Har bakt litt igjen

Bakte noen horn igjen tidligere i uka..oppskrifta jeg bruker finner du i linken her.. annebe nydelige horn  Eldstesønn og kjæresten skulle spise grønnsakssuppe her..og da var det jo hyggelig med litt hjembakt ved siden av..

Disse er både lette og lage og veeeeldig gode å spise..

Jeg baker ikke sååå ofte(..spørs hvem man sammenligner med da) , men deler det stort sett her på bloggen når jeg gjør det.. Blir en til to ganger i måneden, en eller annen form for bakst tenker jeg.. Baking er i grunnen en fin måte å koble av litt på..om man ikke MÅ bake og har dårlig tid da.. da er det bedre å kjøpe noe !

#baking #blogg

Rosa i oktober.. #sjekkdeg

Bloggen min er jo ikke av den typen som kommer med så mange anbefalinger og oppfordringer om “viktige greier”..det overlater jeg stort sett til folk som “kan noe om det”..

Men antrekksbilder elsker jeg jo å ta , og siden oktober er en rosasløyfe mnd for kreftforreningens #sjekkdeg kampanje, tenkte jeg at jeg oppfordrer di som ikke allerede gjør det til å ta en sjekk..kreftforeningen.no/sjekkdeg

Nå er det jo delte meninger om å ta slike prøver, men selv har jeg landa på at jeg følger opp i forhold til anbefalingene om å ta prøvene.. Jeg har jo skrevet tidligere om hvor “hyggelig” det er hos gynekologen jeg bruker _et_hyggelig_besk_hos..misforstå meg rett jeg “hater”alt som har med legebesøk å gjøre..men om man først skal er det greit at det er så trivelig som mulig der..

Nå er jo oktober snart over, men sjekke seg kan man jo gjøre ellers også..

 

#rosasløyfe #nomanorge

 

I går blei det date i Åsgårdstrand

Mannen og jeg tok en formiddagstur til Åsgårdstrand i går ! Var jo så deilig vær… Siden det ikke er så langt dit, går det fint ann for oss å ta en tur dit,bare for en time eller to..(om formen min er “innafor”)…

Dere som følger meg vet jo at dette har blitt sommerens favorittsted for oss etter at jeg blei syk og ikke kunne dra på “langturer”lenger.. Åsgårdstrand fungerer i grunnen året rundt, men er jo typisk et sommersted siden det ligger ved sjøen..

Litt mer fra Åsgårdstrand finner du her..vi-to-i-asgardstrand

Litt gøy er det at jeg har snakka/skrevet med flere som har besøkt Åsgårdstrand etter å ha sett noen av innlegga mine her på bloggen..

Kos på Munchs cafè.. Prisene er “stive”der… ran i-asgardstrand , men vi bruker så lite penger ellers at det kan vi fint unne oss når vi er ute på “date”…

 

#visittvestfold #åsgårdstrand

 

 

En liten høstdans til Frodith

Hos Frodith er det mye dans og glede..og i et innlegg for noen dager siden dansa hun høsten inn, bare se her.. hostdansen I samme “slengen”utfordra hun andre til å gjøre det samme..

Jeg tar jo stadig litt bilder, så den utfordringa tok jeg jo.. Men det var lettere sagt enn gjort, for med et skjørt som klistra seg til strømpebuksa blei det ikke veldig elegant.. Det beste jeg fikk til var bildet her..

Høstfarger er det i alle fall… #høst #blogg

Masse vann hos Utifriluft..

Nå er det utstilling hos Utifriluft..bildene er av vann..masse vann ! Har du lyst til å ta en titt…og gjerne legge igjen en stemme på din favoritt..trykker du bare på linken her..fotokonkurransen-na-skal-vi-stemme-fram-vinneren

På bildene mine her er jeg ved Fiskumvannet , men mitt bidrag til fotokonkurransen er ikke fra dette vannet..

Deilig med finværet i dag…

 

#fiskumvannet #vestfossen

Fire fine høstantrekk (Antrekk 50 +)

Nå har jo ikke alle folk lik smak da.. men jeg syns i allefall di er ganske fine ! Som jeg har nevnt før går jeg så si alltid litt “lurvete”kledd for tiden, .. (bortsett fra på bilder)..klærne er rene da..hehe…pynta meg jo oftere før jeg blei syk, da var det jo stadig noe sosialt jeg skulle på.. litt om det i linken herparty-jenta

Men jeg (tror i allefall) at jeg klarer å kle meg på en ok måte om det trengs..og jeg har funnet min stil.. som stort sett er litt sporty/klassisk..

Jeg har en god del klær, kjøper litt nytt innimellom og har masse som jeg har hatt lenge.. På bilder bruker jeg nytt og “gammelt”om hverandre og da kan man variere antrekket så det ser litt “nytt”ut..

Skriver kort under bildene..

Om du selv skulle brukt et av antrekka her..hvilket hadde vært mest “deg” ?

Dette er klær jeg har hatt lenge.. og er en stil jeg liker godt..

 

Denne kjolen fra step In er fra i høst..og veldig god å ha på.. Merket er #parttwo

 

Buksa her er ny og kjøpt påYlvia ,og er utrolig behagelig å ha på.. kjøpte ei lys med sleng også..men har ingen bilder av den enda.. Ylvia holder til i lokaler i Drammen, men har også en nettbutikk ..

 

Dette antrekket kjøpte jeg på Step In forrige høst .. litt fint med lyse klær til høsten også..

 

#antrekk #blogg

 

Supergod marsipankake..

Nå var det jo ikke marsipankake jeg bakte til sønnen som hadde bursdag på fredag.. hyggelig-feiring-pa-fredag Men da mannen fylte 60 år i april lagde jeg marsipankake..siden det var det han ønska seg..kaka-bleiperfektden

Marsipankake er jo liksom festkaka over alle kaker .. og det er jo litt hyggelig å bake den selv..selv om det er mange gode kaker man kan bestille også..

De siste gangene jeg har laget har jeg kjøpt et ferdig marsipanlokk.. Litt enkelt må man jo gjøre det syns jeg..om man ikke har veeeldig lyst til å stå der å kjevle passe tynt selv da..

Lagde også marsipankake på mannens 59 års dag og da lagde jeg et innlegg om hvordan jeg lager slike kaker..hvordan-jeg-lagde-den-sykt-gode-marsipankaka

#marsipankake #baking

Hyggelig feiring på fredag

Som jeg skrev i bursdagsinnlegget til yngstesønn på fredag… Så var vi bedt ned til ham på kaffe , sammen med eldstesønn og kjæresten… gratulerer-sa-mye-til-yngstesønn Bursdagsbarnet hadde smurt rundstykker og kjøpt inn både kjekst og godterier…Jeg hadde bakt med den “gule kaka”etter bursdagsbarnets ønske..

Oppskrifta finner du i innlegget her.._den_gule_kaka

Koselig lita feiring.. Hadde bare med det lille kamera og tok noen bilder i full fart.. Litt ymse kvalitet på dem.. så satte dem sammen med noen høstbilder, og det passer jo bra siden det er oktober..

#bursdag #blogg

Gratulerer så mye til yngstesønn

I dag fyller yngstesønn år..så hipp hurra for det ! Siden jeg begynte å blogge har jo alltid gutta mine fått et gratulasjonsinnlegg.. så prøver å “holde på”den tradisjonen selv om jeg ikke blogger så jevnt og trutt lenger..

I kveld er vi bedt til ham på kaffe og det blir nok veldig hyggelig !

Han er en veldig aktiv fyr , og når han ikke er på jobb blir det stort sett trening i en eller annen form..

For tiden er kampsport favoritten.. Et innlegg om det her..det-blei-medalje-gitt.

#bursdag #kampsport

Høst inne og ute..

Ute har det begynnt å bli fine farger på trærne..og inne blir det høststemning med blomster og lys ! Nå kjøpte jeg en “potteblomst/plante i stedet for å kjøpe avskårne blomster.. jeg kan like begge deler jeg, men ofte henger blomster i vasen ganske fort med hodet..

I linken her ser du blomstene som var på bordet her for ca ett år siden..roser-pa-bordet-og-nytt-kamera

Dagens forrige innlegg finner du her..ny-storskjorte

 

Ellers tok jeg noen bilder av høsten rett borti gata for noen dager siden..(kommer under her )

Fint høstlys..

 

Tre på rad..

 

Høstlige detaljer..

 

#hageland #blomster #høst #mjøndalen #blogg