Kule solbriller !

Reklame I Disse tøffe solbrillene her fikk jeg tilsendt fra ei jeg følger (og hun følger meg)på Instagram og hun er en bekjent av yngstesønn.. Hun skulle starte(har starta nå) et solbrillemerke som heter NO BASIC SHADES.. trykk på linken så kommer du inn på IG kontoen..

Hun lurte på om jeg ville være med å lansere merket ved å legge ut et bilde på IG.. og siden det er hobbyen min å ta/dele bilder av meg selv så sa jeg selvsagt ja til det..

Det dukka opp to par i posten, og jeg likte dem skikkelig godt begge to.. hun plukka jo ut noen hun tenkte passa til meg ! Det er vedig mange fargerike og kule briller der..samt  både sportye og klassiske.. Prisen er heller ikke noe å si på.. tror di fleste ligger mellom 300-500 kr..

Skriver reklame på innlegget siden jeg fikk brillene (.. hadde ingen avtale om å skrive om det på bloggen..men når jeg først har tatt bildene så deler jeg det her også )

Nå er det meldt finvær her i slutten av uka.. så da satser jeg på å sprade rundt i Mjøndalen å se skikkelig kul ut..hehe..

 

#nobasicshades #solbriller

 

#solbriller

16 kommentarer

Siste innlegg