Fornøyd med meg selv

Jeg er stort sett fornøyd med meg selv jeg.. men så ligger jo lista mi sånn “midt på treet” også midt_på_treet_meg.. så ikke sååå vanskelig å nå opp..

Men nå er det en konkret ting jeg er fornøyd med, jeg har strikka for første gang på over 12 år (nakkvondt har stopppa meg ).. kjøpte et garn som glir greit på pinnene og tok noen strikkefrie dager innimellom .. og vips så har jeg strikka meg en genser i fine vårfarger..

Dagens antrekksinnlegg finner du i linken her.. kledd-for-vår

 

Kjøpte garn hos Strikkefryden i Mjøndalen..

Stripene lagde jeg bare etter eget hode og hvor mye garn som var igjen av hver farge, så jeg slapp å kjøpe et nøste ekstra..

Ikke umulig jeg strikker en til om ikke alt for lenge.. en ensfarga kanskje..

Skjermdump fra Strikkefrydens story på IG.. #miragenser

 

#strikkefryden #mjøndalen #håndarbeide #blogg #garn

 

Kledd for vår

Ikke mye som minner om vår her i dag..eller, gråvær og sludd er jo også vår ! Men nå ønsker jeg meg så veeeldig sol, varme og lettere klær..

Her deler jeg noen antrekk fra Step In , fine nyheter for våren. Noen av bildene er tatt av butikken, noen har jeg tatt ..

Skriver kort under bildene..

Jeg kjøpte meg flere kjoler i fjor , men en eller kanskje to blir det sikkert i år også..ellers er jeg glad i å gå i shorts når varmen kommer.. et tidliger innlegg om shortsbruk i voksen alder kan du se i linken her.. kan-gamle-damerbruke-shorts-og-korte-skjørt

Det fine antrekket her “lånte”jeg av butikken , jeg syns blått og grønt er veldig fint sammen..

 

Litt sånn velkledd liksom..

Buksa og blusen her har jeg kjøpt meg nå i vår, har fire ulike farger i denne Part two buksa nå.. bildet har jeg tatt på Papirbredden i Drammen..

Lekre bluser med fint mønster.. den i midten og di to øverst er av merket Rah, di nederste fra Anemone.. Bilder : Step In

Denne kjolen over her er helt i min smak #bykriss.. skikkelig sommerlig…liker godt den på bildet under også, løs og behagelig å ha på .. Foto : Step In

 

#Parttwo

 

Sporty med striper… Antrekk lånt av Step In

 

Kjøpte meg også denne toppen/genseren her..enkel og grei til sommerbruk…men var skikkelig kaldt da jeg tok bildet..så ser litt “frysen “ut..

 

Delikate farger… #hestgenser.. Foto : Step In

Lunsj ganger to

Stort sett tar jeg meg bare et par knekkebrød ved lunsjtider ! Men av og til lager jeg meg en “bolle”med yoghurt, cootage-chees, bær og banan.. i allefall om jeg trenger et bilde til Instagram ! også er det jo veldig godt da..har litt å si det også..hehe..

En tidligere lunsj ser du i innlegget her_lunsjbesk_ da hadde jeg besøk og bodde i “gamle”huset..

#fruktogbær

I dag blir det bare en byggrynslunsj..

#fjordland