jo mer “liv”med tilbakemeldinger.. så kommentarfeltet blir nok litt “av og på” der etter hvert..

Bloggen blir litt annet syns jeg.. her handler det jo litt om “kommunikasjon”også..

#nærmiljø #drammenselva