Helt supre jeans ..fire ulike typer… #Ylviajeans

Reklame |

Reklame ! Jeg kjøpte for noen uker siden to nye jeans på Ylvia, som jeg er veldig fornøyd med ! Hadde på den ene i innlegget her..fire-fine-hostantrekk , den mellomblå med litt” lysere partier “..kjøpte da også en helt lys med sleng.. Er helt seriøst di behageligste jeans jeg har hatt på meg..høye på livet og med en perfekt “passform”som gjør at man har lyst til å ha dem på..

Di har en nettbutikk , men jeg er av typen som liker å prøve før jeg kjøper, så jeg var innom å kjøpte ! Buksene finnes med mange ulike benlengder, så det er lett å finne en som passer..

En stund etter at jeg hadde kjøpt mine to bukser der, og lagt ut et par bilder på IG (butikken følger meg der ) ,fikk jeg en forespørsel av hun som driver butikken og har designet jeansene om jeg kunne tenke meg å ta noen bilder som hun kunne bruke i annonser o.l..(jeg trang ikke å dele bilder på mine sosiale medier , men det er jo denne typer bilder jeg pleier å dele her ..så da gjør jeg jo uansett det )

Siden jeg jo er veldig glad i å ta antrekksbilder og likte buksene så godt takka jeg ja ! Så da fikk jeg en sort og en mørk blå også..

Deler litt bilder av di ulike under her og skriver kort tekst under bildene.. (farger kan bli litt annerledes på bilder..men tror disse er ganske nær slik di er )

Og har du ikke fått med deg hvor mange bukser jeg har fra før kan du ta en titt her..hehe.. fasiten-pa-hvor-mange-bukser-jeg-har

Sorte jeans kan man jo bruke til “pent” også..

 

#ylviajeans

 

Litt røffere med boots..

Klassisk og fin med rette ben i en mørk blå farge.. Tida for luer og sjerf er det også , selv om kulda ikke er her er det skarp luft syns jeg..

 

Også di mørke blå..i litt andre omgivelser..

 

Jeg digger denne lyse her, jeg liker jo bukser med sleng veldig godt..ikke alle er like glad i det..men jeg syns det er litt “laidback”og tøft..

 

Nå har ikke jeg den fineste rumpa , men som dere ser enkle og fine lommer..

 

Foreløpig er det den over her jeg har brukt aller mest..passer til det meste..

 

Sorte i en litt mer “hverdagslig”stil…

 

#ylvia #jeans

 

 

 

 

37 kommentarer

Siste innlegg