God helg !

Ønsker alle en god helg med dette blomsterbildet jeg lagde i fjor sommer ..lager nok noen denne sommeren også for det er så gøy…og det blir vel sommer etterhvert får vi tro.

Ellers har jeg vært så svimmel noen dager nå, særlig i går kveld…. har vært det mye pga sykdommen…men syns det hadde bedra seg det siste året..så håper det er raskt forbigående.

Kos dere med fredagskvelden og resten av helga…blir jeg i bedre form kommer det innlegg, ellers kommer det etterhvert som formen bedrer seg ..

#blomster #blogg

 

Voksne damer og shorts…

Nå nærmer det seg forhåpentligvis sol og varme ! Og da går jeg veldig gjerne i shorts, tilogmed i butikken…Jeg har hatt innlegg på bloggen  tidligere med spørsmål om “kjærringer” kan gå i shorts i butikken…se HER …så kan du lese hva andre mener om det.

Jeg mener så absolutt at man kan det, uansett kroppsfasong, men jeg har ei meget slank venninne som aldri kunne tenke seg å gå med det “ute blant folk” ..så det handler vel mest om hva en føler seg komfortabel med.

Hva tenker du …er det “passende” når man er over 50 år ? ( De under 50 år kaller jeg unge damer..hehe..)

Bildene er fra sommeren for to år siden …og da var det mye flott sommervær !

Jeg velger jo ofte den litt sporty stilen….

Men man kan fint pynte seg med shorts også…..syns jeg !

 

Takker for hyggelige kommentarer …og en liten opplysning om kaka i forrige innlegg…

Som mange av dere vet har jeg valgt å stort sett ikke svare på kommentarer på min blogg nå i det siste. Jeg prioritere heller å lage innlegg og å kommentere hos andre når det passer seg slik, for dere som ikke har lest hvorfor se HER

Så nå vil jeg takke for at jeg fortsatt får mange hyggelige kommentarer av dere..noe jeg setter veldig pris på TUSEN TAKK !

Så var det den kaka i forrige innlegg da , på oppskrifta i Norsk Ukeblad er nok hvetemelet uteblitt..for det står lenger ned bland hvetemel osv…så til dere som ikke tåler gluten, denne er nok ikke glutenfri..men kanskje hvetemelet kan byttes ut med malte mandler eller mandelmel ?

( Nå fikk jeg en kommentar om at det finnes glutenfritt mel også, så da kan jo det selvsagt brukes…så peiling har jeg på glutenfritt..hehe.. )


#blogg #kake #hjerte #oppskrifter #glutenfritt
 

 

Sånn kake fikk jeg lyst til å lage en dag…

Fikk noen blader av søsteren min i går, og da jeg satt og så i dem ble jeg veldig fristet av denne kaka jeg fant i Norsk Ukeblad…men først må det bli sol og varme så en kan spise den ute …

Noen som har erfaring med potetmel i slike kaker ?….jeg pleier bruke hvetemel.

Skal legge ut eget bilde om jeg baker den…ikke sikkert den blir like vakker da ..


#norskukeblad #kaker #rullekake #mjøndalen #oppskrifter
 

 

Wow ….det var overraskende godt…

Man blir jo litt påvirket av ting man ser på tv , enten man vil eller ikke .. Og de siste årene har det jo vært så mange matprogram, der har jeg flere ganger sett at de har laget lammeskank, og det har sett så “robust” og godt ut…selv om vi ikke har vært spesielt glad i lam..

Så da jeg så i butikken at de hadde ferdig kokte ,fikk jeg lyst til å prøve..skulle bare stekes 30-40 min i stekeovnen..godt forklart på pakka ..

Så lagde vi hjemmelaget potetstappe og kokte grønnskar..og rødvinssaus som fulgte med i pakka…Og det var så utrolig godt, mild smak og mørt og fint..så det kommer jeg til å kjøpe igjen….( ikke sponset )


Smaker bedre enn det ser ut…og jeg hadde mer saus under grønnsakene…hehe…


#gilde #lammeskank #matblogg #mjøndalen #potetstappe
 

 

Gårsdagens “topptur”…som også ga en nedtur..men heldigvis gikk bra ..

I dag har jeg først vært i hyggelig kaffeselskap hos eldste søster og svoger for å feire bursdagene deres, sammen med yngste søster , mamma og mormor..deilig mat og kaker ..

Men så var det turen da, skrev jo i går at jeg skulle legge ut noen bilder fra den…og fortelle om mobilen jeg mista… Vi gikk til et sted som heter Solbergknabben, der vi ser utover mot Drammen..ikke så langt å gå, men bratt stigning på slutten, så det var litt over maksgrensa mi..men det var fint å komme opp å se utover ..

Jeg sendte et bilde til guttene av utsikten ..og da vi var på vei ned skulle jeg sjekke om jeg hadde fått svar…samtidig som jeg tok noen bilder med kameraet..

Da vi etter ca 25 min var nede ved bilen oppdaget jeg at mobilen var borte…Hadde mest lyst til å sette meg ned å grine siden jeg var så sliten allerede…men vi snudde og skulle begynne på turen oppover igjen..etter noen minutter møter vi ei dame som lurer på om vi har mista en mobil..hun hadde tatt den med og skulle prøve å finne eieren… Jeg tror jeg klarte å formidle hvor letta og glad jeg var….og jeg tror hun var glad for å finne eieren så fort også….

 

De nærmeste husa er et sted som heter Solbergelva ..lenger bort ligger Drammen…også ser dere Drammenselva….


På veien opp ser vi den andre veien, mot Krokstadelva og Mjøndalen …der vi bor…


Fint å komme opp…..


På vei ned kom det ei skikkelig haglebyge….


#blåveis #solbergknabben #utno #friluftsliv #solbergfjellet
 

 

Ei uke etter…

Jeg syns det er veldig bra når en har hatt roser i ei uke..og de springer ut på denne måten. Er så kjedelig når en og en begynner å “henge med hodet”..

Dette var jo rosene som mannen fikk av faren sin forrige lørdag HER...og jeg tror vi har dem fine i mange dager til også .

Nå har vi vært å gått en fin tur, men det får dere se noen bilder fra i morgen tenker jeg….jeg mista mobilen min..men den kom til rette..hvordan forteller jeg i neste innlegg …

Nå får vi sette i gang å lage litt mat her…Kos dere med kvelden !


#roser #blomster #lørdag #blogg #mjøndalen

 

Kaffekos med vafler !

Nå har mannen, jeg og yngstesønn vært på kaffe hos eldstesønn…som jeg jo har fortalt tidligere  har flyttet inn i ny og større leilighet …

Vi har jo vært der før også, men i dag ble vi bedt på kaffe ..og selv om han har fått” innflyttningsgave” tidligere, i form av litt investeringer til ting i leiligheten..var det jo hyggelig å ha med en pakke..og jeg visste han kunne tenke seg et vaffeljern..så da kjøpte vi med det..også sendte jeg melding og sa han ikke trang kjøpe så mye til kaffen …for jeg tok med vaffelrøre…

Vi koste oss ..og vaflene ble gode..litt ujevnt stekt…men der må man nok prøve seg litt frem…
#vaffeljern #vafler
 

Joggebukse ! (Antrekk 50+)

Noe av det beste jeg kan gå med er ei “slækk” joggebukse. Noe jeg ikke bare bruker hjemme , men også når jeg skal i butikken o.l…og sånn til vanlig slenger jeg den bare på meg…men skal man møte noen er det jo hyggelig å pynte det opp litt…eller ha ei bukse med noen detaljer som f.eks glidelås..eller ei linning i en kontrastfarge….som jeg har her…

Bildene fikk litt for mye lys i seg…så derfor ble det ikke så mange som kunne brukes…beklager det..


Det er jo så kjølig om dagen at det er greit å ha en varm genser…så får en heller ha ei T-skjorte under om det blir varmt…

Buksa er fra H&M og genseren fra B-young.. (ikke sponset)

Litt mer pynta med et smykke og litt penere sko…begge skoparrene har jeg hatt et innlegg om tidligere HER...
 

 

Om det å ikke svare på kommentarer…

De som ikke fikk med seg innlegget mitt på mandag, om at jeg skal prøve hvordan det er å ikke svare på kommentarer på innlegga mine kan se HER ..

Om jeg får kommentar av noen uten blogg svarer jeg selvsagt, siden jeg ikke får gitt noen “respons” til de ellers…

Jeg fikk mange fine tilbakemeldinger, noen syns det hørtes lurt ut…andre synes det var litt dumt..det er jeg i grunnen enig i .. (og det er selvfølgelig greit om jeg heller ikke får svar på kommentarer hos andre ) , men nå er det slik at det er en begrensning på hvor mye jeg orker å sitte ved pc`n..så da syns jeg dette var bedre enn å slutte å kommentere hos andre eller lage færre innlegg..

Har vært” tøft” å bare lese kommentarene og ikke gi tilbakemelding på at jeg har lest dem …nå kan det jo være at det blir noen dager jeg ikke har fult så mye vondt..og da kan det nok hende det blir til at jeg svarer….dere får ta det litt som det kommer…

Hvitveisen plukka jeg i går..og satte i ei av dessertskålene jeg har fått av mormor…syns det ble litt pent…

 


#blogg #hvitveis #kommentarer #dessertskål #mjøndalen