Et par “julete”modelljobber jeg har hatt..

Dette er vel di to mest “julete” modelljobbene jeg har vært med på.. Forsiden i Hjemmet er jo helt fra 1999, men det føles som det var i går..hehe… Noen andre jobber jeg har hatt finner du i lenken her bl.a ..varm_med_ukebladkper 

Selv liker jeg fortsatt å lese litt i blader..eller mest se på bilder egentlig..men folk flest leser vel mer på “nettet”i disse tider.. ikke like hyggelig syns jeg..

 

Søt og litt sjenert lita jente, jeg hadde nytte av å ha jobba mye med barn kan jeg huske..

(Litt om min glede over å jobbe med barn finner du her.. ego_10 )

 

Bildet under er fra en brosjyre til Ski storsenter.. og det er “bare”10 år siden..

God jul… #modell #blogg

Har vært 60 år i laaange tider nå..

Fylte jo 60 år 4. desember.. Så har kjent litt på det å være 60 noen uker nå.. ikke så veldig annerledes enn 59 i grunnen..hehe.. På dagen var gutta og kjæresten til eldstmann en tur her.. Først Tacosuppe.._tacosuppe_ og så marsipankake.. og is til kaffen..

Stille og rolig som all feiring har vært her etter at jeg blei syk med ME , litt om det kan du lese her..litt-om-det-a-ha-me.. Så Covid gjør i grunnen ikke noen forskjell for meg /oss i slike sammenhenger.. men ønsker den uansett “dit pepper`n gror”..

Tok nesten ikke bilder, siden det blir litt masete ..men et par stykker blei det..

Jeg fikk koselige gaver , litt fotoutstyr og ei bok av Mads Hansen bl.a..

#marsipankake #baking #bursdag #mjøndalen #blogg

Hohoho..

Har vært stille fra meg på bloggen i Desember.. Har hatt ekstra mye vondt i hode og nakke i det siste..så da så ! Nå er det straks julaften og den blir stille og rolig her.. Gutta kommer på besøk og det blir jo koselig..

Jeg har ikke bakt noe i år, men stekt noen medisterkaker har jeg gjort..oppskrifta jeg bruker finner du her..kjempegode-medisterkaker-etter-mormors-oppskrift

Siden sist har jeg fylt 60 år..så nå blir det antrekk 60 + ..hehe..

Kommer et innlegg med litt fra bursdagsfeiring etterpå tenker jeg..

Litt snø er det her..men mest glatt..

Ønsker alle ei fin jul !

#desember #mjøndalen #snø #vinter #antrekk